Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem 1ilyet látok naponta....meggondolja magát és kielőz,de gyorsítani nem mer.aki meg jön a belső sávban rendes tempóban belerongyol.... hány ilyen baleset volt utóbbi időben....
ez miért baleseti forrás?
nem mintha a 110est pártolnám, én is agyfaszt kapok a 70el közlekedőktől
ez igaz is,de pont ez az ördögi kör.....a majom fél a büntetéstől,ezért nem meri átlépni a sebességhatárt. vagyis autópályán nekiáll előzni a 110zel menőt 120szal aztán ezzel baleseti forrást okoz...tehát a büntetés 1úttal elrettentő de épp ez miatt baleseti forrás....és be is zárult a kör....
Pedig tudhatnád hogy az emberrre különösen minket magyarokra csak a zsebén keresztül lehet hatni.Észérvek,tanfolyamok,reklámkampányok és bármi amit ki tudsz találni nem fog hatni.
Csak az ha pénzügyileg érdekelt.

Az meg még nincs bevezetve.Át kéne venni a horvát példát.

Balesetet okoztál.........nesze egy 3000 kunás bünti............volt másik hibás mert az előzőbe belementél..........huhh neki 1500 kuna volt a történet csak úgy azonnal zsebből kell kiköhögni.
na erről beszéltem a múltkor....és (sajnos)a történések engem igazolnak...basz6ják itt a büntetést,a gyorshajtást meg a kollektív felelősséget! jött egy esős nap és hullanak az emberek....nesze neked javuló baleseti statisztika és még nincs itt a tél! nem traffipax kéne ide,basszák meg,hanem pszichológus,mert tele van a közlekedés halmozottan balfaszokkal
bármikor megtörténhet
Mostmár behajtják.

Egyezmény.

Bár szerintem az osztrák inkább megállít helyben fajta.
Nem elkerülő hanem Bécsben egy elég hosszú dunai híd. Civil autoból mértek eegyébként. Gopro pont be volt kapcsolva. A felvételen szépen látszik. ;)
A kintiek behajthatják a magyaron, magyar meg nem hajthatja be a külföldin? Ez hogy van?
Nem fix trafi hanem rendőr?

Azok megállítósok kinn osztrákban.

Bár mivel soksávos elkerülő lehet bármi.
Míg nem jön hivatalos nem aggódnék.

Mert én is mentem a fene tudja mennyivel 20.-a körül fix trafi előtt.
Nem kaptam még papírt. Most történt hétvégén az eset. Haverok mögöttem jöttek és ők észrevették a trafit. Sehol nem találtam a neten a sebesség túllépésekre vonatkozó táblázatot. Ha bemértek akkor a legrosszabb esetben 50 helyett 100-al mentem. De nem tudom milyen limit volt. Lehet 70-es. Lehet be sem mértek. Mellettem ment egy autó kb 80-al, lehet csak őt mérték. Közelebb volt sávban a rendőrökhöz.
Kifejtened kicsit bovebben az allaspontodat a rendori intezkedesek idilli es kifejezetten humanus mivoltarol 2006-2007 vs. 2013 relacioban mondjuk nem ilyen toszavas sultparaszt stilusban hanem elfogulatlanul.

Muben volt jobb 2007?

Elkepzelhetetlen hogy elofordult ilyen arcatlan diktatorikus rendorallami megbyilvanulas a "pitbull" fonok alatt?

Meselj.
Köszönjük,Emese.
Szerinted ez 2007-ben nem történt volna meg?
Már megkaptad a papírt itthon?
Sziasztok. Nem tudja valaki az osztrák gyorshajtás bűntetéseket? 100-al mértek be valószínűleg. Csak azt nem tudom milyen limit lehetett az adott szakaszon. Bécsben történt egy hídon. 2x3 sávos. Ha valaki esetleg ismerné a helyet. 2 magas toronyház van az egyik oldalt.
Fizetsz mint annak a rendje. Ha nem tudsz fizetni lecsücsülöd. Ne feszegesd a pofonos ládát.
Három?.:D
Psssszt! Még kifizettetik veled a feltépett betont! Egyébként, én rendszámos Simson Sztárral vizsgáztam motorvezetésből. Elmentünk vele ketten, 47 km-re, vizsga, majd hazajöttünk .
Az enyém is hányta mint billencs a salakot
" néha megtépem neki 45el is "
Aztán mind felszaggatod az aszfaltot!
45-te
Az én szimóm óra szerint 72-őt is ment
én sosem sietek, pl melóhelyre is műszakkezdés előtt 20-25 perccel előbb érek be
csak ami úton végig lehet menni 15 perc alatt azon ne tököljünk 25 percig a semmiért, ráadásul drágábbért

max simsonnal sietek, azon szar az ülés negyed óra múlva kezd a tököm zsibbadni, szóval néha megtépem neki 45el is
És ? Nem érsz rá?
Sietsz valahová?