Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem, jól tudod!
Hidd el gyakorlott gyorshajtó vagyok!
Szerintem egyszerűbb is lenne,mondjuk egyből Pohinak befizetnem,fizetés gyanánt!
Tényleg?...az jó....már amennyire ez jó lehet...
Rájöttek hogy ha behajtják egyben a fényevéstől kinyiffant polgár nem tud többet gyorshajtani?
Már változott. Van részlet.
Halasztás van x idő és a végén egy összegben kell befizetni, vagy részletfizetés.
Nem lehet, ők nem adnak részletet, de az önkori igen.....nem kell befizetni és átadják behajtásra az önkorinak és ott adnak részletet rá...
Igen lehet,csak az sincs ingyen!
Ha jól csalódom az is 5000-pénz!
Ezt akkor is be kell fizetni,ha nem adják meg a részletfizetést!
Van még egy megoldás!
Meg kell kérni,körbeudvarolni,könyörögni,esdekelni Pohi kartársat,szóljon már át a kollégáknak az érdekedbe!
Max. négyszer-ötször annyi lesz a bírság
De valami biztos történik!
reszletfizetest lehet kerni tudtommal.
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg alkudni szerintetek lehet? Ez másfél havi fizetésem...
8 napon belül simán leírhatod a kérdéseidet és megküldheted nekik. 8 napon túl 5000 Ft befizetése mellett támadhatod a dolgot.

Nincs értelme. Rossz helyen hajtottál gyorsan. Vagy videó készül vagy sorozat kép, melyből kivesznek párat neked.
Azt vettem észre. A szendrőládi cigók kimondottan tartanak tőlük. Minden második fuvaromban pótkocsit is viszek,ami nem fér be az utcába, ezért a buszmegállóban hagyom és ott pakolják le a brazilok. Rendesen be vannak kúlva a zsaruk miatt,hogy mit fognak szólni. Pedig nem genyóztak egyszer sem még. Többször is látták,hogy mit csinálunk és nem kötekedtek csak mondták,hogy igyekezzünk a rakodással.
Ilyeneken én is csodálkozom, hogy vagy ennyire bátor (és bízik...bár nem tudom miben, mert a fék semmit nem ér a szituban).....vagy szimplán hülye!
Mentem a napokban motorral. kanyarban én 100-al, a másik motoros legalább 150-el! Mit csinál ha a kanyar után ott egy kamion keresztben? Miért nem megy versenypályára és ott mehet ahogy akar? Aztán meg van a panasz, hogy "lefényképeztek"! 50-nél 150-el?!
Már mindenhol kamera van.
Ha egyértelműen beazonosítható a jármű, akkor egyértelmű. Ez van.

Ugye bemérhetnek 1000 méterről is és onnan tuti nem látja a rendszámod. Viszont ha rajtad van és közelebb érsz és látszik az azonosítós, hiába lassítasz le a megengedettre attól mér megvan a gyorshajtás.
Nincs már az t9rvényi előírás, hogy videófelvételnél folyamatos 15 sec felvételnek kell lennie?
Ne tudsz képet érvényteleníteni.
Folyamatos videó felvétel van, amiből kaptál pár képet.(még mindig mennyien hiszik, hogy csak pár kép van....)
Ha gyorsan mész, de nem látszik a rendszám és egy közelinél már igen, akkor is fizetős. Mivel folyamatosan látható a felvételen, hogy te vagy az.
Akkor jól gondoltam..
köszönöm
az 1es pontod biztos nem támadható!
Sziasztok!
Kaptam egy gyorshajtási csekket. Neten 7 képet tettek fel nekem.
A lényeg, hogy szeretném megtámadni, mert:
1. a 7 kép közül csak az elsőn látszik a rendszámom, viszont ott nincs mért sebesség. Ez támadható?
2. a 6. képen a sebességem 113 kmh, a 7-en pedig 124 kmh. A 7. képen viszont átugrik a kamera fókusza az előttem haladó autóra, így a köztünk lévő távolság (kb 20m) miatt ugorhatott meg szerintem a mérő. Ez lehetséges? Ha ezt a képet érvényteleníteni tudnám, akkor jelentősen csökkenne a tétel, mert 50-es tábla volt kint. 124kmh esetén 200.000, 113 kmh esetén pedig \\\"csak\\\" 130.000 a büntetés.
Azt hallottam, hogy nem igazán szoktak sikerülni a fellebezések, de ha eleve úgy kezdem, hogy a 113-at elismerem, akkor nagyobb esélyem van?
A két kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/130425/DisplayPicture__5__www.kepfel
toltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130425/DisplayPicture__6__w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg

A válaszokat előre is köszönöm!
Tudtommal ott nincs,csak a belvárosban.
Ugye nem a Tesconál lévő?
De ha tanúnak idéznének be, miért? nem történt mostanában semmi amiért tanúskodnom kellene...
...ha csak nem az ország szét rablása ellen :) ...de ez már 20éves mutatvány....
Szolnokon van kamerás kereszteződés,ahol keményen bírságolnak,de azt meg ha jól tudom a Szabolcs Szatmár Bereg Megyeiek küldik ki...
Áááááááááááááááá!
Még az se!Már olyan 20-éve Kispestre fújt a szél!