2014-ben jön a szép új világ.
A fidesz megbukik,ingyen lesz a benya,nincs útdíj,lesznek trafikosok aki visszakapják a koncessziót és nem fogsz diktatúrában élni.
ezt már 2010-ben is megszellőztették, majd rá másfél évre is, remélem most is pletyka.
egyébként a záróvonal/leállósáv azonnali bírsággal nincs is semmi baj: annak legalább van értelme, ilyenekért, mint az irányjelző, köv.távolság, busz- és leállósáv simán jogos a csekk.
Semmi köze ennek a valódi gyorshajtáshoz és már messze túlmutat a pénzbeszedésen is......mit csinál minden diktatúra?.....fokozza a nyomást a lakosságon, hogy még véletlenül se jusson eszébe nyilvánosan elégedetlenkedni, a 80'-as évek végéig az utcákon nagyon jelentős volt a rendőri jelenlét és nem a közlekedők miatt, mindenhol volt egy közeg.....jártunk vagy 7 éve Tunéziában, ott is szó szerint minden sarkon rendőr állt, nem csinált semmit csak állt és nézett....és mindenki tudta, hogy ott van....
felénk van egy cigó blokk ahol vannak vagy ötvenen, engedély nélkül tákolt házakban, mindenféle autók, jogsi nélkül vezető egyénekkel
télen mindig van fa az udvaron, a kutyákban nincs chip, stb stb stb
és nem történik semmi évek óta......
múlt évben 2 doboz féktisztítót szórtam a kutyákra mert örökké le akartak szedni a szimóról
jegyző nem tesz semmit
bezzeg amikor elcsavargott az én kutyám(7 hónaposan) egyből berendelt mert veszélyeztettem a lakókat a "harcikutyámmal"
Ezt írtam én is, azonnal le lehetett vágni, hogy csak azért írnak papírt mert ott voltam és néztem őket míg az én papíromat írták a tizesről amúgy inkább elengedték volna rögtön.....gondolom egyszerűbb nekik elengedni mint szórakozni vele bent.... ...én meg könnyű eset voltam, tuti lé.....
Attól függ a rendőr, hogy ítéli meg a szituációban:
A szabálysértő hozzáállása, látszólagos vagyoni helyzete, stb.
Például, ha én ilyen esetben szépen el tudok beszélgetni az állampolgárral, hajlik arra, hogy igen elcsesztem, feledékeny voltam, legközelebb jobban figyelek, akkor 100% figyelmeztetni fogom. Ha pedig az állampolgár elkezdi a "miért ezzel kell foglalkozni", "miért engem, miért nem mást", stb. szöveget, akkor valószínű csekket kap....
2 éve este 11-kor mentem haza és megállítottak pár utcára az otthontól...akkor vizsgáztattuk és a forgalmiba még nem írattuk be a vizsgalap meg otthon....hazatelefonáltam, hogy hozzák ki, de a szerv nem engedte így 10 rugó lett a dolog miközben ismerte a lányaimat mint mondta meg a szomszéd nő volt mellette a polgárőr....hát gondoltam ez van és vártam míg elkészülnek a papírok.....közben a másik csapat velem szemben megállított egy fiatal autót amit egy fiatal roma vezetett....kérték a papírokat, de aszonta mindet otthon hagyta....kérték állítsa le a motort erre aszonta, hogy azt nem tudja mert akkor nem indul mert nem kulccsal megy, de ha segítenek elindítani leállítja........erre bemondott adatai alapján megbüntették 5 rugóra (kevesebbre mint engem) és továbbengedték éjszaka......hááát evvan...
nem mondom hogy nem baromság, de pl koton nélkül se indultunk diszkóba, szóval csak kellene papírt vinni mert ez vele jár.......
én ha boltba megyek(max500m) akkor viszek minden kacatot
évente 20 000+ megyek mindenféle járművel, itthon és külföldön egyaránt...
gyorshajtásért büntit még nem kaptam, pedig még hipiszupi blokkolóm nincs... és nem is megyek lassan...
ésszel kell menni, nem a vinnyogni, ha gyorsan mentél és lekaptak közben...