Én is gondolkodtam rajta, végül felkerült a hajtogatós rendszám. Tuti megoldás nincs sajna, vagy- vagy. De azért a rend őreit is hazavárják, erről sem feledkezzünk meg, se mi, se ők. De talán a "csak fotózunk" jól sikerült képeinek az esélyét csökkentheti, úgy gondolom. Ha meg elkapnak tuti140 a felhajtott :D
Most légy okos domonkos! XD
De inkább 140 mint 300
Már ha veszi a fáradtságot, és jelez szemből. Többször tapasztaltam, hogy csösznek jelezni. Vagy mert nem látja, vagy mert lesz@rja, mert ő már túl van rajta.
Egyszer még a rendőrnek is mondtam, - akik elég feltűnő helyen álltak - hogy hova süllyedt a világ, nem jelzett senki szemből, hogy itt vannak. Csak vigyorgott rajta.
Főleg akkor, ha azt hiszed mert a készülék nem jelez, és mehetsz nyugodtan és belefutsz. A megengedett +10%-ért nem fizetsz.
Annyi elég is! 40 éve vezetek. Tudom.
Úúh!
Elég rossz véleménnyel vagy róla!
Ez tényleg elgondolkodtató!
Természetesen köszönöm a fel ajánlást!
Egyenlőre okosodni próbálok,olvasgatok!
No meg holnapra két helyről (megbízható forrás)ígértek infót.
4ledes világítás, a tartó+1 műanyag keret 6200kb
Én is gondolkodtam rajta, végül felkerült a hajtogatós rendszám. Tuti megoldás nincs sajna, vagy- vagy. De azért a rend őreit is hazavárják, erről sem feledkezzünk meg, se mi, se ők. De talán a "csak fotózunk" jól sikerült képeinek az esélyét csökkentheti, úgy gondolom. Ha meg elkapnak tuti140 a felhajtott :D
Most légy okos domonkos! XD
De inkább 140 mint 300
Nem, sokára hívlak!
Már megenst emelkedő volt?
most indultam vissza oladzba
Lenne pár kérdésem!
Utána nézek!
De én veled ellentétbe ebből(jogsimból)élek,meg egy picit többet megyek naponta!
Nekem Kiyo ProPark van fönt az autón és a motoron is. Nyugodtan megveheted,nagyon jó a cucc. Eddig 0 csekk!
Ez az Én szerencsejátékom
Egyszer még a rendőrnek is mondtam, - akik elég feltűnő helyen álltak - hogy hova süllyedt a világ, nem jelzett senki szemből, hogy itt vannak. Csak vigyorgott rajta.
Annyi elég is! 40 éve vezetek. Tudom.
Ahogy olvasgatok,infókat kapok,kezdek rájönni,több a negatívuma,mint a haszna!
Köszönöm az infót!
És a lézer érzékelőt?
Elég rossz véleménnyel vagy róla!
Ez tényleg elgondolkodtató!
Természetesen köszönöm a fel ajánlást!
Egyenlőre okosodni próbálok,olvasgatok!
No meg holnapra két helyről (megbízható forrás)ígértek infót.