Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan!
Nyertél..
igen,ha velem paraszt valamelyik sofőr annak ellenére,hogy látja,hogy nem a facomat verem,hanem 1000 kismillió dolgom van és baszogat,akkor én miért legyek rendes vele?látod,itt vagytok elszállva,hogy azt hiszitek ti mindenkivel mindent megtehettek és amikor visszafele sül el a dolog fel vagytok háborodva....szerinted cask a te munkakörödben van baszogatás és bünti?hát felvilágosítalak,nem....és azzal,hogy te/ti erre hivatkoztok állandóan,feljogosít titeket,hogy más emberekről mondjatok negatív véleményt és köpködjétek?akkor a ti kérdéseteket dobom vissza nektek,ti milyen emberek vagytok?
ezt kéne belátnotok,hogy ti mindenkit csak baszogatttok és leszarjátok a másikat,nektek legyen jó,a többi meg le van szarva....közben meg sajnáltatjátok magatokat....egymás mellé tehetnénk a fizetéseinket és a munkaidőt/munkánkat,hidd el többszörösét viszed te haza az én fizumnak,és nem talpalsz fele annyit sem hiába sírnak itt a vállakozók....
csak egy kérdés: ki kezdte el köpködni itt a másik munkást úgy,hogy fingja sincsa a másik munkakörbe mennyit kell csinállnia...azt hiszitek,hogy egész nap csak a villáson űlnek,közben rajtatok kívűl sokkal fontosabb dolgok vannak neki kiadva UTASÍTÁSBA,hogy márpedig a gépek kiszolgálása az elsődleges...csak nektek erről fingotok sincs,milka honnan tudja,hogy azalatt a 4 óra alatt mit kellett csinállni a 2 raktárosnak,lgondolom benntre nem mehet a termelési részlegre,ahol lehet a gépkezelők után kellett a dzsuvát rendbe tenni a raktárosoknak...és nekik az van kiadva,hogy az az első,minden más másolagos...csak erre te/ti szartok rá,mert önzőek vagytok és csak a saját dolgaitokat nézitek....
mások szabályszerűen végzik a dolgukat és mivel nektek az nem jó,ezért egyből rinyáltok,csak sajnos nem a munkást kéne szídni.....
igazi magyar gondolkodőásúak vagytok,ahol az önzőség az úr és pont ti szartok a másikra.....
Na ez az...igazából senki sem gyökérkedik a másikkal hanem csak néha levezeti a feszültséget és a másik rosszkor van ott.....én is már rég leszoktam arról, hogy beszóljak vagy feltartsam a többieket mert azzal nem vagyunk előrébb......béke legyen velünk oszt jónapot..
bocsi az írásom második fele nem rád vonatkozott,hanem a többii okostónira...
érdekes a román sofőrök 180 fokos ellentéte a magyaroknak.....velük csak pozitív tapasztalatom volt,mert UTÓLAG 1 hónap múltán mikor következőnek jöttek egy sörrel is megajándékoztak ,amiért segítettem nekik a lemerült akkujukat feltölteni és rohangáltam töltőért meg bikakábelrt....a magyar sofőrök 90%-a meg húzza a száját,ha 5-10 percet kell várnia nálunk,persze legtöbbje vállalkozó.....
szarnak bele a másik emberbe,ce ők köpködnek mindenkit és amikor odaszól valaki nekik felvannak háborodva....nagyképű faszkalapok,csak tartják itt a szentbeszédet,azt mit-hogy kéne,de ők taposnak a legnagyobbat azokból,akikből élnek......
Csak kérdezném, ha Te több időt töltesz a munkahelyeden mennyire büntetnek?...ha túl sok ideig vezeted a targoncát mennyi a bünti?....ha letelik a munkaidőd akkor hazamehetsz-e vagy bezárnak egy 3 nm-es fülkébe úgy, hogy wc sincs?....van-e heti 2-3 ellenőrzés ezekre a dolgokra alkalmanként max. 2 millás bünti határral?......nem azért kérdezem ezeket mert bántani akarnálak, ezt senki nem tette....mindössze azt említettük meg amit látunk (mellesleg mint írtam voltam a túloldalon is 5 évet először átvevőként utána feljebb) .....azt pedig Te írtad, hogy ha a sofőr türelmetlen akkor megváratod....és erre semmi más okod nincs mint, hogy megmutasd, hogy ez Neked hatalmadban áll....amúgy egymással itt nem kéne ezen tényleg összeveszni.....
az első mondatodra csak annyit reagálok,hogy pont a "sofőrők"+ kezdtek el itt köpködni más embereket,közben meg fingjuk sincs,hogy a másik embernek mennyoi más dolga van....ők csak azt látják,hogy targoncáznia kell,de a többi 60+ feladatot meg nem és ők köpködnek mindenkit,akik egész nap csak a seggükön űlnek a volán mögött és csak vezetniük kell...ez itt a baj,hogy ők támadnak mindenkit aztán ha valaki megmondja a frankót,akkor még ők vannak vérig sértve...ez Magyarország,ez a magyar kisvállalkozási morál......no comment nektek,pont ti törődtök csak a magatok dolgának szajkózásával és szartok a másik emberre,hogy annak mennyi feladata van,mert5 nektek csak a volán mellett kell ülnötök,am másiknak meg ezenkívűl többszöröse van...ti meg csak köpköditek és sír a szátok.....kicsit el kéne gondolkodnotok magatokon és körülnézni,hogy sokkal többet dolgoznak sokkal kevesebbért egyesek sokkal több segget kénytlenek nyalni és őket cseszegetitek....és akkor ti veritek a melleteket,hogy fasza gyerekek vagytoik............................
ennyi,hidd el én még mindíg töredékéért dolgozom ugyanannyi munkaórát és többet mint te,mert nem a seggemet meresztem a volán mögött,hanem napi több kilómétert megyek gyalog elektromossal + targoncával...szóval sírjatok csak ,de megnézném mit tudna összehozni az én munkakörömben 1-2 nagyképű,nagydumás seggarc.....
nagyon szívesen várlak a munkahelyemen és megmutahatod,ha ennyire nagy szád van,hogy is kéne csinálni,addig meg kuss a neved,ha csak okoskodsz...
Spec a hölgyre van válasz.
Mondta a mellette lévő garázstulaj bácsi hogy a hölgyet több éve nem dugta meg senki és 3 hete a földszinti lakásba járnak melósok a felújítás miatt.

Amúgy valóban a szocreál direkt alacsonyan tartott fizetések miatt (mondván a szociális ellátás ingyenes) minden embert "egyéni túlélésre szocializált" ezért dívik most a mutyi,a hátúlról sunnyogás,megoldjuk okosban és a többi.

szidja a mestert,autószerelőt hogy drága,nekem ki vannak kelve egy szállításért hogy a tehertaxis hogy kérhet el egy ötezrest holott csak a városban van.
Kérdezem maga mennyit keres?
xy összeg a válasz.
Na akkor dógozna 2/3-áért mert csak alapon?
És nem a mostani kormányra hegyezem ki mert ez mindegyiknek a politikája volt eddig is.....csak mostanra kezd beérni...
Vonatkoztass el a mindennapoktól ha tovább akarsz nézni....kérdezd meg a nénit, hogy miért ilyen ellenséges?....vagy bárkit, hogy miért bánik rosszul a szomszédaival vagy bárki mással?.....a válasz nem az lesz, hogy azért mert egy kőgeci vagyok hanem valami más.....
........szomat dolgozik a kormány azon hogy a 30 méter hosszú raktárfalon lévő számtalan üres hely és a szemben lévő ugyanolyan hosszú korlát mellett lévő szintén üres helyek tömkelege helyett azt az egy 2 méternyi részt válassza az istenbarma parkolásra ahol a raktárkapu van.
Ez nem a kormány munkája.................ez csak és kizárólag emberi szemétség és "leszaron nekem legyen jó" mentalitás műve.
Így van, ez jó lenne.....,de épp ez ellen dolgoznak a mindenkori kormányok mivel sokkal jobb egy egymásra is acsarkodó nép mint az egymásért kiálló szolidáris társadalom akik még a végén megkérdeznék, hogy miért is szopatják őket fentről?...
Pont Magyarországon az egyik legnagyobb gond hogy az emberek nagy többsége csak a szorosan saját dolgával törődik.Ha egy picit is kéne többet tenni akkor simán arrébb áll.
Mondván szarom le nem az én dolgom.
De ez oda-vissza játék.
A raktáros keresztbetesz a sofőrnek a sofőr erre vissza játszik és nehezíti a raktáros életét és satöbbi.
Nagyon egyszerű dolgokkal mérgezik egymást az emberek.
A minap feljelentett egy társasházban lévő nő mer napközben beálltunk a kocsi nélküli garázsa elé pakolni a közterületnél.
És erre mivel nem is a mi autónk állt hanem a vizesé őt büntették meg.
Kurvára meg kéne érteni hogy a más nézőpontját is kéne nézni.

Hagyni élni a másikat és kicsit még néha segíteni nem lökni rajta.
Simán élhetőbb lenne az ország.
"ha annyira gáz a fuvarozás,kell keresni kevésbé szar munkát,nem csak sírni...mert mindíg az sír a legjobban a magyar vállalkozók közül,akinek megy a szekér............"

....öööö rendben...holnap beadom a jelentkezésem a Te munkakörödre még párezer kollégámmal együtt vállalva, hogy legalább 20%-kal olcsóbban megcsináljuk..... ....nem kívánom, hogy Neked menjen úgy a szekér mint nekünk.... .....de Milkának igaza van, hagyjuk mert kár lenne úgy összeveszni ilyenen, hogy még csak nem is ismerjük egymást...
Mondjuk amit én csinálok ott ez kevésbé gond nekünk mert van állásidő....ha nem megyek el 4 órán belül akkor fizetős és ezt pár helyen kifizettetik a raktárosokkal, ott megy is a meló és ki is takarítják rendesen a konténert....pl a tegnapi helyen tele volt szöggel és nem szedték ki, a terminálon jegyzőkönyvezték és majd vagy 100 rugóért kiszedik amit a cég fog kifizetni....persze bele szokott telni pár hónapba néha évbe is, hogy egy cégnél rájönnek miért magasabb a számla megállapodásnál az állásidő és takarítatlanság miatt és olyankor látványosan javul a helyzet ........
Tudjuk! Mindig a másik a hibás! nekem két év alatt volt 19 "munkatársam", mert dolgozni kellett. Amennyit dolgoztam, annyit fizettek! Ha csináltam 12 órában öt órai munkát akkor annyit fizettek! Aztán mindenki annyit kever, kávézgat beszélget amennyit akar! Aztán lehet reklamálni! Csak ahhoz , hogy úgy szervezd meg a tennivalódat, hogy legyen mindenre időd ahhoz meg sütnivaló kell! Az meg a legkevesebb!
Amit már nevesítettek ezügyben több fórumon az mindössze annyi, hogy a magyar ember ha hatalmában áll mást akadályozni bármiben akkor csak azért, hogy ezt megmutassa meg is mutatja.....minden melóhelyen érvényes ez, hivatal, fizikai vagy bármilyen más helyen......erről itt sohasem fogunk leszokni.......nyilván én is viselkedtem így, de legalább igyekszem elkerülni......
Ez így van!
De többnyire ez csak elmélet.
az a baj hogy avval mindenki tisztában van hogy mi nem a dolga(de a dolgát egyik sem tudja)
az egónk az egekben, tehetség meg nincs mellé
ha gond van mindig másoktól várjuk a megoldást

kb ennyi dióhéjban
Baromi egyszerű dolog ám ez, csak mindenki tegye amiért fizetik azután mindenkinek jobb és könnyebb lesz!
persze,oda-vissza lehet lődözni a labdát....de vannak helyek,ahol a raktárosnak nem csak az a dolga,hogy a kocsikat pakolja....nálunk az van kiadva,hogy a gépeket kell kiszolgállni első sorban,hogy mennjen a termelés....és innen kezdve,hogy ha állnak a gépek,mert pakolom a kocsit,akkor tőlem vonnak a fizumból....és ezért szarom le,mert amelyik sofőr ezt nem tudja megérteni,az bekaphatja mert csak a saját dolgát nézi,a másik embert meg leszarja....ha annyira gáz a fuvarozás,kell keresni kevésbé szar munkát,nem csak sírni...mert mindíg az sír a legjobban a magyar vállalkozók közül,akinek megy a szekér............
Pont tegnap történt velem a Danonnál!

Majd 4-órát vártam a lerakodásra,ami 1-db 123 kilós raklap volt!
Egyedül voltam a parkolóban végig a 4-óra alatt!
Mikor behívtak kérdeztem mi tartott eddig?
Válasz:30-raklap cukrot kellett leszedni!Ezt két raktáros két targoncával abszolválta!Még ott volt a kolléga,kérdeztem mi a frász volt?
Elmondta,hogy rámpára hívták,közben ebéd idő lett,az tartott a 30-perc helyett 50-percig,utána az elmaradhatatlan kávé.Majd folytatták,de csak úgy immel-ámmal,hogy a műszak végéig kitartson a dolog!De a papírjait már a délutános műszak írta alá!aki bejött(késve),persze kávézott,stb.
No ez az ami felháborít engem!És ez csak a tegnap volt!De minden nap van egy ilyen raktár!Megérdemelnék hogy nekik is ott lógjon nap mint nap,minden percben a fejük felett egy több száz ezres büntetés!
De mint írtam,hagyjuk!Úgy se lesz változás,és ez a topik nem is erre való!
UI:akinek nem inge, nem veszi magára!Akinek meg inge,az jól öltözködjön fel!
2005-ben bekerültünk egy helyre ahol a raktárhoz is közünk lett....addig a raktárosok úgy dolgoztak ahogy írod, büntették a sofőrt ha nem nyalta a seggüket és hasonlók miközben kávé, reggeli, tízórai és böngészés a szgépen ment ezerrel....utána megoldottuk, hogy a kocsinak félórán belül el kell hagynia a telepet különben szív a raktáros...láss csodát összejött, ha nem is sikerült a félóra mindig, de jelentősen ler9övidült az autók várakozási ideje és nem volt morgolódás és áruval elhajtás a cégtől....oszt kikerülünk a raktár részről és rövid idő alatt visszaállt a régi rend....raktárost alig lehetett megtalálni a helyén mert mindig volt fontos dolga máshol és órák lettek a semmiért.......voltam mindkét oldalon sőt az egyiken most is.....épp tegnap, a munkaidőmből (amiért biza büntetnek erősen ha túllépem) már csak 40 perc volt hátra és a kiscsaj elhúzott kávézni a kollégáival és nem adta ki a papírjaimat miközben azt már félórája letette elé a raktáros (ott álltam a pultnál).....oszt nem lehet megkérni, hogy adja már legyen oly kedves ide mert akkor besértődik (állandó jelenet) és még pár órát várat mert megteheti...,ja akkor már 5 órája voltam a telepen, addig szedték és számolták a cuccot.....éppen sikerült beérnem időben, közel voltam.....