Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap mértem..... volt egész nap 9 felvétel. A motorosok mind lassúak... az autósok, meg hallgattak az okos szóra és nem száguldoztak a napokban. A nagy sebesség túllépők jellemzően a szlovákok felénk, de most megállítós volt, így fizettek...
Nincs túlóra. 8 órába járok vagy éppen, hogy esik nekik jól. Volt, hogy péntektől péntekig nyomtam, 10-12-7-8-9 órákban, 8 nap egyfolytában
30-200. Ha nemvolt még szabsa, és más nem volt, akkor jellemzően 30-60 első alkalommal.
Előadótól függő a ráqrás mértéke!
Üdv!
Egy barátomat megfogták simsonnal 2-en ültek rajta, a rendőr feljelentette. Kb mekkora bírságra számíthat?
kétszer.... Vagy egyszerre kétszer......
mind2dolog viszi a pénzt...
sőt még engem is be fizethettél volna..........persze csak ha érték a pénzt
ha már fizetni kell akkor inkább a 2 lábúaknak
szerintem simán meglett volna mindkettő a 3 lábú minimum tarifájából
a három lábu és a két lábu is fizetős
ma láttam egy csomó 3 lábút a 44-esen
pedig alig mentem rajta 50-60km távot

ja és láttam 2 ribit ami kirívóan jól nézett ki
Mindig úgy szoktam!
Ne dühöngj! Asszál ki velük!
Próbálj meg közlekedni ezen a pár napon betartott sebességhatárokkal!
Menni fog meglátod!
Ismét kell a pénz...Csak utálom, amikor a mese megy tejszínhabbal, hogy értünk, a tökéletes közlekedésért bla-bla. Már várom mikor fognak büntetni azért, hogy hány bogarat fogtam. Azt is utálom mikor az egyenruha által más galaxisokban érzik páran magukat és nekem kiselőadást tart, utána meg az új astrának dőlve cigarettázik lazán...
gondoljatok bele... kiküldenek olyan 30 embert... jű kis túlóra bérbe nemtudom mennyi a túlórájuk legyen 1500/óra... Kinnt vannak egy hétvégén napi 8 órában az 16 óra kifizet nekik a kapitányság 72000-et az kb 2 lefényképezett autó... kapnak 72000 fizetést de a 2 nap alatt csinálnak 7,2milliot, hát nem megéri ?
Bezzeg egy vaddisznót nem tudnak lerendezni amelyik megharapott egy nőt,5km hosszan kell kísérni..
Összehangoltan elmehetnek a p*csába Akár gyorsan is
Nem érted meg, h ezT mind a mi érdekünkben csinálják? Meg aztán valamiből meg kell élni nekik is, az nem hoz semmit, h elfognak egykét gyilkost meg vegzálják az utcán élőket, meg aztán csupán csak nullára szeretnék redukálni a közlekedők és a balesetek számát.
Összehangolt ellenőrzés az ország legveszélyesebb bűnözői,azaz a "gyorshajtók" ellen! Mondjuk az igazi gyorshajtás az lenne,ha ezeket a jelenlegi rendőri vezetőket gyorsan elhajtanák a halál faszára
Kösz szépen!
Bár nem én voltam hál Istennek az elszenvedője!
mielőbbi felépülést neked és a motorodnak!
Köszönöm a válaszokat srácok!
Majd lesz valahogy a dolog...

Jó motorozást mindenkinek az elkövetkezendő szép őszi napokban !
Érdekes...
gratulálok az üzenőfalon elért teljesítményedhez
ezért volt nekem a tavalyi LC4es incidens "lépcsőn félrelépés"...