Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen...az autó a seggetekben feltűnő.
Nem is a konkrét esetetekre gondolok, hanem a megoldásra, ami alapján máris kiszabható a büntetés.
Azt nem tudom,mert ilyennel még nem találkoztam,hogy hídról mérjenek,és közben a seggembe meg legyen egy mérőautó!
Egyébként az én(mi)esetünkbe,az se vált volna be,mivel szinte egymás mellett mentünk,"ballagtunk"280-környékén!
No meg az csak fel tűnik az embernek,ha 280-nál jönnek a seggébe,főleg egy autóval!
De ha lett volna a mögötted lévő kocsiban is kamera, méréssel....akkor a kettő kép és a GPS koordináta és időpont alapján te is kaptál volna csekket.
Ha a rendszám nincs rajta a képen,akkor pont nem érdekel!
Ha nem állsz meg,akkor így jártak!
Ha megálltál,akkor sajna "gáz",és fizetőnap van!
Én nekem nem egy szemből mért esetem volt,és semmit se tettek(tudtak)tenni!
Pedig az egyik nem volt kispályás az M1-en olyan 280-körül röpültünk bele(hídról videóztak) 6-motorral!
Üldözőkocsi elég ritkán szokott lenni.
Legjobb tudomásom szerint ha nem úgy néz ki a dolog, hogy valahol mérnek és mondjuk 100m-rel arrébb kiszednek, a rendszám hiánya miatt baszhatják a dolgot, de majd rám cáfolnak az ehhez jobban értők, ha nem így van. Mindenesetre én biztosan nem ismernék el semmit, ha nem tudnának olyan képet mutatni, amit látszik a rendszám...
Aki azt mondja, hogy a szembe trafizás jó, annak mellékelném a 45 ezer forintos fotómat.

Üldözőkocsi is volt, keményen belehúztak a csőbe. Egyébként közmunkában nem lehet ledolgozni?
igen!
Én is ezt írtam,erre utaltam, amit te!
Igen így kell, de ez a kis videó nem erről szól......látunk pár rendőrnek látszó egyént és egy nőnek látszót a földön megbilincselve (nem tudjuk miért) aki megrúgja az egyik rendőrnek látszót mire az lerúgja a nőnek látszót....ebből rögvest bírósági ítéletet hozni nem túl alapos dolog...
Erre még mindig csak azt tudom mondani amit eddig írtam......előítéletesek vagyunk mert egy olyan helyzetben látunk valakit ahová a "rendes ember" felfogás szerint csak bűnösként kerülhet valaki.....pedig itthon is láttunk már elég ártatlant meghurcolva.....és idézve a klasszikust....ha ti lennétek ártatlanul így akkor meg lenne rinyákolás... ....ennek ellenére én is felülök könnyen az ilyen egyszerűbb rálátásnak (egyszerű rálátóként), de épp az utóbbi évek tapasztalata alapján inkább csak akkor mondok határozott véleményt ha minden körülményt ismerek...
No igen!
Én az ilyenre mindig azt szoktam mondani,hogy engem ha megállít egy rendőr(nem ritka dolog),még sose volt agresszív,vagy bántó,ne agy isten tettleges!Még akkor se ha vétettem,valami szabály ellen(ez se ritka).Mindig higgadt nyugodt,tisztelet tudó volt(kivéve egy Osztrák rendőrt pár éve).Igaz én is mindig normális hangnemben tárgyalok velük!Sőt ha tudom hogy "szaros a seggem",akkor még finomabban.Eddig bevált!Ők is emberek,ha az ember fia normálisan szól,közeledik feléjük,akkor ők is tök hétköznapi,normális emberek tudnak lenni!De persze belőlük is ki lehet hozni az állatot(mint a mellékelt bejátszás is mutatja)!
Én is erre céloztam az írásomba!
Úgy bizony
Adják az ártatlan szűzlányt, majd ha ők lennének megrúgva az eget verné a nyivákolásuk!
Hát a rendőri oldalról csak annyit, hogy ugyan miért kellene elviselnie szó nélkül egy drogos ribanc rugdosását a rendőrnek? Egyikőtök sem örülne neki, így a rendőr sem...... Aztán ott vannak az előzmények, ki tudja miért került rá a bilincs? biztos volt oka, és korábban is agresszív volt. Lehetett ez a sokadik rúgása, ütése, karmolása,..... stb.
Ez remek hír, köszönöm válaszod!
Nem kell eredetvizsga és ha kivonatod utána semmi bajod nem lehet...feltéve ha kifizették...
Szükségem volna némi segítségre
Külföldre adnék el egy gépjárművet. Nem motor, utánfutó konkrétan.
Kell-e eredetvizsga róla eladás előtt, után?
A rendszám le lesz adva, forgalomból kivonva, és kap egy ideiglenes Z-s rendszámot.
Lehet-e valami buktatója a dolognak? Konkrétan Romániába megy az utánfutó.
Megnéztem.....nem megyek, pont mint ahogy a többire sem...
Nem gondolom hanem, feltételezem......pont úgy ahogy eddig is mindenki csak feltételezhette volna. hogy miért van a földön a nő ahelyett, hogy azonnal jogosnak ítélné a helyzetet.....
Miből gondolod, hogy filmből van?
Vagy videó filmből, amit egy kamera rögzített?
Így van....viszont azt nem beszéltük meg, hogy mi lehet az ok....az bármi lehet amit nem tudunk.... ...nem beszélve, hogy ha ez egy filmből van....ott az ok a gázsi...
Jajj mááár..... az előbb beszéltük, hogy ott ok nélkül nem bánt a rendőr, de még csak nem is piszkál...
Igaz....bármi lehet az ok....nem tetszett a képe....