Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csúnya vagy. Okostóbiás. muhahahahaha
Ha bamba lennék akkor te lennék! Örülök, hogy szépen bemutatkoztál, és ki van töltve az adatlapod.
József! Ez a bamba pofa Te vagy? :
Ráfektetnek a rendőrök a letámasztott motorra keresztben , és az ártatlanságodnak pillanatok alatt annyi lesz, az itt fórumozók legnagyobb örömére!
No meg kell egy kis öröm a rendőr bácsiknak is!
hatóságiakhoz egy kérdés.. mi a legnagyobb szankció és milyen fajtájú, ha elkapnak közúton adásvételis krosszgéppel, krosszpályára menet?
Nekem meg van ennek a képnek a vicces változata!
majd a zadófizetők vesznek új astrát, mit számít ezeknek a péz
A teljes cikk képpel meg itt látható....
Ez a cikk nagyon passzol a topic nevéhez....van benne gyorshajtás,yard....meg érdekes megoldás is....
Én is így vagyok ha félig vagy több van a tankban akkor a WC-re is autóval. Inkább 3000 -ért megtankolok és sporolok
Napokat tudnék mesélni mit művelnek a barmok... mikor már anyázásig meg fenyegetőzésig fajul a dolog mert az valamelyik bevágott a másik elé a kútoszlopnál.
Ilyen mentalitással nem is csoda ha nincs pénze a delikvensnek
ráadásul előbb-utóbb kinyírják a benzinpumpát mert nincs rendes hűtése
sok olyan van akinek sok van a tankba akkor addig megy míg nem világít a csóróság jelző...

ne tudd meg mit művelnek mikor 5-6ft os csökkenés van ! tankol 3000 ért de sorba áll 5-6 percet és jár alapjáraton a kocsi, majd spórol 100 ft ot.

volt olyan hogy betolták a kútra a matizt és tankolt 900ft ért a srác azt is full apróban adta oda
Van egy ilyen ismerősöm nekem is, de őt se értem. Ha tele vagy félig tankolnának akkor mi lenne? Ha nincs elég pénze úgyse autózza el hamarabb, így meg járhat 50 kilométerenként a kútra, és alázhatja meg magát, elég sűrűn... hogy csak egy ezresé lécci..

Ha nincs pénzem is teletankolok, legfeljebb nem 1 nap alatt pöfögöm el hanem még hetekig áll a tankban, bukni úgyse lehet vele.
nekem mindig negyedig van a benzintank pedig nem is használok benzint....
gázt meg ritkán nem tankolom fullra mennyivel jobb heti 4 ért tankolni vagy 2 hetente 8 ért?
motort is mindig fullratöltöm itthon, ki tudja épp mikor kell mennem sürgősen messzire
Itthon is egyre többen vannak így... régen még azért 3000 ért tankolgattak az emberek, most már 1000-1500 ft az nagy átlag.
múltkor elugrottam a fűnyíróba benzinért kis kannával.1200ért tettem bele. a csaj bent meg azt gondolta,hogy annyiért tankoltam....kicsit megvetően nézett 147lóerős autó...
Ez már megint más dolog.......
románoknál mennyi sóher van
sokszor többet tankolok az xr4-be mint ők a kocsikba
pedig nem öreg daciakba tolják a 4-5 litereket
láttam én már nagyon sok nagy köbcentis és sok lóerős autót tökölni meg forgalmat fenntartani....csak akkor meg mi a kurva anyjának vesz olyat,ha fél,hogy sokat eszik. akkor vegyen 900köbcentiset,az is megy 110et
Régebben én is próbáltam megmagyarázni, hogy miért teperek mindig a lehető leggyorsabban (nagy ritkán előztek meg ). A közlekedés első számú célja a gyors helyváltoztatás meg ilyenek... Kocsival már megbírom állni, hogy normálba menjek de motorral még nem sikerült. Jó jönne most az a kb egy táska pénz amit potyára elfüstöltem. A számítógépes kocsik korában meg kár erről vitatkozni. Ha beszorulok hosszabb időre a 6-oson egy busz vagy teherautó mögé 80-al, mindjárt leesik az átlagfogyasztás 1-2 literrel, és ez tény.