Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, igazad van....most jutott eszembe, hogy ugyan a személykocsinknál tényleg 2 hónap múlva írattuk be (elfelejtettük), de most a tgk-nál kimondottan mondták az okmányirodában, hogy 15 napon belül írassuk be....
Elméletileg ugye bármi nemű változást be kell jelentened 15 napon belül. Az új műszaki, a lakcím változás, szín változás, blokk szám változás stb. mind ez a kategória szerintem...
Hát a 15 nap az csak ilyen türelmi idő szerű.....
Ha leműszakiztatod az autót nálunk 15 napig fogadják el az adatlapot.
Értelem szerűen nem járkálhatsz azzal 2 évig.
Nálunk 2 hónap múlva is beírták bünti nélkül.......a rendőr fogadja el 15 napid nem?
Ha jól tudom 15 napig fogadják el az okmány irodában a műszaki adatlapot.
Csaó

A blokkom típus azonos és az adatlapon már az új motorszám szerepel.
És mennyi idő van megszabva,hogy a forgalmiba be írassam van türelmi idő egyáltalán vagy ezt azonnal meg kell csináltatni és addig nem használhatom a motort ?

THX
A matrica hiánya nem gond, szokott hiány lenni.
A másik felét nem értem. Műszakin voltál nem kaptál matricát. De akkor az adatlapon miért nem az új blokk száma szerepel? Típus azonos blokk cseréje nem minősül átalakításnak, viszont a forgalmiba be kell íratnod a változást. Tehát ha van egy 2002-es R1-ed és 2002-es R1 blokkot raksz bele akkor nincs gond. Viszont ha egy 2005-ös blokkot raksz bele akkor az már átalakítás.....
Szia Pohi olyan kèrdèssel fordulok hozzád,hogy ha nem kaptam műszaki vizsgán matricát ,mert állítólag hiány van belőle akkor mehetek-e a motorral forgalomban vagy nem ?
A másik kérdésem ha van műszaki adatlapom a motoron de a forgalomiban másik motor szám. /de szabályos kétnyelvű adásvételim van a csere blokkról/ van és a fent említett matrica hiány a büntetést nem tudom elkerülni ?
köszönöm valaszod.
az nem jóóóóóóó
hali,

motoros rendőr harap rá, forgalmi elvétellel díjjazza.
hy srácok!
azt kérdezném, hogy slick gumikon gondolkozom közútra tom hogy nem legális de kinek mi a tapasztalalta a rend őreivel ha slick gumi van fenn a paripán? ha kukacos akkor mennyi vagy milyen büntire számíthatok?
Van amelyik lát este, van amelyik nem. 70-nél 89-től van közig.....
Kedves pohi lenne egy kérdésem... tegnap éjfél körül hasitottam haza és egy város elkerülő útján lévő felüljáróról jöttem lefelé nekem szembe saját sávomba álló kamion másik sávba velem orral rendőr trafival, én meg jöttem olyan 95 körül le a felüljáróról ahol elvileg 70 es tábla van, reflektorral, csak mikor melléjük értem kapcsoltam le és vettem észre hogy terminátor ül két szemmel az anyós ülésen!? A híd lábánál lehettem 95 körül utána lassítottam... 70 es táblánál hova állítjátok be a lövést, ha 50 nél 68 az általánosság? Valamint ha korom sötétbe jöttem refivel akkor is szin tisztán lát a trafi? Vagy ez ilyen megállítósdi lehetett!? Ha van ötleted kérlek ne tartsd magadba! :) Köszi! Jah és kocsival voltam!
Ment egy mail Maci!
A motor normális!
Olyan az a motor mint a gazdája.....
Nem akarnék ilyen embertől motort venni!
Dehogynem. Ő István Debrecenből. Ott van az adatlapján a hirdetésben a telefonszám is.
kicsit pozitívabban gyerek. neked keserves lehet az élet.
Dehogy beteg, csak önmagát adja....
Megnéztem az adatlapodat köcsög, még mindig nem töltötted ki!
Annyira nem vagy bátor More? Pofátlanul mersz mocskolódni sehonnai putrivirág?
engem kéretik kihagyni a példálózásból
Tudjuk, hogy ilyen ostoba kis buzi gyerek legyél már sokkal korábban meg kellett volna állítani ezt a folyamatot.
Anyádat inkább egy orvosnak kellett volna elvennie, még nyolc hetes korában.
Eltakarodhatnál már innen, a gyűlölködő stílusoddal.
Te beteg vagy.