Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok nélkül nem kerül oda, úgy senki.
...öööö, miért hinném el?...én nem ítélek el senkit azelőtt mielőtt tudnám miért kéne elítélnem..... ....igaz nem volt ez mindig így....,de megöregedtem....és van akinél az öregség nem beszűkíti hanem tágítja a látást...
Hidd el, van oka bilincsben lenni.
Igazad van...viszont ott van értelme betartani a szabályokat mert mindenki tudja (na jó, aki néz usa filmeket az mást tud ), hogy a rendőr nem vágja meg olyanért amit nem követ el.... ...., de ettől még mindig nem tudjuk, hogy az a nő miért van bilincsben, de továbbra is tény, hogy ő rúgott először...
Hát érdekes, amit mondasz.....
Ott vannak -innen nézve- szigorú szabályok, ha betartod nem történik semmi.
Aki nem engedelmeskedik a rendőrnek, joggal feltételezik róla, hogy bármire képes és mivel lehet mindenkinek fegyvere eleve úgy bánnak is vele. Megérdemli.
Tudod ez olyan egyszerű, hogy ha nincs semmi félni valód -eleve meg sem állít, nem piszkál a rendőr- akkor teljesen normálisan, tisztelettudóan kezel a rendőr...ha szót fogadsz. Ennyi.

Amúgy mivel az amcsi kis videóról ment a beszélgetés persze, hogy arra írtam.
Ja?....azt nem írtad, hogy ezt az usa-ra értetted....mellesleg ott is van épp elég ártatlan akit bevisznek, elítélnek....talán még több is mint itt...
tsanyi bácsi kérem....megint elvonatkoztattál
Ez amerikában van.....ott mi köze van 2006, 56, 45-nek?
Semmi.

Biztos láttál már amerikai dokumentum filmeket amerikai rendőrök hétköznapjairól.... hát ott van oka, hogy odakerül valaki, az meg már nem normális emberre utal.
Miért?......2006-ban, 56'-ban, 45'-ben és előtte bármikor hányan ülhettek így a rendőrök előtt?....ez csak egy felvétel az előzmények ismerete nélkül...nyilván vannak prejudikációk, hogy mit csinálhatott, de bármi lehetett....az tény, hogy a nő rúgott először....
Aki hátrabilincselt kézzel ül a földön rendőrök között....az már nem hinném, hogy normális ember.
Igen!
Én is erre próbáltam célozni az irományommal!
Gondolom nem volt véletlen! Addig feszegette a drogos qrva a pofonos ládát , amíg megkapta! Normális ember nem rugdos rendőrt! Úgyis csak a rövidebbet húzhatja!
Bár elítélendő a rendőr tette,és nem védeni akarom őket,de kíváncsi lennék mi váltotta ki belőle ezt az indulatot!A bejátszáson egyébként látni,hogy a "hölgy"kezdte a rugdosást! Pontosabban kíváncsi lennék az előzményekre,no meg a beszédre is,a felvétel többi részére is!Gondolom nem véletlenül tette a rendőr amit tett!És hangsúlyozom a rendőrnek ezt nem lett volna szabad tennie,de valószínűleg eddigre már tele lett a bugyra!
korrekt rendőri intézkedés
ha neked egy ezen múlik a dolog,tessék:

talán most jobban érzed magad
Neked van igazad,szar ember vagyok,és meg követlek..........
Szó sincs sértődésről!
Csak már rohadtul le szeretném ezt zárni,és unom!De te rázod mint floki a lábtörlőt!
Édesanyám mondta anno "hagyd magad hamarabb szabadulsz"!
De úgy látszik neked semmi se jó,a lényeg hogy betehesd a a "szép"smileyt!Halkan jegyzem meg,(no persze csak ha meg engeded)hogy én nem tettem be se a neked címzett,se a másoknak címzett(amibe te kéretlenül) beleszóltál,rosszindulatú vagy becsmérlő smileyt!
és sértődötten inkább legyintéssel intézik el a dolgot,mintsem kicsit elgondolkodnának emberek,hogy nem istenek és rajtuk kívűl másnak is vannak főnökeik és baszogatás és pénzmegvonás...
és itt nem csak az én munkámról /illetve már csak volt munkám/ van szó,hanem általánosságban baszogatjátok a raktárosokat.....hidd el,tudnék én is mesélni sok balfasz sofőrről......
de szerintem le is zárhatjuk a dolgot,ti szídjátok csak a raktárosokat,attól biztos jobb lesz nektek és megveregethtitek egymás vállát,hogy ti milyen fasza gyerekek vagytok,hogy köpködtök embereket,mikor fingotok nincs az adott ember munkaköréről....
tévedsz....még mindíg nem érted a lényeget,csak a saját mondandódat vagy hajlandó károgni!
azt mondtam,hogy igen,azt a sofőrt megváratom,aki látja,hogy mást csinálok,mert fontosabb és várnia kell és ennek ellenére elkezd türelmetlenkedni és bunkón viselkedni...ezt a mondatot nem vagytok képesek elolvasni és megérteni,csak azon lovagoltok,hogy "váratni"...
lehet ez már az időskori elbutulásnak tudható be....
Illetve még annyit, hogy mi az ellen vagyunk, hogy értelmetlenül csak a raktáros kedve szerint várakozunk órákat....és most épp azt bizonyítod, hogy igazunk van...
Elolvasva a meglátásaitokat,felrémlett bennem a régmúlt. A '90es évek közepe tájékán Whirlpooloztam. Általában Metró áruházakba szállítottam. Beérkezés után körbejárt az egyik raktáros, cigi,sör,egyebek ügyében. Soha nem adtam neki semmit. Egyrészt nem dohányzom, meg elveimmel ellentétes a baksis semmiért. Hosszú hónapok után egyszer a fradiban megkérdezte az ügyeletes szarjankó,hogy"téged nem zavar,hogy a később érkezők hamarabb pakolnak nálad? Nem óradíjas vagyok" mondtam neki. Sajnos ez később megváltozott,de ők nem tudták és direkt előre vettek mindig. Jót múlattam a semmirekellőkön. Hála a sorsnak 12 éve olyan cégnek fuvarozok akinek a vevői örömmel várják az árut, és azonnal elkezdik lepakolni. Soha többé raktárak(markukat tartó raktárosok).
Sértődés?....érdekes meglátás... ....az alábbiakat végigolvasva mintha fordítva lenne....senki nem ugrott Neked és nem vonta kétségbe, hogy mennyit dolgozol....csak amit látunk és tapasztalunk az általánosságban más.....viszont Te illettél pár jelzővel másokat.....erre mondtam, hogy nyertél....
a sértődés magasfoka....

.
Akkor ha így jobb!
Neked van igazad,szar ember vagyok,és meg követlek!
szintén:

senki nem nyert....nem erről szól,csak a ti szegénységetekről...
jusson eszedbe - amikor megint 4 órákat vársz -,hogy miként viszonyultok az emberekhez
senki nem nyert....nem erről szól,csak a ti szegénységetekről...
jusson eszedbe - amikor megint 4 órákat vársz -,hogy miként viszonyultok az emberekhez