Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy nem éri el a közig bírság határát, és csak szabálysértés lesz. Szerintem el akarják ismertetni veled, hogy te vezettél. Ha nem ismered el, pontosabban "nem teszel magad, ill. közeli hozzátartozó ellen terhelő vallomást", akkor nem lesz kit megbüntetniük. Ne hagy magad behúzni a csőbe.
köszi

úgy emlékeztem, hogy 30 napon bellül értesítés, és 60 nap a határozat /csekk/ kiküldésére
Asszem nem, de egyébként is 60 nap volt, nem 30.
urak

gyorshajtásnál él még az a dolog, hogy 30 napon ki kell értesíteni?

ma szóltak a melóhelyről, hogy holnap 9:30 ra szigetszentmiklósi rendőrség vár szeretettel, 04.22-ei gyorshajtás miatt...

eleve nem értem, hogy miért kell bemenni mért nem a csekket küldték.
van itt esetleg olyan, aki hozzáfér Bp.-i térfigyelő kamerák képeihez?
egy adott kameráról kellene egy kép, tökmindegy mi van rajta, csak jó lenne látni hogy mit és milyen minőségben lát.
Egy újabb gyöngyszem a KRESZ-ben.... persze magyar módra megfogalmazva. egy újabb lehetőség a büntetésre,úgyhogy figyeljen mindenki
De engem is húzott.....de a kocsira volt kötve.

Gondolod annyira bemálnáztam, hogy mtz-nek kellett kihúznia az árokból?
ebbe most bele lehetne kötni nyelvhelyesség szempontjából... mert szerintem nem téged húzott ki... múltkor azt írtad,hogy nem iszol....
engem már húzott ki árokból is
én meg tárcsáztam vele........ az sem volt jó
és permeteztem is
Hát én hengerfejeztem mtz 50-est...borzasztó volt
annyi tőcsavar állt felfelé, mint egy sündisznó hátán a tüskék.....
valamint nagyon sok-száz newtonnal kellett meghúzkodni az anyákat
Minszk Fehéroroszország fővárosa, ott van a Belarus traktorgyár. Jó néhány trakit hoztam az országba visszfuvar gyanánt. A tanárod mellélőtt kicsit.
közben én is utánanéztem...
a sok vodka........
akkor a betű stimmel... bár nekünk az orosz tanár így mondta abban az időben....
Bocs, de Minszkben van a traktorgyár nem Moszkvában.
Maszkovszíj Traktorníj Zavód...
Nálunk 69-től....
akkor megúsztam az első gyorshajtásom
ma megelőztem egy duplapótos trágyaszállító mtz-t olyan kurva büdös volt mint egy dögkút
aztán beleszaladt az óra 60-ba szűken
a fényképeken 68-ra van beállítva a limit általában,50es régióban...
Asszem 65 fölött....az alatt nem köziges így ha megállítanak büntetnek, de nincs sok értelme kiküldeni a papírt ha nem állítanak meg helyben...
lakott területen mennyitől jön most a bírság?
semmi korlátozó tábla nem volt
Mindig mondom, hogy oda kellene figyelni a biciklisekre!
Veszélyesek!