Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még valami!
Én még ilyet is tudok!
Nézd a helyszínt,és az időpontot!
Szinte a lehetetlen kategória,de nekem ez is sikerült!
Rossz hírem van!
Én a MAN-t az Anna hegyin gurítottam meg sikeresen 92-vel!fent által az átkok a felüljárón!Jött a csekk!
Viszont a biztonsági övért,illetve a belsősávért(mert ugye ott gurítottam meg)nem jött semmi!
Pedig bíztam benne hogy a gyorshajtásról se jön,mert egy személyautót előztem,gondoltam ha ketten leszünk rajta,akkor no probléma!De nem így lett!Ez van nem szólhatok semmit,elkövettem vállaltam,fizettem!
átjárnak németbe gyorsulgatni...

ja, ez az enyhített verzió.Jan.-1től durvult...pl. megengedett duplájával mész akkor elveszik a jogsit egy évre, meg valami börtön is befigyel...ha mégegyszer akkor ugrik a jogsid.
én nagyon meglepődtem ezen az akción...
mindenhol bemondták előre,ebben a 4 napban mentem kb 2500 km-t a a trafipaxok által legfertőzöttebb útvonalakon(8-as út Fehérvár-Körmend,Vas megye),10 és 19 óra között minden nap és egy darab trafit nem láttam a 4 nap alatt
Még a várpalotai rendőrök sem voltak kint a helyükön(Inota,Várp. bel. ter,Mol kút,Hajmáskér),nem hittem a szememnek...
Fehérváron találkoztam csak egyel,aki be akart vinni a csapdába(szürke új Fabia,MNC... rendszámmal),beépített kamera az anyóson,jött a seggemben a kihalt 4 sávoson,gondolta,hogy a fekete AMG mercist kiszopatja,de félreálltam .Mutattam is neki az autósok egyezményes üdvözlését a trafisok felé
Hát korrekt..... :) Nem igen érdemes ott sem gyorsan hajtani...

ha valaki felenk tevedne.Elrettentesul par szamadat:

svejci buntetesek

ja, kulfoldi rendszamost ha nem tud fizetni helyben, lefoglaljak majd felszamoljak a tarolasi dijat.Illetve, ha jogsielveteles a dolog, akkor a szallitasi koltseget is
Hayakend jól írja.
Ezt mondom én is. Lehet gyorsan hajtani csak megkérik az árát Szabadni nem szabad.......
Köszönöm a válaszod. Így már világos minden
Amúgy mi is felvoltunk készülve a TIPSOL akcióra, mindenhol ezt lehetett hallani, így valóban aki kicsit előre látó volt az nem csökkentette a családi kasszát egy gyorshajtással
köszönöm.

szerintem nem volt 98, annyira még nem lendültem be
Mivel autópályán 3,5t felett 80Km/h a megengedett, így ha nem mentél 98Km/h-val vagy a felett, akkor nem lesz csekk.
Ha nem a szarabbik készülékkel mértek, hanem a Fáma-val, akkor esetleg lehet cumi, mivel azon a felvételt manuálisan (is) lehet indítani leállítani, és ha esetleg azon látszik hogy nem vagy bekötve és szabálytalanul előzöl, akkor lesz egy szabályszegési, és egy szabálysértési eljárás. Az öv 15e/3 pont, az előzés 10e/6 pont.
pohi

pályán hogyan van beállítva a trafi? van vmi fix érték ami felett fotóz vagy külön tudja szedni?
kamionnal gurultam a dombon lefelé 90 felett, elképzelhető hogy jön csekk?
illetve:
trafipaxos képen mennyire jellemző, hogy más szabálysértésért is büntetnek?
mert konkrétan dombon lefelé, 95-97 környékével gurultam, előztem a tilalomba és nem voltam bekötve

drága fénykép lenne ha mind 3-at kéne fizetni...
TISPOL Európai mérős akció volt ma is. De a rádió és tv is hangoztatta, jól bemondták előre..... akinek volt esze lassan hajtott.
Rajta van a "célkereszt" a mért járművön, általában a rendszámtábla környékén, mivel az fém és azt érzékeli a legjobban a lézer. Ha mínusz jel van akkor a távolodót méri, ha nincs előjel, tehát pluszban mér akkor a közeledőt méri. Ez is segít elkülöníteni egymástól a járműveket. Szerintem nem kell aggódnod.
ooh köszönöm szépen :) ez így akkor már világos
megnyugodtam akkor. kösziii
ITT egy példa. Azt mérik, amelyiken a jel van....még ha a többi is gyorsan megy, az számít amelyiken van. Ez bizonyítja.
Akkor ezek szerint nem kell aggódnóm ugye?
Mindig rajta van a jel azon a járművön, amelyiket mér és amelyik sebességét ellenőrzi.
Persze van olyan trafi is, ami egyszerre, egy időben több járművet is képes mérni, de szerintem nálunk még nincs olyan, ugye pohi?
Szia Pohi!

Ma egy érdekes "szituációba" kerültem és a tisztánlátás végett elmesélem a történetet és te majd megmondod hogy jól vagy rosszul gondolom.
Helyzet:
Győrben mentünk haverommal már messziről kiszurtuk a rendőröket, hogy a nagy ellenőrzés miatt a szembe jövőket terelik le. Kint volt a trafipaxos autós is /szerintem a szembe sávokat videózta/ kb 300m-re tőlük. Mivel tudtuk is hogy vannak ellenőrzések nem mentünk gyorsan én 45-50 között/ pontosan 47-et mutatott az óra/ 4 sávos út. Elhagyva a trafipaxot és így háttal voltunk neki biztos ami biztos tartjuk a 45-50-et. Belső sávban haladtunk és a külső sávban egy drága és magyar rendszámos autó haladt el melletünk 70km/h környékén. A kérdésem ehhez, hogy a videón vagy a felvételen külön tudják ezt venni, hogy ki ment 47-el és ki 70-el pl. Mert mondjuk, ha pont takarásba volt a rendszáma és lefotózták, hogy 70-el megy de én vagyok rajta az úgy elég necces vagy a vidón ez teljesen látszik, hogy ki hogy ment.
a 40 alattiaknak mindenképpen,de például ha afelett lennék,akkor sem tudnám fenntartani a mostani autómat,mert minden évben ki kellene fizetnem az árát...
két dolog olcsó itthon a biztosítás és az autópálya...
most miért mondod ezt? néha alig több mint az autó értéke
a fiataloknak
angliában meg a biztosítás van heroin árban

csak átviszi a bankból a postára