Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi van akkor, ha a gyári féklámpa marad úgy, de a hátsó dobozba bekötöm ezt?
Köszi, még Pohit megvárom.
Én a pedállal/ fékkarral villogtatok! Azt a 9900-at pedig megfolyósítom!
Ha jól tudom közúton nem szabályos a használata.
Az ilyen cucc mennyire szabályos?
Kanyarodásnál alap hogy nincs kint, ennyire hülye azért nem vagyok.
Viszont korom sötétbe egy sötét autó amin éppen csak parázslik a helyzetjelző, legalább látni hátulról hogy vmi kocsi forma.
Es meg olcson megusztad.nekem hateve is egy tizesbe kerult a papirok nelkuli masfel km.
A vészvillogó nem jó ötlet, hiszen ha a vonó járművel kanyarodsz, aki mögötted jön nem tudja meg a vontatott vészvillogója miatt, hogy mit is akarsz. Balesetveszélyes.

A rendőrnek büntetnie kell ez is egy feladat a sok közül. Sokszor elvárás... Persze lehetett volna figyelmeztetni is. De nem kötelező.
"Az utólagos átszerelésre gyártott gázkisüléses izzólámpák nem rendelkeznek a halogén üzemű berendezés típusára előírt műszaki jellemzőkkel,"
Persze, hogy nem, hiszen nem halogén........sajnos a sok lúd disznót győz, erre az NKH állásfoglalásra hivatkozva sorba veszik el a forgalmikat.
Lehet hogy nincs hivatalos pénzbeszedési parancs, de a mai rendőrökben semmi mérlegelési képesség nincs, csak a büntetés.

Tegnap esti történet:
2 autóval jöttünk haza az M7 en mikor hívott egy régi ismerős anyukája hogy lerobbant fehérvárnál. Oda mentünk vonattó kötél fel és irány haza a régi 7 esen. Mivel az "anyuka" nem ült még vontatott kocsiban így ő hozta tesóm autóját tesóm meg beült a rossz autóba. Martonvásárnál persze hogy kiszedett a szerv mert mi az hogy helyzetjelző-vészvillogóval jön az autó a "seggemben".

Az ellenőrzésél derült ki, hogy tesóm papírjai ( a vontatott autóé megvolt) a sajtá autójába maradt. Bediktálta az adatokat és vártuk a választ, közben felajánlottuk hogy hívjuk a másik kocsit hogy hozza vissza a papírokat, de elutasították hogy nem kell. A történet vége egy 5000Ft os csekk lett mondván még szaráshoz is vinned kell a papírjaidat.
Ilyenkor mért nem tudja az mondani, hogy "szóeli figyelmeztetés"? Mért kell a fasza gyereket játszani? A rendőrök 50-60% ( közlekedési járőr) a gyerekkori sérelmeit és a kisebbségi komplexusát éli ki az utcán, hogy orba szájba bűntethet minden féle szarságért.
Olvasd végig figyelmesen mit írtam. Nekem megfelelt a dőlésszög csak a rendőr szemébe épített szögmérőnek nem.
Jóvanna! Azért nem kell ilyen durcásnak lenni!
Esélye azonos. Valószínűsége van nagyobb az esélyre.
Esélye van a nagyobb valószínűségre!
A tompítottról fényszóróra váltás a xenonnál egy mágnestekercs által odahúzott lemezzel történik, vagy az égőt mozdítják el. Nem pólusváltással.
Esélye ugyanannyi.
A valószínűsége a kevesebb.
Kisebb az esélye!
Említettem már hogy utállak!?
az a baj,nekem nagyon kutakodnom kéne,hogy megtaláljam miért nem "fogható"a xenon motorba,de nem lehetetlen hogy neki veselkedem!
Viszont nézzük a jó oldalát!Milyen jó téma,ami ennyi hozzászólást gerjeszt!
Igen nagyobb nyomású más összetételű gázkeverék és vékonyabb szál.
Most csak tippelek: más az izzószál anyaga, más a gáztöltés, magasabb hőfok. Mert valahogy el kell érje a nagyobb fényerőt......
Mi miatt?

Nekem autóban is az van,évek óta hibátlan! (7 év)
A "sima" izzó nem éghet ki 100-nál?
Az nyilvánvaló, hisz ugyanúgy 60/55, de az egyik autóboltos aki cserélgeti az autókban, az mondta, hogy ezeket nehezebb kiszedni a foglalatból, emiatt.