Szemből volt
kb 250-300m előttük már vagy 40 el mentem és olyan 20m előttük vtam amikor szép lassan lekanyarodtam jobbra, pont igazoltattak vkit azzal vtak elfoglalva de sztem a trafinál ült bennt vki és nem tudom hogy "ez a tulajdonost büntetjük meg rendszer " beindult-e már?csak ott álltak szépen nem integettek meg semmi
Jajj istenem miért kell mindig egymást ölni !
Csak h kicsit vissza kanyarodjak a 11kw os témához lehet olyan aprilia rs125 öt venni aminek a papirjaiban gyárilag 14kw van bele irva és az vezethető az A1 es jogsival is !Egyébként meg 20-30 LE köz van valahol! Csak baromi ritka !
Szia!
Úgy volt hogy egy KTM 620SC-t vételezek, de bizonyos okok miatt jobbnak láttam megvenni a bátyám motorját...
Szal már aktualitását vesztette a dolog, de nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szerintem ezt simán elnézik ötvenesnek. De jobb, hogy nincs rajta tükör. Akkor ha akar valamit, abba köt bele és olcsóbban megúszod. De megnézheted az rmx-emet az adatlapomon. Így járok vele közúton. Se tükör, se rencám
Helló !
A szoban forgó gépet a KPM. vizsgáztatja. A forgalmiban mi van bejegyezfe mármint száll.szememélyek száma ? A rendőr nem biztos,hogy tudja hány személyre van vizsgáztatva. Csak ha megnézi a forgalmit, de azt nem nagyon szokták, de előfordul. A helyszínen max. 10000 Ft. a bünti. Ha feljelent akkor lehet több is de nem szokott.Sok számít, hogy van priuszod és mikor követtél el szabálysértést / közlekedésit /
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre teszem fel a kérdésemet, de talán tudtok segíteni..
Adva egy motor, amely egy személyesre van vizsgáztatva. Ha így viszek vele utast(teszek fel hátsó lábtartót) megállít a rendőr, akkor nagyon megbassza a számat?
Hogyan lehet egy ilyen motort 2személyesre vizsgáztatni és mik a kövtelemények?
Előre is kösz!
úgy imádom az ilyen kis csicskákat mint te,egyből fikázod a motoromat ha valami nemtetszik..ja és még le is aláznál
nyugi kisgyerek,szánalmas vagy...nőőlj már fel...
na puszi
kb 250-300m előttük már vagy 40 el mentem és olyan 20m előttük vtam amikor szép lassan lekanyarodtam jobbra, pont igazoltattak vkit azzal vtak elfoglalva de sztem a trafinál ült bennt vki és nem tudom hogy "ez a tulajdonost büntetjük meg rendszer " beindult-e már?csak ott álltak szépen nem integettek meg semmi