Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazi vérbuzi
Nekem jelentették fel Ügyfelemet világítás hiánya miatt. Persze elbukták a yardok, de bepróbálkoztak. Ok: irigy volt az új pick-upra.

Persze alapvetően jó dolog ez (úgy tudom sok külföldi országban is elég a rendőr szava), és tényleg működhetne itthon is, ha a minden rendőr igazságos és becsületes lenne. De sajnos - és itt most tisztelet azoknak akik tényleg igazságosak és becsületesek- lesz visszaélés, és ha nem járatos a jogban a fószer, vagy nincs szerencséje akkor sajnos fizetni fog.

Más kérdés, hogyha a rendőr valótlanul feljelent, akkor az állásával játszik, szóval van visszatartó erő is. meglátjuk...
Vezetni tanított az ürge valakit!
Az B+!
én sokat szoktam füvön motorozni, tök jó dolog
lehetnének már olcsóbbak a villanyos endúrók, az lenne csak a nagy kirájjjj
a végén még endurós leszel....
Biztos siettek
A rendőr nem kap több fizetést, ha téged megbüntet. A rendőr sem szeret bíróságra járni. Feleslegesen ugyan miért "jelentene fel?"
Kibaxásból, ha akart eddig is rád szállhatott mint ellenség, de ugye ezt bárki más is megteheti. Szerintem ez a rendelet nem jelent változást.

Egyszerűen elő volt írva a behajtani tiloshoz a dokumentálás, ha objektívben akartad. Rájöttek, hogy így max. a térfigyelő tud eljárni, mert pont azt lefényképezni ahogy valaki behajt a behajtani tiloson, hát elég nehéz, ha csak nem egész nap azt figyeled. Ennyi az értelme, más semmi...
Ma lazán balról kijöttek elém, pedig akkora stop -tábla volt neki mint az állat, én meg az árokparton a fűben motoroztam egy darabig!
Itt a varázszó abból amit írtál a "szerinted"....és ez a lényeg, alehetősége meg van a rendőrnek erre?...meg...élni fog vele ok nélkül?...nem tudjuk....nyilván nem mondhatod, hogy élni fog vele, de az ördög nem alszik....itt a kiszolgáltatottság ami nagyon zavaró....nekem bízni kell abban, hogy minden rendőr törvényesen fog eljárni mivel nekem innentől már nincs bizonyítási lehetőségem....nonszensz...ezért várom érdeklődve az első pereket....mert, hogy lesznek az nem vitás...
Konkrétan a behajtani tiloson való behajtást elég nehéz "képen" rögzíteni. A kötelező haladási irányt már valamivel könnyebb.
Az járőr meg fogja állítani ezt követően is a szabálytalankodót szerintem.

A másik dolog, rengeteg dologhoz nem kell fénykép és mégsem jelentettek fel még téged sem indokolatlanul naponta világítás hiányáért mondjuk...... ugye? Ezen esetekben sem lesz másképp....
Ez igaz és ez benne a veszélyes, mivel ha meg kéne állítania akkor ugye a gyorsan mentett felvételen rajta lenne, hogy elkövettem-e vagy sem?....,de ezen remek "törvény" szerint semmit nem kell tennie csak megírni a random feljelentést .....remélem nem lesz rendőr rosszakaróm mert akkor naponta 100X is "elkövethetem" a 3 vétség bármelyikét...
Annyi tárhely és idő a világon nincs hogy 3-4 hónapnyi felvételt menedzselj... és az adott helyszín visszakereshetősége is nehézkes, még akkor is ha ír mellé az ember felvételi naplót.
Ez ellen már csak egy védelem lehet, ha kamerát szerelünk a járműbe és állandóan vesszük az utat....úgy mint az oroszok....épp ma mondta egy kolléga, hogy a rendőr az M7-en semmi konkrét dologért hanem csak úgy kivitte a leállósávra és igazoltatta.......nem büntették meg hisz nem csinált semmit, de ezután ha a rendőr úgy akarja akkor csak felírja a rendszámát bárkinek és azt írja mellé, hogy a leállósávban haladt....mivel az objektíves balhé az ára 150000huf és a rendőrnek nem kell bizonyítani semmit, elég a szava...ráadásul meg sem állít hanem pár hét múlva jön a csekk 150 rugóról és azt sem tudom mi van....
EZ a Gyerekek tábla, nem ami a T4-es mellett van az úton. Az Gyalogosok tábla.
30-ra kell... nesze neked gyorsforgalmi
Vazz, épp ma mentem arra és biza én sem lassítottam 40-re és volt ott rendőrautó....remélem nem mértek...
Csak hogy halmozzuk az élvezeteket... ez is egy hasonlóan "érdekes" cikk
Nem ezt tettem be egyel lejjebb?...
A 404-ből?....vazz, az tényleg nagy gáz...
EBBŐL viszont igen
Ettől tartottunk tavaly áprilisban amikor bevezették, de szerencsére eddig nem alkalmazták...szerintem ez pont annyira törvényes mint egy csomó más törvény.....főleg mert az objektív hatálya alá esnek ezért meg sem kell állítania a rendőrnek hanem simán hasra ütve feljelent egy rendszámot....nyilván melldöngetve mind mondják, hogy ilyen nem lesz mert a becsület meg hasonlók.....,de gyakorlatilag ezután ha nem tetszik a képem azt csinál velem amit akar igazi bizonyítás nélkül.....kiváncsi leszek az első perekre: link