speciel, ha a buszsáv bal szélét használod, nem a közepét, és amikor lehet az autós sávban mégy nem basztatnak. De én is használom a rákóczin, lehetőleg a zárón közlekedve, és még egy bírság sem jött. Vagy elbújsz egy busz mögé
Ha ezt nézem eddig még soha volt megfelelő jogsim....
A1em van ugye.
Két Cagiva Mitom volt, egyik 15 másik 18 Kw-s papírral.... szal egyszer állítottak csak meg, vagyis a baleset, azóta nem...
A 250es CB-mről nem is beszélve 5 hónapig.
Szal megfogadom tanácsod. Nem parázok, ráérek akkor ha kalimpál az orrom előtt a rendőrbácsi, vagy ha leakarnak fotózni valahogy megoldom a rendszám témát
Mondd azt, hogy én vezettem figy ha fosol, rendszám felhajt, aztá akkor télleg kell fosnod mindig, meg eltépned a zsaruk elől, vagy normálisan mész, és akkor nem állítanak meg, ha meg mégis meg akarnak, ráérsz akkor eltépni előttük, úgyse mennek utánad... Ha meg mégis, az SV veri az XJ-t, nyugi... Fel a fejjel... Az első fél évet én is A1-el vezettem le... okosan kell menni, meghúzni magad, meg bandában motorozni...
Értem. Magyarul megállás egyenlő ,,halál". Ellépni, és mit mondok ki vezette? tejlesen mindegy? annak nem nézik meg h van-e jogsi vagy bármi vagy rámennek?
vagy rendszámeltüntetős bowdenes módszer.... és ha no rendszám, akkor ha meg is talál nincs bizonyíték.... de akkor garázsban a moci júliusig
mér közölnék? a gép lefotózott, a rendszer autómatikusan működik. megírják a papírost, előbb utóbb megkapod.. ha meg nem(mert azé ez is valószínű) akkor nem. én is mindig kurvasokat vártam az ilyen rendőrösdis levelekre..
Ha csak fényképez az nem ilyen autópályán fordulhat elő? Itt vtak rendőrök is akik állítgatták lefelé a népet és ha itt nem állsz meg az furcsa csak közölnék hogy most megbüntetünk te kis buzi!
hamár ittvagyunk! arra lennék kiváncsi hogy, ez a buszsávazós dolog hogy van? mert kamerákat láttam jópár helyen, de pl erzsébet hídon is szemből vesz. mondjuk diszkréten mocskos a motorom most, meg picit fel van hajtva a rendszám, de ha fentről kameráznak ugyis mindegy.. a motorosokat emnynire veszik komolyan buszsávban? mert nem nagyon merek ott menni, de az autók között a rákóczin meg halál.. (jó megyek ott, mert kényleten vagyok, de mégis..)
Edem: mivel visszaeső vagy szigorúbb pénzbírság, és az eltiltás maximuma.
Ha nem állít meg csak fényképez akkor csak pénzbírság, ha nyilatkozol, hogy nem te vezetted.
2006 szeptemberben volt egy balesetem melyben nem én voltam a hibás. de A1 jogsival utassal meg 15 KW-s Cagiva Mito forgalmival.... elvették a jogsim 3 hónapra.
Na most vettem egy SV 650et. Júliusban tellik le a 2 év A1-em, akkor megyek jogsira. Ha addig megállítanak, akkor várhatóan mekkora méretű eltiltást kaphatok? Mivel ugye 2 éven belül van/volt egy eltiltásom-szabálysértésem. Itt már a 2év eltiltás plusz újra jogsizásra gondolhatok?
Vagy ugye mint ismerős, elég egy gázfröccs.... rendszám alapján mi történhet? megkeresnek... tudtommal életbe lépett ez a tulajos dolog, én vagyok a tulaj.... ugyanúgy elveszik a jogsimat?
Komplikált, de talán nagy szerencsével, és kevés motorozással kihúzom megállítás nélkül
Ha valakivel volt hasonló, vagy tud biztosat mondani, segítsen legyenszives.
Gondolom így télen meg az adatlapodat nézve ez kocsival volt. Azt nem tudom,hogy beindult-e az új rendszer,de nekem 06 október uez volt a szitu. 60as táblánál 96al,trafipaxos kocsi mellett elmentem,és utána pont igazoltattak vkit,nem állítottak meg. Azóta se kapott faterom semmit(család autójával volt). De ez amúgy,ha gond van eltart egy ideig míg feldolgozzák és kiküldik a cuccost,2-3 hónapig paráztam is,de semmi.
Vagy csak felsírtam álmomba
A1em van ugye.
Két Cagiva Mitom volt, egyik 15 másik 18 Kw-s papírral.... szal egyszer állítottak csak meg, vagyis a baleset, azóta nem...
A 250es CB-mről nem is beszélve 5 hónapig.
Szal megfogadom tanácsod. Nem parázok, ráérek akkor ha kalimpál az orrom előtt a rendőrbácsi, vagy ha leakarnak fotózni valahogy megoldom a rendszám témát
Na jóéjt Gaba, menj aludni!
Lehet nem mocizok sokat
vagy rendszámeltüntetős bowdenes módszer.... és ha no rendszám, akkor ha meg is talál nincs bizonyíték.... de akkor garázsban a moci júliusig
mást ezekszerint semmit se tudok kitalálni
Köszönöm szépen a válaszod!
Most egy Isteni szerencsére várok!
Edem: mivel visszaeső vagy szigorúbb pénzbírság, és az eltiltás maximuma.
Ha nem állít meg csak fényképez akkor csak pénzbírság, ha nyilatkozol, hogy nem te vezetted.
2006 szeptemberben volt egy balesetem melyben nem én voltam a hibás. de A1 jogsival utassal meg 15 KW-s Cagiva Mito forgalmival.... elvették a jogsim 3 hónapra.
Na most vettem egy SV 650et. Júliusban tellik le a 2 év A1-em, akkor megyek jogsira. Ha addig megállítanak, akkor várhatóan mekkora méretű eltiltást kaphatok? Mivel ugye 2 éven belül van/volt egy eltiltásom-szabálysértésem. Itt már a 2év eltiltás plusz újra jogsizásra gondolhatok?
Vagy ugye mint ismerős, elég egy gázfröccs.... rendszám alapján mi történhet? megkeresnek... tudtommal életbe lépett ez a tulajos dolog, én vagyok a tulaj.... ugyanúgy elveszik a jogsimat?
Komplikált, de talán nagy szerencsével, és kevés motorozással kihúzom megállítás nélkül
Ha valakivel volt hasonló, vagy tud biztosat mondani, segítsen legyenszives.
Előre is köszönöm!
Vigyázzatok magatokra mind!
Edem