Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Angol jogsidat el kell,hogy fogadják a EU-ban, de szerintem a világon mindenhol jó! De ha akarod lehet honosítani és ez csak papírmunkából áll, semmiképpen sem kell újra vizsgáznod!
Hali!
Nekem A1 es jogsim volt.Angliaba jottem es 3 eve csinaltattam angol jogsit ,mert lejart a regi.Valamilyen oknal fogva megvan teljes A.Azota csereltem egyszer lakcim valtas miatt de,minden ok.Gyanitom itt mashogy van a vizsgarendszer.Az erdekelne, hogy kesobb ha esetleg megint magyar jogsit akarnek,ez meg visszauthet,vagy ezt mar senki el nem veheti tolem.
Amennyiben nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel (nincs neki eleve mert lusta volt levizsgázni) akkor elköveti az Engedély nélküli vezetés szabálysértését.
Amennyiben van neki vezetői engedélye (levizsgázott, tehát elvileg a sikeres vizsga dátumától van neki kategóriára szóló engedélye, de még kézhez nem kapta) de otthon felejtette, kimosta, elhagyta, ellopták, lejárt az orvosi érvényessége, kutya megette, akkor van neki érvényes engedélye, de nem tartotta a vezetésnél magánál. Ez a Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése. Ez miatt nem jár eltiltás, míg előbbi miatt jár(hat).
Van még egy, amikor valaki el van tiltva a vezetéstől. Ezt nagyon sok esetben meg lehet szerezni, lehet meghatározott időre, az eljárás befejezéséig, vagy akár véglegesen is. Ez a szabálysértés a bíróság hatáskörébe tartozik, és tudni kell róla, hogy elzárással is sújtható.
Nagyjából ennyi amit pár szóban összeszedtem...
De, hogy tiltják el ha már egyszer megvan a jogsija? Azt már csak elvenni tudják. Vizsgázástól szoktak eltiltani. Vagy nem?
nem. Vagy elfogadja a rendőr, vagy nem. Általában nem, és akkor a kategóriától eltilt.
És sehogy se lehetne megoldani? A vizsgalapomat meg az ilyesmi papítokat megmutam neki?
Lehet, de nem szabad.
Sziasztok! Nem tudom h volt-e már téma, de arra lennék kiváncsi hogy ha meg van a 125ös jogsim, de még nem küldték ki jogsit, addig lehet vezetni?
Nem eladták... Elitták,elkártyázták,elkurvázták!
Sztem már rég eladták az országunkat. Mi meg ittmaradtunk csicskának
Valószinü hogy feljelentés lesz... velem már többször előfordult ilyen papirirogatás és aztán aláirás :)
Na persze addig le tudsz vizsgázni amig az eljárás tart... de utána mi lesz a vége... valószinüleg nem fognak eltiltani, bár ki tudja. Sok mindentől függ.
ja. Nem ártana elolvasni, mit írsz alá.
1 év eltiltás max, 200.000 pénzbírság, max.
Mennyi időre szoktak eltiltani valakit?
csinálod a jogsit és közbe motorozol?sztem eltiltás
Szerintem
1.A miatt van az egész aki eladta nekik a céget és nem a Danone a hibás
2.Ha mi nem veszünk Danone terméket attól még nem fognak tönkremenni, max. kiesik egy kis bevételük
3.Amúgy sem eszek Danone-t
NE VEGYETEK DANONE TERMÉKET!
Ma reggel olvastam a fenti sorokat, és mivel nagy csoki és kekszimádó vagyok, szívügyemnek tekintem, hogy megosszam veletek!
Íme a továbbított üzenet:
Leállt hazánkban a Pilóta-kekszgyártás.
Ezek az utolsó Albert és Pilóta-kekszek, továbbá vaníliás karikák, amelyek a győri üzem gyártósorain készülnek. Szombaton a délutános műszak távozásával Győrben megszűnik a patinás, kontinens szerte jól ismert termékek előállítása. Közel száz dolgozó kénytelen új munkát keresni.
Csak az a 40 ember marad, aki a Negro-gyártósoron dolgozik majd, de azt nem tudni, meddig. A csoportos leépítés miatt kitelepült a helyszínre a munkaügyi központ, amely a többségében 50 év körüli dolgozóknak próbál most segíteni az állásszerzésben.
A danone nevű multi a közeljövőben be akarja zárni a Győri Keksz gyárat, így egy sor jól menő magyar terméktől szabadítaná meg a piacot.
Ez persze nem az első eset: a francia gyártó azért vette meg a Győrit, hogy mielőbb kivonja a forgalomból, hogy tönkretegye, mert a miénk. Ezt 2001-ben a daNOne elnevezésű civil bojkott akadályozta meg, egyszerűen azzal, hogy nem vettünk danone terméket valamivel több, mint két hónapig. Nem állt mögötte semmilyen párt, semmilyen nagybefolyású szervezet, ezt mi csináltuk, közönséges emberek, akiknek volt egy csöpp eszük. Akkor sikerrel jártunk.
Nem szervezett minket senki, mi szerveztük egymást.

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy NE VEGYEN DANONE TERMÉKET!

Ha valaki azt hinné, ez őt nem érinti, az egyszercsak végignézheti, hogyan teszik majd tönkre a Sopronit, a Szofit, a Bocicsokit, a Tokaji aszút, és még sorolhatnám. Mert ha a multik rájönnek, hogy itt mindent szabad, felvásárolják a teljes hazai piacot, és tönkretesznek mindent.

A danone joghurtokból, ásványvízből meg tejtermékekből él, amit mi veszünk meg, semmi másból. Ha nem tudja őket eladni, belepusztul.

Barátaim! Sokan vagyunk, csak tőlünk függ, hogy engedjük-e, hogy ezt tegyék.
Sziasztok! Az a helyzet a minap megállítottak a rendőrök egy 250-es motorral. Ezzel csak az a baj, hogy csak autóra van még jogsim. (Az A korlátozottból csak a kresz van meg.) Szóval elkérték a forgalmit és a személyigazolványt meg lakcímkártyát. Aztán írtak valami papírt meg aláíratták velem. Gondolom ez lehet a feljelentés. Mitgondoltok megvágnak vagy letiltanak a jogsiról? Veletek nem volt véletlen már ilyen?
Fene tuggya, mit írtak. A gond akkor van, ha Te állsz az út szélén, és akkor írnak... A jogsiddal a kezükben. Így sztem semmi, tartom a véleményem. És több, mint 20 éve vezetek. Sajnos.
Köszönöm a válaszokat!

Igazából nem siettem én annyira az az út jóval többet is elbírna. :) ...a bontóhoz igyekeztem, jól eltévedtem, keveregtem már 2 órája, szóval épp elegem volt, no meg örültem, hogy felment a dombra, lefele jó, hogy elengedtem. ...de most már a bontóban szereztem egy rávaló karbit, innentől jöhetnek a hegyek is. :)
Mikor már megláttam Őket nem is lassítottam, mert úgy is késő volna, csak még feltünőbb. ...de vajon mit írkálhattak? ...vagy csak véletlen egybeesés?

M.
Már melyik kiskaput kéne becsukni? És melyik működik kűfődön?
Ezt a kiskaput kéne becsukni már régóta... külföldön működik.
Lassan, persze. Ha minden szabályt betartok, sose érek haza. Az asszonynak azér van érvényes jogsija, hogy azt vegyék el necces helyzetben. Mert ha az emyémet veszik el, hát felköthetem magam.
Tök mind1 milyen kamerával honnan vett ha nem állít meg akkor van esély megúszni. Kiküldenek a nyilvántartás alapján egy adatközlőt amiben nyilatkozni kell ki vezette a járművet.....ott meg kis okossággal még van egy kiskapu...persze inkabb lassan kell menni....:-)
Bővebben itt: http://sebessegmeres.info/lawc...