én is sokat gondolkodtam rajta, felrakassam-e, nem kis pénz, és nem szokásom kidobni az ablakon. Viszont ha van mért jel nem tud büntetni, azt pedig egy kis kapcsolóval megoldották. Nekem a Blinder új verziója ment fel, HP905 Quad.
Én is elgondolkoztam egy minőségi cserén, laser interceptorra a mostanit.
De lemondtam róla. Nem akarom hogy helyi erő rám szálljon.Kicsi városom ahol élek a kiemelt részek közé került,hála az egy éven belüli két gyilkosságnak. A helyi erőt megkétszerezték azóta,és elég sűrűn vendégeskednek mifelénk más kapitányságok járőrei is.
megállítós mérésnél, (miután nem sikerült nekik téged bemérni) lehetsz akármilyen okos szép,ügyes,vagány,talpraesett........úgy kezdenek, hogy 50eft,ha nem ismered el megy tovább a procedúra,feljelentés lefoglalás,stb a vége pár százezer is lehet.
Én meg soha nem kockáztatnám meg a lelépést,hamar lennének nálam lakcímen, mint ahogy Én hazaérnék.
nyilván a gyorshajtás mértékétől függ. van, aki ragaszkodik az ötvenrugó fixhez - ahogy hallottam -, de Fejérben, akivel csak beszéltünk mindenki azt mondta - ha nem hazudozik a tag, bevállalja egyenesen, kap egy ötezres csekket, oszt' jóidő. többen használják a rendőrök közül is.
1. detektort nem, mert annál egy másodperced van cselekedni, ha jelez - előre mondom, hogy nem fog sikerülni...
2. elhiszed, hogy találnak okot a büntetésre, ha nekiállsz nyíltan hazudni és hülyének nézni őket?
3. radarral már nem dolgoznak, csak telepített eszközök esetében
4. ha akad rendőr rokon, az sokat segít :)
5. blokkoló, de azt büntetik. csakúgy, mint a gyorshajtást...
Én az elmúlt napokban szedtem le,szintén négy év használat után,zéró csekkel. A tavaly őszi jogszabályváltozás miatt döntöttem így. A birtoklás nem szabálysértés,a használat (most) már az.
Negyedik éve van a vasamon lézerblokkoló, azóta nem jön sárga papír, szal megéri .
Tudom , h tiltják, de hát a gyorshajtást is, mégis mindenki elköveti.
5, most sokan szidni fognak de én minden motorozásom elöt ráküldök egy marék sarat a rendszámra és máris nem kel parázni hogy mi van ha bemérnrk 260 al a pályán
Sziasztok! Keményen rászálltak a rendőrök erre a méregetésre, nincs olyan nap a környékünkön (Sárospatak, Borsod), hogy ne lenne valamelyik utcán egy-egy civil- vagy rendőrautó, amiben figyel a "fáma". Oké, gondoltam városon belül hanyagoljuk a témát (egyébként is), de gyakori az önfeledt 70-80 km/h-s gurulás. Hát akkor jönnek a főutak, de tök mindegy, mert ott is kint vannak állandóan. Nem vagyok nagy gumikoptató (értsd. kanyarban térdig dűlő típus), néha szeretem odahúzni és gyakran közlekedem utazón (120-130km/h). Lapozom a fórumot, de nem találok hasznos megoldásokat, azon kívül, hogy ne menjek gyorsan.
1. Lézerdetektort, lézerblokkolót érdemes-e beszerezni?
2. Szembe trafiznak és utánam jönnek, megállítanak. Mi van ha nem ismerem el?
3. Milyen radar típusokkal dolgoznak a leggyakrabban?
4. Hogy lehet a legjobban kiszúrni őket vagy tájékozódni a mérésekről?
5. Milyen bevált gyakorlatokat tudtok a ráfizetéstől mentes motorozgatásra?
Ez most komoly és mitől függ a büntetés mértéke?
De lemondtam róla. Nem akarom hogy helyi erő rám szálljon.Kicsi városom ahol élek a kiemelt részek közé került,hála az egy éven belüli két gyilkosságnak. A helyi erőt megkétszerezték azóta,és elég sűrűn vendégeskednek mifelénk más kapitányságok járőrei is.
Én meg soha nem kockáztatnám meg a lelépést,hamar lennének nálam lakcímen, mint ahogy Én hazaérnék.
Iskola közelébe meg nem megyek.
Nem szokásom 50 helyett 160-al menni.
lehet a blokkolót meguszod egy ejnye-bejnyével...
A blokkolós bünti vagy a blokkoló nélküli gyorshajtás?
2. elhiszed, hogy találnak okot a büntetésre, ha nekiállsz nyíltan hazudni és hülyének nézni őket?
3. radarral már nem dolgoznak, csak telepített eszközök esetében
4. ha akad rendőr rokon, az sokat segít :)
5. blokkoló, de azt büntetik. csakúgy, mint a gyorshajtást...
Tudom , h tiltják, de hát a gyorshajtást is, mégis mindenki elköveti.
1. Lézerdetektort, lézerblokkolót érdemes-e beszerezni?
2. Szembe trafiznak és utánam jönnek, megállítanak. Mi van ha nem ismerem el?
3. Milyen radar típusokkal dolgoznak a leggyakrabban?
4. Hogy lehet a legjobban kiszúrni őket vagy tájékozódni a mérésekről?
5. Milyen bevált gyakorlatokat tudtok a ráfizetéstől mentes motorozgatásra?