Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen szabadság van
mindenki oda megy ahová akar, mindenki azt csinál amit akar.
ha akarok hétvégén már a "nyugaton" kóborlok......
szóval van minden csak akarni kell
Hát amikor a pontosan ugyanígy gondolkodó haverja az öcsémnek mint sándor (komolyan lehet tesók is) mondogatja ugyanezeket.Talán még hajmeresztőbbeket.
Hogy nincs pénz nem megy úgy satöbbi.
Utána meg hívja öcsit hogy ugyan jöjjön má el a teherrel 6-ra a szentendrei madaras teszkóba mert elromlott a hűtője.
Talált egy cseredarabot amit 480-ról leakcióztak 250-re mert sérült volt.
De csak akciózták lefoglalni nem lehetett.
Na a pofám leszakad.De szarul élünk.

Akkora volt a kétszárnyas hűtő hogy majd meggebedtek hogy felvigyék.
És hát jégkockát is gyárt.
Jó, Te vágyol az egy és oszthatatlan vezérre és annak elnyomására....én nem....lehetne, hogy aki erre vágyik az elmegy félázsiába aki pedig nem hanem csak szerényen meg akar élni egy viszonylagos szabadságban az meg maradna itt a nyugat közelében?
én jobban élek mint 20-30 éve
pedig egy utolsó senki vagyok egy gyárban és raklapokon vasakat tologatok egész nap
és azért nem motorozok sűrűn mert lusta vagyok
pedig az xt-ben van vagy 15 liter benzin
10 évvel ezelőtti viszonylatot nem tudom megítélni, akkor szűkös volt minden mert épp építkeztünk, meg szoptam 2 melóhelyen meg a földeken
Olyan pezsgés már nincs mint 8-10 éve ez tény.
De nem kell messzire menni.A gödöllői teszkó parkoló minden nap 3/4-ig tele van és ami nagyon meglepő a mellette lévő Stopshop parkoló is igencsak fullos szinte minden nap.
Persze nem azt mondom hogy mindenki vásárol de szemmel látható hogy nem a felső tízezer van ott.
Inkább olyan nyugdíjas és átlagpolgárszerűek.Tuti hogy a marson vagyok mert konkrétan a stopshop-ok sehol nem szoktak menni ilyen szinten.
Bár a teszkó az tényleg meglep mert a legszemetebb.

Ha lesz időm és energiám felveszem neked kamerávbal mert nem hiszed el látom.
jobban élünk,mint Chuck Norris....
félpályás gól, fejjel
de miért a teszkóba? miért nem vet a kertbe borsót-babot tököm tudja mit?
pl
nekem van 8 tyúkom ez 2500ft-ért ellátja a családot másfél hónapig tojással, amiből kapnak anyámék is mert általában még túl sok is
de idén vetetem kukoricát az kb fedezi 2x ennyi mennyiségű tyúk kajáját egy évig és kb 10 pénzbe van a dolog
szóval nem sírni kell hanem gondolkodni és nem költeni faszságokra(cigi-pia-telefon-mittudomén)
ez a fene nagy demokrácia meg a liberalizmus egy népámítás
demokrácia nincs, csak papíron
diktatúra van-volt-lesz mindig, csak másképp nevezik
demokrácia nem is működne, ha van 5 ember már akkor nincs egységes akarat.
az emberek java részét irányítani kell

azt hogy szarul élünk és el vagyunk nyomva meg próbáld meg elmagyarázni egy afrikai éhezőnek...... nálunk a csövesek jobban élnek
Így van....a fizetés utáni napokban mivel egyetlen vásárlást lehet a fizuból megtenni havonta.....feltéve ha van fizu....sokaknak olyan már nincs....nem tudom hol éltek, de én is ott szeretnék ....
ez kb így van
panasz hegyek meg teli kosarak a teszkóban a fizetés utáni napokban
Mint mondtam nem vagyok el.
Egyre több melóval egyre nehezebb a dolog és egyre kevesebb mindenre elég ami van.
Nem tudok elmenni minden hétvégén 4-500 km-es karikára meg két-3 3 naposra.
Nehezebben kelek fel,kevesebbet alszom,őszülő szálak vannak a szakállamban mikor van.
Egyre kevésbé birom az embekék agymenéseit.
De igazából nem a kormányt okolom minden apró változásért a saját egzisztenciám mélyrepülésében.
Van hozzá sok köze nekik is de nem kizárólag és mindenben ők a hibásak.
Örülök, hogy elvagy, tényleg ...igaz rajtad kívül egyre kevesebben....
Csak halkan súgom meg hogy a nagy szar szétrombolt ország azért elvan.
Mindenkinek minimum 2 mobilja van használja,az utak se néptelenedtek el,a multik se szaladtak ki még mind,van mit enni,és van bankrendszer,nem lövik le és erőszakolják meg az embert fényes nappal,nincsenek fertőző járványok és még sorolhatnám.
Vannak ettől szarabb helyzetek.
külföldre is utazhatok,szidhatod napestig a kornányt legalább 40-50 blgon-fórumon.
Szerintem nem fog érted jönni se rendőr se fekete autó.

Na ja jónéhány ember a kenyér szaros felét eszi ezt nem tagadom,sőt.........én is beszoptam a gazdasági részét...........de van ettől lejjebb is.
És én szerintem nem ettől a kormánytól van egyedül ez a helyzet.
Jó vastagon benne van az ártatlan nép is.
Magyarul senki nem tud jobban kicseszni a magyar néppel csak a magyar nép.
Nekem bőven elég lenne az ha nem rabolnának ki....jelenleg nincs kire szavazni, de addigra lesz....lesz mert mindegy ki csak ezek ne....igaz 2010-ben is így sikerült ezeknek feljutni, de már mindegy....az meg, hopgy valaki nem érti, hogy a szabadságát elvették vagy inkább csak nem akarja érteni mert neki így is jó akkor ezekre szavaz.... ...a gond még az, hogy a következő társulat sem fogja megváltoztatni lényegesen amit ezek szétromboltak mert ez ami most kialakult igazából minden hatalomra jutó vágya volt csak eddig egyik sem merte meglépni....és ezután már van jó alap arra, hogy ne változtassák meg hisz nem lesz többet 2/3-ad....
kereszteződés, platós, áfamentes trágyahordó. egyik kéz mobil, másik fagyi a maradékkal meg vezet...
motoros mellette, meglátta, h mekkora fasz ült bent, erre beszólt: "Adjak még valamit a kezedbe, 'tsög?!"
A gond hogy nem érzed az iróniát.
Na ja..........a ......köm televa a marhával aki nem enged kikanyarodni a passatjával mert megy és telefonál.Én azt feltételezem hogy egyenesen megy de neeeeeeerm lekanyarodik.........csak ugye a telefont tartani kell a kormányt tekerni a többit meg találja ki az a hülye aki az úton van.
Vattaúj passatra telik egy ezer forintos fülesre nem.

És idáig csak néha találkoztam ilyen bunkóval mostanában meg sorozatban.
3 sávot vált index nélkül.........a körforgalomból ki meg 100 ból jó ha öt ember indexel.
Aha.
Persze.
Aztán 2015ben (megint) beleér majd a bilibe a kezed.
Rá kellene már ébredni, hogy a jobb és baloldal haverok.
Észre kellene már ezt venni, és el kellene fogadni a tényt, hogy ugyanannak a lobbicsoportnak a két oldaláról beszélünk.
Majd amikor mindenki eljutott ide, akkor jöhet a következő lépcsőfok.
ezek szerint magam vagyok a renitens, kihaló kisebbség... lehet, h fordulhatnék az ombucmanhoz vmi kisebbségi és/vagy üldöztetési segílyér'?
fotelbót kizárólagos értékesítési joggal
Bízz a E2014 választási szövetségben,meg feriben,és az LMP-ben.
Vagy alapíts egy Eégedetlenek vagyunk a Diktatúrával pártot és hajrá.
Én rátok szavaznék.

pláne ha juttatnál egy kis koncessziót valamire.

Úgy fű alatt.
A gáz az, hogy sokaknak igényük sincs a szabadságra....mert ugye a diktatúra korrupt mocsarában ahol nincs jog igen jól lehet halászgatni ha haver az ember....a többiek meg pont senkit sem érdekelnek.....illetve annyira igen, hogy kussoljanak.....oszt majd egyszer csak mégsem kussolnak....
Irányjelzőt mostanában senki nem használ mert snassz.