Tegnap mértem..... volt egész nap 9 felvétel. A motorosok mind lassúak... az autósok, meg hallgattak az okos szóra és nem száguldoztak a napokban. A nagy sebesség túllépők jellemzően a szlovákok felénk, de most megállítós volt, így fizettek...
Ismét kell a pénz...Csak utálom, amikor a mese megy tejszínhabbal, hogy értünk, a tökéletes közlekedésért bla-bla. Már várom mikor fognak büntetni azért, hogy hány bogarat fogtam. Azt is utálom mikor az egyenruha által más galaxisokban érzik páran magukat és nekem kiselőadást tart, utána meg az új astrának dőlve cigarettázik lazán...
gondoljatok bele... kiküldenek olyan 30 embert... jű kis túlóra bérbe nemtudom mennyi a túlórájuk legyen 1500/óra... Kinnt vannak egy hétvégén napi 8 órában az 16 óra kifizet nekik a kapitányság 72000-et az kb 2 lefényképezett autó... kapnak 72000 fizetést de a 2 nap alatt csinálnak 7,2milliot, hát nem megéri ?
Nem érted meg, h ezT mind a mi érdekünkben csinálják? Meg aztán valamiből meg kell élni nekik is, az nem hoz semmit, h elfognak egykét gyilkost meg vegzálják az utcán élőket, meg aztán csupán csak nullára szeretnék redukálni a közlekedők és a balesetek számát.
Összehangolt ellenőrzés az ország legveszélyesebb bűnözői,azaz a "gyorshajtók" ellen! Mondjuk az igazi gyorshajtás az lenne,ha ezeket a jelenlegi rendőri vezetőket gyorsan elhajtanák a halál faszára
Egy barátomat megfogták simsonnal 2-en ültek rajta, a rendőr feljelentette. Kb mekkora bírságra számíthat?
szerintem simán meglett volna mindkettő a 3 lábú minimum tarifájából
pedig alig mentem rajta 50-60km távot
ja és láttam 2 ribit ami kirívóan jól nézett ki
Próbálj meg közlekedni ezen a pár napon betartott sebességhatárokkal!
Menni fog meglátod!
Bár nem én voltam hál Istennek az elszenvedője!
Majd lesz valahogy a dolog...
Jó motorozást mindenkinek az elkövetkezendő szép őszi napokban !