Van még egy megoldás!
Meg kell kérni,körbeudvarolni,könyörögni,esdekelni Pohi kartársat,szóljon már át a kollégáknak az érdekedbe!
Max. négyszer-ötször annyi lesz a bírság
De valami biztos történik!
Azt vettem észre. A szendrőládi cigók kimondottan tartanak tőlük. Minden második fuvaromban pótkocsit is viszek,ami nem fér be az utcába, ezért a buszmegállóban hagyom és ott pakolják le a brazilok. Rendesen be vannak kúlva a zsaruk miatt,hogy mit fognak szólni. Pedig nem genyóztak egyszer sem még. Többször is látták,hogy mit csinálunk és nem kötekedtek csak mondták,hogy igyekezzünk a rakodással.
Mentem a napokban motorral. kanyarban én 100-al, a másik motoros legalább 150-el! Mit csinál ha a kanyar után ott egy kamion keresztben? Miért nem megy versenypályára és ott mehet ahogy akar? Aztán meg van a panasz, hogy "lefényképeztek"! 50-nél 150-el?!
Már mindenhol kamera van.
Ha egyértelműen beazonosítható a jármű, akkor egyértelmű. Ez van.
Ugye bemérhetnek 1000 méterről is és onnan tuti nem látja a rendszámod. Viszont ha rajtad van és közelebb érsz és látszik az azonosítós, hiába lassítasz le a megengedettre attól mér megvan a gyorshajtás.
Ne tudsz képet érvényteleníteni.
Folyamatos videó felvétel van, amiből kaptál pár képet.(még mindig mennyien hiszik, hogy csak pár kép van....)
Ha gyorsan mész, de nem látszik a rendszám és egy közelinél már igen, akkor is fizetős. Mivel folyamatosan látható a felvételen, hogy te vagy az.
Sziasztok!
Kaptam egy gyorshajtási csekket. Neten 7 képet tettek fel nekem.
A lényeg, hogy szeretném megtámadni, mert:
1. a 7 kép közül csak az elsőn látszik a rendszámom, viszont ott nincs mért sebesség. Ez támadható?
2. a 6. képen a sebességem 113 kmh, a 7-en pedig 124 kmh. A 7. képen viszont átugrik a kamera fókusza az előttem haladó autóra, így a köztünk lévő távolság (kb 20m) miatt ugorhatott meg szerintem a mérő. Ez lehetséges? Ha ezt a képet érvényteleníteni tudnám, akkor jelentősen csökkenne a tétel, mert 50-es tábla volt kint. 124kmh esetén 200.000, 113 kmh esetén pedig \\\"csak\\\" 130.000 a büntetés.
Azt hallottam, hogy nem igazán szoktak sikerülni a fellebezések, de ha eleve úgy kezdem, hogy a 113-at elismerem, akkor nagyobb esélyem van?
A két kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/130425/DisplayPicture__5__www.kepfel
toltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130425/DisplayPicture__6__w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ugye nem a Tesconál lévő?
De ha tanúnak idéznének be, miért? nem történt mostanában semmi amiért tanúskodnom kellene...
...ha csak nem az ország szét rablása ellen :) ...de ez már 20éves mutatvány....
Hidd el gyakorlott gyorshajtó vagyok!
Szerintem egyszerűbb is lenne,mondjuk egyből Pohinak befizetnem,fizetés gyanánt!