Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem bosszant a sok 60-70el közlekedő jómunkásember, meg a vasúti átjáróban 3 km/h-ig lassítások
fogy az időm, és az üzemanyag, le van tesztelve hogy a tökölős tempónál többet eszik mint 90 körül
ezen kívül még a sok szarul beállított fényszóró is zavar kb 5ből 4 szarul áll
Megyek motorral kb 100-al. És megelőz a retek "rönós" cca.150-el ott ahol 80 is sok?! AZTÁN A VASÚTI ÁTJÁRÓNÁL UTOLÉREM. OLCSÓ A BENZIN?
Nem tudom , hova siet ez a sok dolgos ember? Nem lenne egyszerűbb egy fél órával előbb elindulni? Vagy elkérni a hullaház kulcsát, hogy ne kelljen ott sem várakozni? Nem kreatívak egy cseppet sem! Keverik a kreténséget a kreativitással!
Ezért írom .
Mindig a köcsög kamionos a hibás... Ha balesetbe keveredik, ha lassan megy a pályán és feltartja a plázába siető sumahert, ha elfogy a polcról a tej meg a nutella, ha ép lefogyott a benzinkút akkor mindig a dagadt sőrhasú igénytelen kurvapecér kamionps a hibás! Ezt nem tudtad?
Tényleg.... ne is mérjünk sebességet, tiltsuk ki az országból a kamionosokat. Általában a halálos tömegszerencsétlenségekben ők a ludasak
Nem teljesen osztom a véleményed... Amúgy nem csak a bírságok miatt hanem nagy részben az üzemanyag árak miatt is lassabban mennek az emberek.
A nagyobbik baj, hogy ebben az országban vezetési kultúra nincs de még csak a fogalmát se ismerik így nem is lehet elvárni mást ezektől az agyament hülyéktől ( tisztelet a kivételnek) akik a közúton közlekednek.
Ráadásul ma nyár utolsó napja volt vasárnap a sok hétvégéi vezető kiszabadult még egy utolsó kirándulásra...
na közben fölugrottam pestre ma:21es út-M3as meg vissza. nem igaz,hogy a köcsög törvényalkotók nem látják azt amit mi látunk... kb.10kurva nagy baleseti veszélyforrást láttam ma is,mert a büntetéstől beszaratott emberek előzés közben sem merik átlépni a 130as tempót a pályán... de 120-szal simán kielőz,aztán feltartja a sort kb.5percig....katasztrófa. meglátják a 100as táblát:satufék....nem is mondom tovább,mert a normális ember ezt úgyis tudja...és ezek miatt egyre több lesz az autópályákon tömeges baleset,ami majd megint okot ad valami szigorításra.... mondjuk még az anyukájukat is ráhúz6ják a farkukra...de csak kis sebességgel,hogy élvezze!
Két év rutin alatt 125-ös motorral hányszor kaphatnak el utassal míg elveszik a jogsim?
mikor az első gps benne volt az járműben azt mondtam hogy hazudik a rohadék. de mikor már a negyedik is ugyan azt mondta-legyen mio , igo.... a többiek- gyanítottam hogy valami gáz lehet a km/h órával. így városban 60-nal meek országúton 100-val, eddig nem jött kép tehát szabályos vok ezekkel a seb. határokkal.
Ha nem érdekel minek írtál.De ha már itt tartunk ha jol csalodom én nem neked cimeztem az irományomat.Nem olvasom el még egyszer,mert nem érek fel a te magasságodba.
Teljes mértékben egyet értek veled a sok balfékkel kapcsolatban. Idegesítő amikor a beszari vagy béna sofőrök miatt feltorlódik a sor és megy a cammogás. Meg amikor be van szarva és 50-es szakaszon 35-el megy. Egyébként anyáméknak is f astrája van 2002-évjárat és GPS szerint gyári gumikkal 60-ál pontosan 50-el megy. 100-nál 90-el.
14" felni gyári gumiméret, osztrákból származik még azzal fut amin átjött.
áááá a tied tuning
Nem véletlenül sok autónál programozni kell a kerék méretet vagy még pontosabb a kerékátmérő.
gumitől sok függ
nekem hajszálpontos 50-nél de már 80-90 felé 5-6-7km/h csal felfelé a 100 meg simán 110 gps szerint
a téli kisebb annál fent volt a jó alul csalt de lefelé
Ne általánosítsunk, mert a 60-at mutató óra nem 50. Elég gagyi az az óra, amelyik ennyinél már ennyit csal. De lehet variált gumiméret miatt is.
Pl. swift (gyári mérettel) mutatott 80-nál 1 km/h-n belül volt a GPS-hez képest.
De sok autó elég pontos, csak nagyobb sebességnél mutat feljebb...ha mutat....és nem véletlen.
Végül is nem ez a lényeg..... hanem a sunyi, lesben elbújó civil mérőktől való para...ami rendszerint valami logikátlan és szükségtelen 30-as tábla vagy 50-es tábla után fordulhat elő....
faja a műszerfal
az enyém is ilyen
jogilag igazad van
átlagos napi tempó a 471-es főúton.
ezt értétek el nyomorúltak, be van szarva az átlag sofőrök 80%-a, aki csak a 90-es tempót szeretné autózni - a szabályokat betartani- annak egy kalap beszarin kell áthámozni magát

és meg egy öröm az ürümben, az autó km/h a gps adatok szerint 10km/h csal úgy hogy a 60 az pontosan 50-es tempó!

na szarházi csicskák még ez is sok hisz lehet kitéve 30-as tábla is főúton tehát tovább lassítsátok az amúgy is fos tempót HJA FŐUTAKON!
amúgymeg ha rendet akarnának csinálni tök gyorsan lehetne
el kell szedni a jogsit meg a gépjárművet x időre
aztán ha ismét lesz valami gixer akkor hozzá kell adni mindig az előző büntiket is
csak szép nagy placc kell a yardnak ahol tárolja a sok lefoglalt gépjárművet
az antiliberális módszer meg a korbácsolás lenne......

na de kinek kell itt a rend és a fegyelem? nem jó az senkinek sem
jogos zsolti.
Nekem ne puffogj, mert nem érdekel.
Ha nem értetted meg amit írtam , olvasd el még egyszer, hátha!
ez a "gyorshajtás" már egy nagyon lerágott csont.kezd unalmassá válni. az meg főleg,hogy ezért vannak a balesetek.és üldözni kell minden áron.és persze mérni és büntetni... és majd így visszaszorítjuk és javul a baleseti statisztika...itt van mindjárt a közelmúlt:egymást érik az országban a tömegbalesetek,halottak,milliós károk...vagy a Rezesová csaj balhéja... szóval egy dolgot le lehet szögezni:emelhetik itt a büntetést 1millió forintig is,a balesetek nem fognak megszűnni,még csökkenni se. mert mindig lesz elalvó,ittas vagy balfasz sofőr...
meg még egy:régen a lámpával való közlekedéstől várták a statisztika javulását....az se jött be.
de azóta is világítunk nappal a lényeg:valamire rá lehessen fogni a dolgokat.
ezt nem vitaindítónak szántam,azért is nem címeztem senkinek.de nagyon elegem van már a hülyeség bemagyarázásából
á