Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről ez a poén jut eszembe:
vadász-vadász te szopni jársz ide

mindig megszívod a motorral az okmányirodát
megmondtam,hogy ne vegyé' túl nagy motort! nem fér be a rendszerbe!
az egy dolog hogy az ocsmányban nem tudja előbbi időpontra beírni a motor kivonását de a csodálatos ügyfélkapu szerint 1 hónappal a vásárlás+átírás után sincs a motor a nevemen és nem vonhattam ki mert nem az enyém végül is a nagy büdös semmire fizettem ki 70ezret, hogy még a rendszerbe se képesek bevinni
hú,ez nem gyenge!
"hogy cserélnek gumit?"mondani kellett volna:
hááá sztenderre állítják,és szerelővassal. 1ik oldalra lejön....
egyszer régebben egy cross gumis gépet vittem
kérdi hogy e betűs-e
mondom neki hogyne hiszen metzeler ettől több e már nemigen férne bele
itt tartunk!
én november 8-án akartam kivonatni a motort nov.30 időpont-tól fél évre, közli az üvegablakon túlról a luvnya hogy majd menjek vissza nov. 30-án és akkortól kivonja. hahaha nem tök mindegy mikor írja be a rendszerbe hogy forgalomból kivonva és egy bejegyzésért még lovettát is kap.

akkor te is tudsz majd sztorizgatni
de az a motoros is akitől elvették a forgalmiját mert a szélvédőjén őőőőőőőő akarom mondani a plexijén nem volt rendszám azonosító matrica , ő viszi a prímet nálam. sőt 2 hét múlva kapott egy 30 000 ft-os bírságot a matrica hiánya miatt
5 hét múlva ügyvéddel a háta mögött tudta vissza szerezni a forgalmiját. reggel este télen nyáron motorral tudott csak munkába járni.
hmm magyarisztán.

pár napja szemlére rendelték egy haverom motorját:
kpm állomáson tanakodnak a mkp vizsgabiztosok
-nem megfelelő az E jelzésű kipufogó dob -jól figyelj- hossza !
-át van alakítva a légszűrője
-és a tuti: a fél lengőkarra felszerelt 4 csavaros felnin a négy csavar az dísz
a felni vagy fel van ragasztva vagy fel van hegesztve ezen kijelentését a vizsgabiztosnak kb 15-en hallgatták.
2 perc múlva megszólal a társa, te és szerinted hogy cserélnek a felnin gumit ?
azt nem tudom de a felni közepéről hiányzik a központi anya tehát az a 4 másik anya az csakis dísz lehet rajta.

na apa ezek vizsgáztatnak!
Az meg hogy mi mit jelent... ez olyan mint a liberalizmus. Egyesek erre verik, másoknak szitokszó...
Hiába írod le ezerszer, hogy mit ne. Ugyanis nem ez volt a kérdés immáron sokadszor.
HOGYAN IGEN? Hogyan lehet betartatni a szabályokat?
Szerintem jelentkezz zsarunak.
És megmutatod hogy nem csak dekkolni lehet.
Te utánamész a bűnözésnek és minden cigót lecsuksz.
háháhá, jöttem mentem böszörménybe
a szarháziak meg dekkoltak x órabérért !
Vagy rosszul olvasták a rendszámot vagy rosszul gépelték be......... ahelyett, hogy azt ellenőrizték volna inkább elordították magukat, hogy nem jó valami.
mai eset:siettem volna,mert időre kellett mennem... de hogy ne kelljen túllépni a sebességet,IDŐBEN elindultam. na,persze "közúti ellenőrzésbe" futottam... az egyik rendőr amúgy kb.hetedikesnek nézett ki,azt hittem,hogy valami iskolai gyakorlaton van (ez biztos leteríti a 120kilós Kalányos Ramszeszt )
tudni kell,hogy az autó kb.5éve új rendszámot kapott,azóta 2szer volt műszakin,meg igazoltattak is már néhányszor.mindig minden rendben volt... most meg beköpték,hogy ez a rendszám nem ehhez az autóhoz való.... aztán basztatták a számítógépüket,én lestem a kocsiban negyed órát....közben persze elkéstem végül közölték,hogy minden rendben van. hát...végülis örülhetek,hogy nem került rám bilincs
Képes voltál visszafordulni a képe miatt?
erre van idő energia pénz munkaidő. egy szarházi rendszer bújt ki a narancsból amit éltetett a sok hitvány a pesti felvonuláson.
hallgatva a híreket és a klub rádiót esélyét sem látom hogy elkergetjük a zsidó bérenceket, és hogy magyar ország a magyaroké legyen, a magyarokért érdekeiért létezzen.

csak a lézengő bűnöző cigányokból és a menekültekből lett sokkal több. ahol most melózok rengeteg ecsedi cigány lopja a napot, egy hete kb én a polár melós felsőmet a kolléga a munkás kabát felsőt hagyta egy ablak kávára rakva. másnap reggel már nem volt meg. pár napja egy folyosón hagytam a szerszámos dobozom, le kellett mennem egy lépcsőn majd vissza. már a lépcső közepén jártam mikor jön velem szembe egy cigó és basztatta a zsebét lefelé jövet. felérvén bele néztem a dobozba egy oldalvágó nincs meg.
ha pár lépcsőfokkal hamarabb érek oda tuti elvágom a torkát és kibaszom a 3 emeletről.
Gumist nem csak gázt tudtommal.
miért nem gumis puskát vett
közelről olyant szakít mint állat, a hűtő oldalát feltépte
aztán lehet tartani minden engedély nélkül
na,pont itt van... valami ilyesmiről ugatok.... remélem az kemény "kommandós" apján vagy nagyapján meg majd cigány térdel...
Gondolom az étteremből, ahonnan látták az esetet lesz néhány tanú aki elmondja az igazat, és ne kapjon fülest senki ártatlanul sem az utcán, sem a suliban! Nem volt rend a múlt rendszerben sem, amikor nem volt szigorúan vett emberi jog. Aki tehette lopott, mert a közösből senkinek sem fájt(tsz. állami gazdaság, vállalat,). Ma sokkal jobban fáj mert van számottevő magántulajdon. Ki kell mondani,hogy igenis az állampolgári vagyonvédelem kellene,hogy a legfontosabb feladata legyen a rendőrségnek! Ja és a bűn üldözése, megelőzése azzal,hogy jelen vannak. A közlekedésbiztonsági blabla háttérbe kellene szoruljon, csak hát az sokkal egyszerűbb.
"elvégre bűnös,kirekesztő nép vagyunk.."
Rohadjon meg a q..... anyja is aki ilyet állít! Mindenkit befogadtunk és védtünk, aki ezért nem vágott szájon és nem mocskolt - mocskol "hálából" minket naponta köszönetképpen!
Dehogynem csak végig kell olvasni és értelmezni....én leírtam, hogy mi a fenntartásom azzal hogy a rendőr az utcán bármilyen jogcímen anélkül megüssön, hogy én is hasonló szándékot mutatnék.....aki ezt mégis szeretné annak jó mert efelé haladunk...

....akkor újra, a rendpártiság még véletlenül sem azt jelenti, hogy valaki rendet akar az országban, keress rá a szóra a guglin és olvass el néhány cikket, blogot vagy ami felmerül és azt jelenti...
elvégre bűnös,kirekesztő nép vagyunk.... és nemzetünk legnagyobb tragédiája a holokauszt.... (hogy nemzetünk "nagyjait" idézzem....)
Motorozni most nem lehet, mi mást tudnánk tenni?
De most , hogy az igazat ide vésted megint szembesítettél vele és "nekünk orcánk pirul mivel az adósság tüstént eszünkbe jut!"
ez a vita(már nem először)abból indult ki,hogy csak bizonyos helyzetekben mernek keménykedni....konkrétan cigánnyal különösen nem... magyar fiatalokat simán lefújnak,bilincsbe verve elviszik....stb.a falopós esetben is csak annyit kellett volna tenni,hogy lefújni őket és bilincsben elrángatni,mint pl.a tüntető gárdistákat. de ilyen nincs...azt is megmondom miért:mert félnek a felettesüktől,félnek a jogvédőktől,félnek a cigányok bosszújától,félnek,hogy börtönbe kerülnek cigányok közé....stb. na és ameddig ez így lesz-márpedig egyre jobban így lesz-addig a fehér ember útálni is fogja őket és nem lesznek lojálisak a szemükben. a 7köznapi ember nem hülye.pontosan látják mi megy ebben az országban.(bár olyan is van,aki nem... )szóval meddő vita megy itt megint...
ez mekkora duma:
Sz. rosszallóan átnézett a rendőrautóba, és ingatta a fejét, magában azt gondolva, „bezzeg a rendőröknek szabad, amit nekünk nem”.

alapból van némi fenntartásom ezekkel a hatásvadász hírekkel, kurucos meg még egy kis pluszt jelent ezügyben.....

amúgy inkább legyen egy elenyésző számú túlkapás(fiatalon nem kevés fülest kaptam tanároktól, yardoktól) de legalább kb rend volt mindenhol
a legnagyobb gond még mindig az hogy a "kisember" azt hiszi hogy egyenrangú mindenkivel
most jöhet azzal a sanyi hogy ennek tényleg így kellene lenni(meg hogy miért is ne) de sosem volt és sosem lesz