Utánam fényképez? Oszt összemontírozzák valamivel, mint a Bujtor filmben? Vagy hogy a rákba? Mondd má el lécci, mert autóval is járok épp eleget, neméppen ötvennel. Vagy ha nem akarod az oldalon, akkor majnikm@freemail.hu
Sztem akkor semmi. Kameránál meg kell állítsanak. Egyedül a villantós autó olyan, hogy utólag küldik. Engem eccer nagyonrég megállított egy gyökér őrmester, hogy bemért a zsigulival, hogy gyorsan mentem (pereggyessel). Monta, hogy helyszíni, vagy feljelent. Montam, hogy sztem ötvennel mentem. Monta, hogy akkó feljelent. Montam, nyugottan. Legalább 15 éve volt. Azóta semmi
Megvan a megoldás az első rendszámmal nem rendelkező járművek ellen is.
Az ilyen szerkezetek összeköttetésben vannak egy digitális fényképezővel.
Tehát téged vesz a kamera messziről, nagy sebességgel..... mindegy, hogy lelassítasz, vagy nem.
Amikor elhaladsz az állvány előtt hátulról lefényképez a digitális fényképezőgép.
Megvan a videófelvétel rólad, amint gyorshajtasz és van rólad egy fénykép rendszámmal.....
Ez nekik bőven elég!
Reménykedj, hogy nekik még nem volt digi fényképezőjük!
Pénteken olyan 130-140-el gurultam le egy lejtőn valahol Várpalota és Veszprém között, mikor láttam, hogy 4-5 rendőr áll körbe egy állványon nyugvó szerkezetet. :) ...gondolom ez észrevette, hogy kicsit gyorsan megyek, de hát ez csak szemből tud képet csinálni. ...viszont mikor megláttuk egymást (legalábbis gondolom, hogy ez lehetett a kiváltó ok) vagy 3 rendőr is elővette a füzetkéjét és nekiállt irkálni valamit. Lehetséges, hogy felírták a rendszámom? ...ér ez így valamit, használható bizonyítéknak?
Kicsit fosok azért, mert szerintem max, 80-90-el lehetett ott menni, de nem igazán nézegettem a táblákat.
Hali! Én azt tudom, hogy autóét eccer hagyhatod el. A másodiknál forgalomból kivonás van, új forgalmi és rendszám. Lehet fizetni. Az ok: Két rendszámmal másik autó is közlekedhet. Ezért csak egyet adnak. Mivel motoron csak egy van, lehet kapásból kivonás és új minden. Nem rémisztgetni akarlak, de hatóságnál általában a legbonyolultabb, legdrágább megoldásokat szokás alkalmazni
ja oks. köszí a segitséget. ja bementem a rendőrségre:-jó napot hol lehert bejelenteni, hogy elhagytam a rendszámt?
-okmányirodába menjen be!
-hétfőn?
-igen!
-És ha valami bűncselekményt követnek el vele?
-Kicsi rá az esélye!
-de ha mégis?
-akkor ugysem ugyanolyan motorra teszik rá!
-mondom akkor mostantól ha valamit csinálok nem állok meg a rendőrségnek és azt mondom hogy elhagytam ha valami lessz utána, viszlát! Nem gyökér megoldás?
Én annó kivártam amíg megjött az új rendszám,szerintem addig te se motorozz vele.
Lehet hogy most már adnak valami ideiglenes rendszámot,de az is pénz.
Kérdezd meg "thebear"-t,ő tudtommal rendőr.
Sajnos létezik ez az "új technika", biztos forrásból tudom.
Megvan a megoldás az első rendszámmal nem rendelkező járművek ellen is.
Az ilyen szerkezetek összeköttetésben vannak egy digitális fényképezővel.
Tehát téged vesz a kamera messziről, nagy sebességgel..... mindegy, hogy lelassítasz, vagy nem.
Amikor elhaladsz az állvány előtt hátulról lefényképez a digitális fényképezőgép.
Megvan a videófelvétel rólad, amint gyorshajtasz és van rólad egy fénykép rendszámmal.....
Ez nekik bőven elég!
Reménykedj, hogy nekik még nem volt digi fényképezőjük!
M.
Pénteken olyan 130-140-el gurultam le egy lejtőn valahol Várpalota és Veszprém között, mikor láttam, hogy 4-5 rendőr áll körbe egy állványon nyugvó szerkezetet. :) ...gondolom ez észrevette, hogy kicsit gyorsan megyek, de hát ez csak szemből tud képet csinálni. ...viszont mikor megláttuk egymást (legalábbis gondolom, hogy ez lehetett a kiváltó ok) vagy 3 rendőr is elővette a füzetkéjét és nekiállt irkálni valamit. Lehetséges, hogy felírták a rendszámom? ...ér ez így valamit, használható bizonyítéknak?
Kicsit fosok azért, mert szerintem max, 80-90-el lehetett ott menni, de nem igazán nézegettem a táblákat.
Köszönöm, üdv: M.
1 yard meg asszem 1,35 méter, de ez nem biztos.
Ha valaki tu jöjjön el: http://www.xtremecars.hu/megem...
-okmányirodába menjen be!
-hétfőn?
-igen!
-És ha valami bűncselekményt követnek el vele?
-Kicsi rá az esélye!
-de ha mégis?
-akkor ugysem ugyanolyan motorra teszik rá!
-mondom akkor mostantól ha valamit csinálok nem állok meg a rendőrségnek és azt mondom hogy elhagytam ha valami lessz utána, viszlát! Nem gyökér megoldás?
Lehet hogy most már adnak valami ideiglenes rendszámot,de az is pénz.
Kérdezd meg "thebear"-t,ő tudtommal rendőr.
6000ft a forgalmi.