Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyunk egyformák, sem tudásban sem akaratban. nem lehet ott más bármely helyzetben hogy kisegítsen, vagy arrébb tolja a fát az útszélén. fogadd el hogy ő eddig jutott el a tudás rögös útján, nem kell leszólni. az esetéből másoknak levonni a tanúságot. jó páran estek már el ebben az idényben mert már most próbálgatták a hideg aszfalton a motorjuk és a saját tudásuk határait. most jobb esetben építgetik a verdájukat és nem kell a sebeiket nyalogatni, mások sérülése miatt bíróságra járni. csak pár hetet kellene várni és kivárni az alkalmat amiért sokan sport motorra ülnek és tövig csavarhassák a gázkart hogy élvezhessék amiért megdolgoztak és fizettek, de törvényesen nem élvezhetnék.
Menj pszichiáterhez! Jó tanács!
Te pofátlanul sehol semmire sem vagy jogosult!
A magyarázatodra sem vagyok kíváncsi!
a kéménybe korommal !
nem nekem kell pofa hanem a szarháziaknak.

ok okozat ha felkapcsolhatom a káposztaföldön a világítást ha nincs bujkálás nincs vergődés, zavar ha kifejtem a véleményem ebben a rezsimben mást nem tehetsz. még 1 év , ha kell te megteszed amit meg kell vagy csak a klaviatúrán játszol mint a húje gyerek.
A szád az a szros segg more! Otthon terjeszd a "kulturádat" Dikk!
még egy segg adatlapos
szerintem kuss a neved!
Ennek a szerencsétlen baromnak a pszichiátrián lenne a helye!
Ép elmével ilyet nem ír senki.
Jó bátor vagy pofátlanul! Adatlap?
Te mekkora egy kis buzeráns vagy!
Most azt hiszed okosat írtál, kis csíra hülye buzigyerek?!
kis is sért törvényt?
hmm, te pöcs ezzel a képpel lökték a kötelet a nyakadba szarházi. 1 év és remélem lógni fogtok! nem tart senki stukkert a fejetekhez szarházi - lásd DR bear-t - aki tényleg a törvényességet tartja életcéljának az lécel ettől szarkupacnak nevezett közhatalomtól. mert karhatalomnak nem nevezlek benneteket,bohócok. láncra kötött csaholó korcs kutyák vagytok akik még a saját szarjukat is megeszik, fogd a törvényeidet seggfej álj a tükör elé és köpd le magad a törvényeiddel együtt,

nekem is van képem a szarházikról már csak a szar hiányzik a tetjéről.
"rá is szarnék. "
Ez az ! Nyissátok ki a szátokat!
Majd a Bíró a tárgyalóteremben.
Szerintem kiskapu, kibúvó. Nem díjazom, hogy akinek telik rá az megússza. De ez van.
rá is szarnék.
hi, ilyen van? de ha bedobok egy égő benzines palackot egy bokor mögé akkor nem kritizáltok.
Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak Titeket, de ez a hsz után nem bír bennem maradni a kérdés Pohi, rendőrként, a sebességmérő túlfeléről mi a véleményed a legális trafipax detektorokról?

Laci
Én nem fizetek nem jó az ötleted
hát barátaim, engem is büntettek meg már rendőrök. (lejárt okmány) de tudjátok azon (nagyon) kevesek közé tartozom, aki azt mondom, hogy megérdemeltem, mert hibáztam. nem e rendőrt okolom, hogy mérrrrr pont engem, mérrrr ezért, mérrr nem a terepj.luxuskocs. közl.bűnö.őt szedi ki a sorból. nagyon kevés embernek van önkritikája. sajnos ez a telibelökött magyar közlekedési morál szinte kikényszeríti magának az egyre súlyosabb intézkedéseket. lassan talán eljutunk a demokrácia őshazájának hatékonyságáig. higgyétek el szükség van rá.
akinek nem inge....... bocs a terjedelemért, csak úgy jötttttt
A legviccesebb büntetésem: Balaton nyáron vasárnap délután 71-esen hazafele... gondoltam legalább nem lesz gyorshajtás csekkünk... hát lett... állítólag 70-el mentem 50 helyet! gondoltam anyád ment 70-el 4 óra alatt értünk haza! a hab a tortán, hogy a tömött sorban barátok előttem, mögöttem szintén kocsival és Ők nem kaptak csekket... Szerintem fölösleges vízfej ez a gyorshajtással foglalkozó rendőrhorda. Javasolnám, hogy a "bevételt" úgy szedjék be, hogy minden autós év elején 30 000-et fizessen be "azé" jogcímen és még maradna idő a "rendre" is
Vagy nagyon eltévedt ....
Hát ott semmilyen