Milyen vicces, hogy rengetegen napi 8óra becsületes munkával nem keresik meg azt a pénzt.
Havi 150ért szerintem sokan állnának be a böribe elítéltnek.
1évre most alá is írnám a szerződést. Remek lehetőség lenne semmit teni, enni, gyúrni és 1.8millával szabadulni
Akkor.... ha nem akarnak komolyabban foglalkozni vele.
Ha nagyon ráérnek, simán rábizonyítják. Mondjuk már eleve bünti az, hogy soha nem mehet haza vele és el kell adnia.
(csak az adásvételt figyeltethetik az okmányirodában is)
Valami ok van, amiért feljelentés lett.
Ha pedig elkezdenek nyomozni, lesznek tanúk is akik igazolják, hogy neki ilyen motorja van és szokott vele motorozni. Emellett meg lesz kérdezve tőle is, hogy abban az időben hol volt. Valamint ezt ő vagy más mivel tudja bizonyítani.....
Ez az úgynevezett közvetett bizonyíték, nem feltétlen kell közvetlen.....hogy el is kapnak és lebuksz.
Ráadásul a kapu előtt várták, szóval nagyon nincsenek is kérdések a dologban.
Biztos megérte....
hát, ja, most erre mit. gondolom a rendőrök többsége most is inkább leordítaná a fejüket, h eszükbe ne legyen többet hülyeséget csinálni. ha ma elveszi a gyertyakábelt, még feljelenti valamelyik buzgó fullokos szülő, hogy lopott a gyerekétől...
mondjuk szerencsére olyat még nem láttam, sőt, nem is hallottam, hogy az ilyen 50/125 betyárokra valaha is kiszabták volna, amit valójában ér a tettük. no, akkor lehetne írogatni a topikokba, hogy mekkora geci volt a yard, mikor a motor árából a bírság fele se jön ki
csak amikor mi fiatalok voltunk max pár pofont kaptunk a rend éber őreitől, a legnagyobb veszteség az a kerékszelep meg a gyertyakábel volt
és mire hazaizmoztuk a lapos kerekes szimót, addig megjött az eszünk(szerencsére hárman ültünk rajta és így nem volt olyan gáz tolni)
most meg szórják a csekket ész nélkül, a szülők meg rokkanjanak meg miatta
nem kell bizonyítania: elég, ha Te tudod, hogy felismertek, s legközelebb okosabb leszel, és nem szopatod őket... no meg velük együtt az összes többi motoros barátodat.
tudod, lehet széllel szemben hugyozni, csak nem érdemes, és persze tegyük hozzá rögtön: mi is voltunk fiatalok, meg olyan hülyék, mint a befőtt. ezért is óvunk a további faszságoktól
egyszer meg tudod szopatni a sünöket
bár lehet másodszor is összejön, utána úgy is beszívatnak, nálunk fél falut lezárták az ilyen "motoroshülyegyerekek" miatt aztán meglettek
azóta sem motorozik egyik sem
szóval tárold a motort egy ideig egy rokonnál aztán jövőre elfelejtik, vagy add el
Üdv lenne egy kérdésem! tegnap kergetek a rendörök de nem álltam meg! út ház elött vártak nem mentem haza nem tudtak elkapni de tudják a nevem ! bukósisak volt rajtam motorral nem jöttem haza ma itt voltak hogy leakarják olvasni a motor adatait mert feljelentetek !nincs jogsim nagy motor ra! mire számithatok vagy mit tegyek?
Havi 150ért szerintem sokan állnának be a böribe elítéltnek.
1évre most alá is írnám a szerződést. Remek lehetőség lenne semmit teni, enni, gyúrni és 1.8millával szabadulni