Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez kurva kivételes eset volt, én Edelény mellett lakom kb 8 km-re engem már büntettek meg szarházi módon, s egyáltalán nincs jó hírük a környéken...
a gyorshajtási valóban mindig Szombathelyről jön... lehet ez bármi...én pl.egyszer kaptam egy olyan levelet,hogy bűnügy miatt jelenjek meg egy kihallgatáson.... csak lestem...aztán bent kiderült,hogy valahol egy "kék enduró-szerű"motorral kiraboltak egy bankot.ezért mindenkit,akinek "hasonló" motorja volt,beidéztek fénykép a motorról,sisakomról,motoros ruháról...na ilyenek vannak. aztán elkapták az illetőt...mondanom se kell,hogy robogóval követte el... szóval ezek minden szarért beidézhetnek... bocs az eszmefuttatásért,de pont ráértem
Razzia?

Ez NEM VAS MEGYÉBŐL JÖTT! Pont ezért nem értem mi ez :(
4hete jártam Szolnokon a veterán börzén, emlékeim szerint 50 helyett 90-100 90 helyett 140-160, meg egy sárgán átgurultam....
De ez nem VAS MEGYÉS, és megesz az ideg mi lehet :(
Bocsi, benéztem, Szombathelyet olvastam... okos vagyok. Szolnokról nem tudom mi lehet...
Sajnos Vas megyéből jönnek valóban a közigazgatási bírságok, vagyis a minimum 30rongyos büntetések (ha jól tudom 300.000-ig) Nem lehet, hogy a múlt heti razzia alatt kaptak el? Bár nem tudom,dolgoznak-e olyan gyorsan...
Jött ma egy értesítés....
Szolnok rendőrség, ajánlott levél, vegyem át....
Megesz az izgalom mi lehet? Azt mondja egyik ismerős, hogy gyorshajtás meg piros lámpás bírság az mind Vas-megyéből jön...
ötlet? Amíg nem tudom átvenni nyugtalan lesz az alvásom....
biztos nem ismerjük,nagy a korkülömbség,max integetni szoktunk egymásnak a nagytétényin :) nekem egy piros maxirobeszom van,azzal csapatom egyenlőre!
Az hogy mi bizonyítható be,meg mi nem az más kérdés!
Én demeeny kérdésére válaszoltam!
Én is tudom,hogy mi a jogszabály,no meg mit lehet mit nem,és vagy betartom,vagy nem!
Sőt!Bizton állíthatom,hogy Pohi,vagy Tayson azonnal meg mondja az apróbb jelekből,minden papír nélkül,hogy nem 50-es a paripa!Gondolom ezzel jó pár motoros rendőr így van!
Alváz vagy motorszám alapján az NKH-nak írt megkeresés alapján bebizonyítható hogy smkp, vagy nagy moci. Szóval lehet reckírozni, de aki ért hozzá, azt nehéz lesz megvezetni. Ha bebizonyosodik hogy nagy motor, akkor megy a feljelentés.
Sziasztok! Egy mai történetet osztanék meg veletek. Először is reggel 6h10kor szerintem lefényképeztek az m0 keleti szektor 31es főút felhajtóján álló Astrából. 90el mentem 70helyett,ez van. Szendrőládra volt fuvarom260km. sima ügy. Visszafelé Edelényben kint volt a szerv,ez nem szokatlan. Ismeritek mindannyian azt az érzést amikor tudod,hogy tuti megállítanak. Már messziről láttam,hogy kiszálltak a kocsiból,amikor 2 cigány gyerek 2 bringát tolt át előttem, a bringákon fémhulladéknak látszó tárgyak voltak. Szépen elengedtem őket,és csodák csodája, a yardok beugrottak a kocsiba és a cigókat lekapcsolták. Értitek? A tuti zseton helyett! Hazafelé azon gondolkodtam, vajon jól láttam? Lehet,hogy Pohi,Briggs, vagy más az oldalt látogató rendőr beszámol a főnökeinek az általános közhangulatról? Mármint,hogy a rendőrség csak a közlekedőket basztatja. Na az edelényi yardok rácáfoltak.
Természetesen a az 50-es papírokat!
De nem is értem a kérdésed!Ha az adásvételibe 50-est írtok,akkor a biztosító az alapján csak is 50-es biztosítást fog számolni!
Szerintem nem hogy a rendőrségnek,de egyik hivatalos szervnek sincs ilyen adatbázisa!Bár lehet tévedek!
Sziasztok!

80cm3 motorra akarok biztosítást kötni amit 50es ként használnék és az adásvételi is 50cm3 lesz.
A biztosítónak mit kell bemutatnom hogy a biztosítást megöthessem?
Tényleg a rendörségnek vagy a biztosítónak van nyilvántartása a motorok alvázszámáról hogy hány cm3 egy adott motor?
Váromválaszotokat.
Ott születem és nevelkedtem hat éves koromig a Száva utcában!Legalábbis anno hívták a mostani neve Zagyva utca ha jól tudom!Aztán meg költöztünk a Háros utcába!Bár a kor különbség miatt,nem hiszem hogy ismerhetjük egymást!
megkerestem
de ez is olyan mint a relatív gyorshajtás.......
Na még egyszer a link: másolás, beillesztéssel lesz jó a link, máshogy nem tudom megjeleníteni.

www.allatrendorseg.hu.html" title="http://www.allatkinzokellen.eoldal.hu/cikkek/www.allatrendorseg.hu.html" target="_blank">http://www.allatkinzokellen.eo...
Szia!

Ezt találtam az állatkínzásról: www.allatrendorseg.hu.html" target="_blank">állatkínzás fogalma

A " d " alpontját ráhúzhatják, ha így szállítja az állatot.
létezik olyan hogy a kutya motoron szállítása állatkínzás?
munkatársam gyereke motorozott egy kabátba dugott kutyával(csak a feje volt kint) aztán állítólag a yard feljelenti állatkínzásért
legalábbis neki ezt mondta, de semmi papírt nem íratott alá vagy ilyesmi
majd akkor írjanak cikket,ha 6000bűnözőt fogtak el ennyi idő alatt! napi szinten megy pl. a kábellopás milliós károkat okozva,hogy mást ne is említsek.... de hát ebben az országban a kiemelt bűncselekmény a gyorshajtás... a cigányok lassan kiirtják a vidéki nyugdíjasokat,de a kockázati tényező az autós,a motoros meg a magyar gárda szánalmasak....
téged, meg 5999 másikat is behúztak...

3nap 6000 gyorshajtó
fent Barosson
Egyébként Budafokon merre felé laksz?
Akkor nem csak én vagyok ilyen ügyes!
Ez azért megnyugtat!
Elméletileg az lenne!
Ebben az időpontban, hét közben araszolni szoktunk!
Máig nem értem hogy tudtam össze hozni!?
Ma pont ott én is beleszaladhattam.....nem néztem az órát, mentem a forgalommal, de 85 körül lehetett.....
nem lehetetlen én láttam pont a melóhelyewm elött készűlt a kép