Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Max. a kenőpénz nagysága. Az meg sajnos nagyon is gyakorlati.
A szigort addig tartják be az emberek, amig betartatják velük. A tegnap esti tévé müsorban nyiltan megmondták, hogy a sebesség ellenörző kamerákon kivül nincs másra pénz és ember. Így az általam sokkal sulyossabb szabálysértések ugyan ugy fognak maradni. Gyakorlatilag semmi nem fog változni.
Érdekes. A szigor 1 hónapig hatásos.
http://vg.hu/index.php?apps=ci...
told a motort,lépésben,nem futásban!
Hozzánk közel van egy kb 1 négyzetkilóméteres 30-as zóna. Na oda Májustól nem merek behajtani mert annyival nem lehet közlekedni. Képtelenség!
Közkívánatra itt a 2008. május 1-től érvényes büntitábla. Bár szerintem ezzel csak a korrumpálási összegek nőnek és visszájára fog elsülni az egész.
hát, az utolsó infóm 2006-os, akkor volt ez 27.000
oviban, nem egyértelmű?
Megkérdézi egy pszichológus mikor játszottál magaddal előszőr, meg ilyen finomságok.
Hello! 6 hónapra bevonták a B-s jogsimat tavaly. Most márciusba kapom vissza, de el kell mennem valami utánképzésre. Autó jogsival motoroztam és ezért vették el. Nem tudjátok, hogy mire számíthatok azon az utánképzésen? Mit kell ott csinálni? Mibe fog nekem az fájni kb.?
Részemről is evidens lenne a dolog...
Örülnék ha sikerülne nekik, én már adnám is az 1 %-om!
Volt róla szó az első Demo előtt, hogy ez ügyben elmozdulás várható (persze az előzetes több éves működés az egyik kritérium...). Ebben az esetben gondolom lenne jogászuk is...
enyóék?
Remélem Enyóék végül teljestik a megfelelő kritériumokat és megkaphatják az 1%-unkat. Ilyen esetekben pedig tudnának lépni...
szerinted miből élnek? Mondjuk én leszek az első, aki bíróság elé viszi, ha megbaxnak.
Ja és nincs egy jogász az országban, aki álampolgári kétségei nyomán beadványt intézhet. Vagy meg kell várni, amíg pénzt lehet belőle csinálni?
Konkrétan úgy
úgy érzed?
Ezt most nem teljesen értem. Tehát nem vok seggbebaszva, csak úgy érzem?
magától nem kezd normakontrollba, csak ha valaki kéri azt.
vagy feloszlathatná magát.....
monnyon le.

nem kell kölcsönadni,még a biciklinket sem senkinek.
Szűrőket.
Az AB mit csinál ilyenkor?
Nikk: ez lenne a pontrendszer, na meg a 2 éves próbajogsi.
Teejay, igen, dilettáns a szabályozás. Az első bírságot megtámadó ügyvéd hatályon kívül fogja helyeztetni.