nem vagyunk egyformák, sem tudásban sem akaratban. nem lehet ott más bármely helyzetben hogy kisegítsen, vagy arrébb tolja a fát az útszélén. fogadd el hogy ő eddig jutott el a tudás rögös útján, nem kell leszólni. az esetéből másoknak levonni a tanúságot. jó páran estek már el ebben az idényben mert már most próbálgatták a hideg aszfalton a motorjuk és a saját tudásuk határait. most jobb esetben építgetik a verdájukat és nem kell a sebeiket nyalogatni, mások sérülése miatt bíróságra járni. csak pár hetet kellene várni és kivárni az alkalmat amiért sokan sport motorra ülnek és tövig csavarhassák a gázkart hogy élvezhessék amiért megdolgoztak és fizettek, de törvényesen nem élvezhetnék.
a kéménybe korommal !
nem nekem kell pofa hanem a szarháziaknak.
ok okozat ha felkapcsolhatom a káposztaföldön a világítást ha nincs bujkálás nincs vergődés, zavar ha kifejtem a véleményem ebben a rezsimben mást nem tehetsz. még 1 év , ha kell te megteszed amit meg kell vagy csak a klaviatúrán játszol mint a húje gyerek.
hmm, te pöcs ezzel a képpel lökték a kötelet a nyakadba szarházi. 1 év és remélem lógni fogtok! nem tart senki stukkert a fejetekhez szarházi - lásd DR bear-t - aki tényleg a törvényességet tartja életcéljának az lécel ettől szarkupacnak nevezett közhatalomtól. mert karhatalomnak nem nevezlek benneteket,bohócok. láncra kötött csaholó korcs kutyák vagytok akik még a saját szarjukat is megeszik, fogd a törvényeidet seggfej álj a tükör elé és köpd le magad a törvényeiddel együtt,
nekem is van képem a szarházikról már csak a szar hiányzik a tetjéről.
Eddig csak olvasgattalak Titeket, de ez a hsz után nem bír bennem maradni a kérdés Pohi, rendőrként, a sebességmérő túlfeléről mi a véleményed a legális trafipax detektorokról?
hát barátaim, engem is büntettek meg már rendőrök. (lejárt okmány) de tudjátok azon (nagyon) kevesek közé tartozom, aki azt mondom, hogy megérdemeltem, mert hibáztam. nem e rendőrt okolom, hogy mérrrrr pont engem, mérrrr ezért, mérrr nem a terepj.luxuskocs. közl.bűnö.őt szedi ki a sorból. nagyon kevés embernek van önkritikája. sajnos ez a telibelökött magyar közlekedési morál szinte kikényszeríti magának az egyre súlyosabb intézkedéseket. lassan talán eljutunk a demokrácia őshazájának hatékonyságáig. higgyétek el szükség van rá.
akinek nem inge....... bocs a terjedelemért, csak úgy jötttttt
A legviccesebb büntetésem: Balaton nyáron vasárnap délután 71-esen hazafele... gondoltam legalább nem lesz gyorshajtás csekkünk... hát lett... állítólag 70-el mentem 50 helyet! gondoltam anyád ment 70-el 4 óra alatt értünk haza! a hab a tortán, hogy a tömött sorban barátok előttem, mögöttem szintén kocsival és Ők nem kaptak csekket... Szerintem fölösleges vízfej ez a gyorshajtással foglalkozó rendőrhorda. Javasolnám, hogy a "bevételt" úgy szedjék be, hogy minden autós év elején 30 000-et fizessen be "azé" jogcímen és még maradna idő a "rendre" is
A magyarázatodra sem vagyok kíváncsi!
nem nekem kell pofa hanem a szarháziaknak.
ok okozat ha felkapcsolhatom a káposztaföldön a világítást ha nincs bujkálás nincs vergődés, zavar ha kifejtem a véleményem ebben a rezsimben mást nem tehetsz. még 1 év , ha kell te megteszed amit meg kell vagy csak a klaviatúrán játszol mint a húje gyerek.
Ép elmével ilyet nem ír senki.
Most azt hiszed okosat írtál, kis csíra hülye buzigyerek?!
nekem is van képem a szarházikról már csak a szar hiányzik a tetjéről.
Ez az ! Nyissátok ki a szátokat!
Pedig egy rendőr sem volt a közelben B+!
Eddig csak olvasgattalak Titeket, de ez a hsz után nem bír bennem maradni a kérdés Pohi, rendőrként, a sebességmérő túlfeléről mi a véleményed a legális trafipax detektorokról?
Laci
akinek nem inge....... bocs a terjedelemért, csak úgy jötttttt