Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvasd végig a mondatot és próbáld értelmezni a mondanivalóját,ne csak egy szót ragadj ki...
amilyen az agyonisten,olyan a fogadjisten....nem akarok én külömb lenni,de aki velem paraszt,azzal nem leszek rendes én sem...
Pontosan!
Köszi!
Ott a baj a "leszarom"!
Én nem 5-10 percet írtam!
Hanem órákat!
És téged mint raktárost nem büntetnek több száz,esetleg több millió forintra,mert "csak"el akarod végezni a munkádat!
És igen saját cégem van,és sírok!
De legyen neked,én itt befejeztem ezt a témát!
Semmivel nem vagy különb te sem, mit akiket bírálsz....
Hova vezet ez?
az ilyen sofőrt én is megváratom rendesen,aki látja,hogy mást csinálok és nem a faszomat verem és ennek ellenére siettetni akar,beugat és morog....pont leszarom,hogy neki mennyi dolga van és mennyi helyre kell mennie,ha elötte még jópáran várnak rám,ha annyi tolerancia nincs benne,hogy csöndbe marad inkább,mint baszogat..........
off...
bocsi, de lehet te csak ezt látod,viszont én pont raktásosként dolgozom és látom a másik oldalt....amikor 60 ember nyűgjét kell kielégíteni és mindenkinek most rögtön azonnal mindent....és akkor bejönnek a buzi sofőrök és várniuk kell 5-10 percet,mert elöttük még 2-3 ember vár,már húzzák a szájukat pofát vágnak és morognak...no comment a hozzáállásodhoz - már ne is haragudj - de ,bele kéne gondolnod,hogy nem te vagy az egyetlen a világon...és persze legjobban a "szegény vállalkozók" sírnak,de abba nem gondolnak bele,hogy a másik embernek néha még szarni sincs ideje elmenni.....
on
Jó, persze, lakott terültnek ne a belvárost, vagy gyerekekkel zsúfolt kertvárost értsd.
Engem ITT lőttek be. Szegedről mentem Szőregre.
nem kifogást keresek, a 120 itt is sok, de nem végig mentem annyival
Leülni nem akarom, mert a foglalkozásom miatt nem lehet szerintem, de a közmunka asszem még belefér.
5.000 -rel számolva naponta, 40 nap alatt meg is van ...
Na majd utánajárok, inkább mint, hogy kifizessem, legalább addig se motorozok
Lakott területen belül nem fér bele. Ott max 70, de az is csak akkor, ha kihalt az út. Lakott területen kívül viszont lehet húzni neki.
igen,ki lehet váltani,meg le is lehet ülni...és éppen ez a bajuk a zsidó majmoknak,hogy nem dől a lé,mert egyre többen választják ezt a formulát szóval,ha megnyomnak 30rúgóra,leülöd X nap alatt és közben még nekik kell fizetni az ellátást,ami kb.8ezer per nap.... szóval ez a lényeg...ja,és nem dugnak meg a sitten
Egyetértek. Persze vannak határok, de egy full üres úton belefér, hogy begrángasd a fülét szerintem, amíg utoléred az előtted lévőt...

elektro-motor
A gyorshajtást nem tagadom, csak a büntetés mértékével nem értek egyet, főleg, hogy szerintem a nagyobbik tétel nem valós. A 113-at elismerem, kifizetem a 130ezret. De szerintem nem mentem 124-gyel, és nem szeretnék 200at fizetni.

Más:
Közmunkával ki lehet váltani?
40 napot simán bevállalok
Akkor ne nyekeregj ha büntetnek B+!
Ezt mond a buzi raktárosnak aki megültet több órán át,mert szarik dolgozni,meg neki van reggeli,meg ebéd idő,amikor valószínűleg halat eszik!
De nekem,és a kollégáimnak akkor is időben ott kéne lenni a következő címen,és ezt mind napi 9-óra vezetési,vagy 11-óra munka időből!
De hagyjuk inkább mert már most megy fel a vérnyomásom!
a nagy lófaszt! ha valaki sportmotort vesz,az nem boltba akar vele járni ,kormányra akasztott csíkos szatyorral a pályát meg ne is említse senki.leszarom.ezek "utcai" motorok.húzni kell neki a gecibe.meg leragasztani a rendszámot...kész.
vagy pedig gyártsanak olyan sport motorokat,aminek a végsebessége 130...ki venné meg? senki.
szóval ez egy nagy álszent duma.
lehet,hogy nem lesz népszerű a beírás...de azt is leszarom.úgyis black bari vagyok majd kawaszekis mellém áll
Cöcöcöcö! El kell indulni hamarabb B+!
Meg áru se idejében a boltokban,és akkor lehet panaszkodni hogy üres a bolt!
Dehogynem! Időnként meg kell nézni az étlapot, még akkor is, ha már választottál!
Uraim! Nem kell fékevesztetten menni, és akkor nem lesz csekk!
Ha nem akarok dugni, nem megyek a "türelmi zóna"-ba! Ilyen egyszerű!
Úgy nehéz,hogy már a szervek is félnek,óvatosak!
Had ne kelljen már jobban körbe táncolnom!
Tömni a kasszát?
Feneketlen...............hogyhogy nehéz?
Alkudni max. az út szélén lehet a szervekkel,ha már "ügy"van belőle akkor nincs más mint tömni az államkasszát!
De már az is egyre nehezebb!
Pohi is írta!?
No a felett elsiklottam!
Bezzeg ha egy csekket kapnék tőle...no azt jóóóóóóóóóóóól megjegyezném!
Köszönöm a válaszokat!
Részletet nem akarok kérni, inkább letudnám egyben, bár nem erre spóroltam épp...
Egyre több helyről hallom, hogy nincs esélyem lejjebb alkudni az összeget.
Ez két évvel ezelőtti saját tapasztalat, de Pohi most írta, hogy már a rendőrség is ad hitelt...