Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra gondoltam, hogy nem szedi el a fizud?
mi van vele?
ha egy jót enni vagy dugni akar az ember akkor nem a saját asszony szolgáltatásait fogja igényelni....
Asszony?
na pont arra nem elég a pénz
bár a jövő havi fizetésem jó eséllyel már 6 számjegyű lesz, szóval még akármi is történhet
a detox-ot és a nemibeteg gondozót is fizeti a tb...neked csak a ribit kell
jutna piára
most meg se pia se ribi, szóval a detox meg a nemibeteg gondozó nincs látogatva
még a végén 100évig fogok élni
Hozzávarratnál a pénzből, amit most adóra fizetsz?
Nem csak a németeknél..... Anglia, vicces összegek az átírás és egyéb
nem számít...... mekkora lenne már a májam ha nem kellene adózni
Németeknél olcsóbbak az ilyen ügyek mint nálunk!
Csak ő beleköp....jobb esetben. Neked meg forintokat kell az ő markába rakni, nem is keveset..... gyakorlatilag lassan már a semmiért.
te is tartod a markod az állam felé
Ja..."értem" van! Én értem, hogy van......hogy legyen hova befizetni
Arról nem is beszélve, hogy az adódból fenntartott "állam" ha valamit csinál neked akkor megint tartja a markát!
Elég probléma az....
Nekem állandóan új forgalmit akartak csináltatni egy lakcímváltozás miatt.....tiltakoztak, hogy már pedig csak új forgalmi.
Én meg elővettem az éppen aktuális jogszabályt, amiben nem kötelezik a forgalmi cserét, hanem a hivatalos bejegyzésekhez kell bevezetni és csak 2.300 Ft.
Kapják be....illene tudni azokat a szabályokat, amikkel dolgoznak!
Elméletileg igen. De biztos meg lehet puhítani a hölgyeket az okmány irodában Előny még az, hogy nem mindenhol kenik vágják a jogszabályt.....
Igazából a problémám csak annyi,hogy a lizing cég válasz levelét várom, mert addig nem tudok okmányirodába menni míg ők nem jeleznek vissza,hogy engedélyezik a blokk cserét .
Pad helyzet sajna ha kicsúszom az időből tökön szúrom magam az biztos. Gondolom akkor újra kell vinni vizsgára a motort és új adat lep kell mi ha lejár a 15 nap ?
Még érdemes rápróbálkozni az okmány irodánál a bejegyzésre.... hátha kedvesek és elnézőek lesznek a hölgyek.

Én is viszek holnap nekik egy kis csokit, mert munkaidejük után is megvárt egyikük az átírás kapcsán........persze, hogy a postán is sor állt, így csak 17.10 felé értem vissza hozzájuk a befizetett csekkekkel.
Köszönöm a válaszod
Időszakos leállások vannak....nem folyamatos.
Érdekes különben, mert szintén pénteken műszakiztattam a futómat, és azzal nem volt gond
Hozzányúltak és elqrták!
Xarakodik bizony. én is szívtam miatta az eredetvizsgánál és az átíratásnál is múlt héten. Valamit frissítettek a rendszeren azóta akadozik, lefagy, szünetel...
Pénteken ki szerettem volna váltani a vizsgaigazolásomat a helyi (Szekszárd) NKH központban. Azt mondták, ez most nem fog menni mert valami gebasz van a pesti szerverrel, már egy hete! Ti erről tudtok valamit?