van ez a szélvédős-rendszámos matrica
lett igényelve másik valami papírt is adtak róla hogy folyamatban van
és nem vették be a régi matricát, ez most nem is kell vagy amikor adják az újat akkor kell csak leadni?
üdv! hallottam amikor egy reggeli műsorban megkérdeztek valami illetékest hogy konkrétan a magyar útdíjnál csak a svájci a drágább, hebegett a kutya de nem mondta ki a féreg a valót. hmm szarházi-ez is.
július 1 reggel: katasztrófa na nem mindenkinek csak aki dolgozni akart, ez vicc hogy 30 ropi a keleti országrészből H.H.-ig a díj konkrétan a semmiért, a fasszopók meg hátradőlnek a parlamentben : ezt is jól megcsináltuk! ugatták a fidesz kutyák hogy mit nyúltak le a komcsik
ennyi adót ők is kis újból kiráztak, a rezsi csökkentésbe pedig a faszukat verjék bele a 3500 ft díjból -kéményseprés- kivagy húzva a szarból 350 ft-al.
sofőrnek lenni nem eccerű. valaki említette a 3.5T kiskaput a fuvarozásra. áááááááááááááááááááááá ne hidd valamelyik túlművelt holnap azt is bezárja/beadóztatja.
Nem fértem volna be a bodzáséktól
Volt gyakorlatom családsegítőben (kellett az első diplomámhoz), ha nem kapott a C vágányos segélyt kirakta a szaros pelenkát az asztalra.
Mindig tanultam másik szakmát-szakmákat szerezve , hogy tudjak lépni ha bármi van! Soha nem szégyelltem a fizikai munkát, de láttam amikor már volt több fajta képzettségem, még mindig milyen keveset tudok .
Amikor még nem volt meg a diplomám egyszerre két helyen dolgoztam. Egyik fizetésemből megéltem, a másikból lett egy szép fiatal ZX9-es Kawasakim!
Az irodai munka mellett nem volt fárasztó a hét közbeni 8 óra, hétvégén 10-12 óra segédmunka lakatosoknál. Köszörülni, vasat fogni, festeni ecsettel mindenki tud
Nem kell sírni munka van én is ajánlottam a fórumon fél év alatt egy olyan ember se jelentkezett aki dolgozni is akarna, pénz persze kellett volna már előre
Egy hónapja nem találok normális ácsot. Anyagot a 10-ből 10 nem tudta kiszámolni egy 45 négyzetméteres házra, a legegyszerűbb nyeregtetővel. Ezeknek a fel ajánlásra jött. Akkor miről beszélünk?!
kicsit megkésett szösszenet a hétfői nagy helyzetről:
Milyen szar lehet annak a kamionsofőrnek, aki tegnap éjjel jött be Horvátország felől és még elvámoltatta az árut, majd hajnalban a neten el akarta intézni az e-útdíjat, ami persze nem ment. A Google Reader-ben akartra megnézni a hírek között, hogy miért nem megy, de már az sem működött. Aztán elindult, de megállt egy Postán csomagot feladni, de azt sem lehetett a rendszerhiba miatt, ezért idegességében elrágott egy dianás cukrot, amiért pár kilométerrel később elvették a jogosítványát. Emiatt felment a vérnyomása, ezért el akart menni az SZTK-ba, de a Semmelweis nap miatt ott nincs rendelés és most épp elkeseredetten bóklászik valahol, mert szeretne venni egy doboz cigit.
Ez lenne a szerencsésebb mert akkor itthon maradnék....többen csoportosan néznek melót nyugaton... ,,majd meglátjuk, de pl. a holnapi melóm azal mehet el, hogy a reggel az útdíj számlámra utalt pénzem nem jelent meg és ezért nem tudok elindulni.-...utaltam reggel 8-kor és 11-kor meg bankkártyával töltöttem fel az egyenleget, de egyik sem jelent meg és nincs már rajta annyi abból amit előző héten tettem rá (az 3 nap alatt jelent meg), hogy megcsináljam a holnapot.....és ha viszonylati jegyet veszek a kúton akkor azzal ugyan mehetek, de amint megjelenik a számlámon a pénz azonnal onnan is levonják visszamenőleg amit persze megreklamálhatok és a kedvező elbírálás után a bizonytalan jövőben jóváírják.....nem kicsit ideges mindenki ezek miatt...egy halom pénzt beletettünk és semmi nem mükszik úgy ahogy kéne...
Arra az el nem vitt cuccra bejelentkeztek a szlovákok (már két éve egyre több autóval) a románok és pár hete a bolgárok...ennyi....1-2 szlovák vesz fel magyar sofőrt mivel már csak itt dolgoznak, de ugye se adót, tb-t, nyugdíjat és még gázolajat sem itt vesznek mert tankolni az itt dolgozónak is ki kell menni hetente legalább egyszer...ezt sikerült elérni...már érdeklődtem szlovák cégnél és akkor az én adómat, tb-met se itt fogják fizetni...,de remélem valahogy még talpon tudunk maradni, igaz tegnap már kirúgtak az állandó helyről mert nem mentem messzire mivel áfa nélkül fizetik csak ki az útdíjat és azt nem tudom benyelni a többiekkel együtt......most csapódok ide-oda ahol még kifizetik, de ennek hamar végeszakad...
Hát józan paraszti ésszel sokan abbahaggyák.
Ergo azt a cuccot nem viszik el.Lehet kevesebb a cucc meg nagyobb a wabi de azért nem annyi mint ami kiesik.
Ergo valakinek fog kelleni sofőr.
Szerintem sok cég inkább 3,5 tonnással fogja kiváltani ami több sofőrt fog foglalkoztatni.
A 2-3-4 raklapos cuccra gondolok.
Oda se nagyon van már felvétel, de ha lenne is leestek hirtelen a fizetések 130-14 nettóra úgy, hogy jó ha hétvégén otthon van az ember....tudod, minél több a munkanélküli annál olcsóbbak és engedelmesebbek.....legalábbis kínában 2011 májusában demján ezt mondta amikor azt ecsetelte, hogy milyen jövőt szán nekünk...
Még a hajléktalanok is kapnak kaját valahonnan.
Sőt.............ha a büdös életbe nem dolgoztál egy percet se akkor is kapsz némi nyugdíjat.
Keveset de kapsz.
lett igényelve másik valami papírt is adtak róla hogy folyamatban van
és nem vették be a régi matricát, ez most nem is kell vagy amikor adják az újat akkor kell csak leadni?