Srácok! Nem lehet valamit tenni akkor, ha - ugyan elismertem - de a gyorshajtásról szemből készült felvétel? Nem lehet valahogy megtámadni a dolgot? Igaz fellebbezésnek helye nincs adva, de csak van valami megoldás... vagy közmunka?
A "munka" végzéséhez hogyan kapcsolódik a hídon álló autó és miért szükséges, hogy ott legyen úgy...szabálytalanul.
A háromlábú az autótól függetlenül "dolgozott" a napernyő alatt.
de még mindig van 1 kimagyarázó szöveg:"hatósági munkát végeznek"
itt a környéken jelenleg egy méregzöld Astrából sunyítanak.és a fárasztó munka miatt az elvtárs a hátsó ülésen fekszik.
Az biztos, mert ugye a híd is a megállni tilos helyek között van.
Valamint jelen esetben nem érvényes a hülye kimagyarázó szöveg, hogy a kocsi a "tartó"-ja a sebességmérő készüléknek. Mert itt ugye nem az.
Micsoda produktív munka, ülni a kocsiban -ami lehet alapjáraton jár a klíma miatt-.
Az OMW parkolójában (az Izabella híd után) rendszeresen álltak egy időben éjszaka (akár éjjel 2-kor is.. hétköznap). Párszor belefutottam motorral 100 fölötti tempóval, sohasem jöttek utánam, de a Dorozsmai útra és a Szőregire is igaz ez.
A háromlábú az autótól függetlenül "dolgozott" a napernyő alatt.
itt a környéken jelenleg egy méregzöld Astrából sunyítanak.és a fárasztó munka miatt az elvtárs a hátsó ülésen fekszik.
Valamint jelen esetben nem érvényes a hülye kimagyarázó szöveg, hogy a kocsi a "tartó"-ja a sebességmérő készüléknek. Mert itt ugye nem az.
Micsoda produktív munka, ülni a kocsiban -ami lehet alapjáraton jár a klíma miatt-.
Civil ezüst C-max és a háromlábúnak egy esernyő (napernyő)
ott sem mérnek sosem
egyszer mentem ott szimóval 70el az (órája szerint)
Én is így gondoltam!
természetesen zárt pályán sikerült elérni ezeket az értékeket