Elég probléma az....
Nekem állandóan új forgalmit akartak csináltatni egy lakcímváltozás miatt.....tiltakoztak, hogy már pedig csak új forgalmi.
Én meg elővettem az éppen aktuális jogszabályt, amiben nem kötelezik a forgalmi cserét, hanem a hivatalos bejegyzésekhez kell bevezetni és csak 2.300 Ft.
Kapják be....illene tudni azokat a szabályokat, amikkel dolgoznak!
Igazából a problémám csak annyi,hogy a lizing cég válasz levelét várom, mert addig nem tudok okmányirodába menni míg ők nem jeleznek vissza,hogy engedélyezik a blokk cserét .
Pad helyzet sajna ha kicsúszom az időből tökön szúrom magam az biztos. Gondolom akkor újra kell vinni vizsgára a motort és új adat lep kell mi ha lejár a 15 nap ?
Még érdemes rápróbálkozni az okmány irodánál a bejegyzésre.... hátha kedvesek és elnézőek lesznek a hölgyek.
Én is viszek holnap nekik egy kis csokit, mert munkaidejük után is megvárt egyikük az átírás kapcsán........persze, hogy a postán is sor állt, így csak 17.10 felé értem vissza hozzájuk a befizetett csekkekkel.
Xarakodik bizony. én is szívtam miatta az eredetvizsgánál és az átíratásnál is múlt héten. Valamit frissítettek a rendszeren azóta akadozik, lefagy, szünetel...
Pénteken ki szerettem volna váltani a vizsgaigazolásomat a helyi (Szekszárd) NKH központban. Azt mondták, ez most nem fog menni mert valami gebasz van a pesti szerverrel, már egy hete! Ti erről tudtok valamit?
Arra gondoltam, hogy nem szedi el a fizud?