Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béke téren hányas metró jár?
jah.... lehet gyalogolni is..... mint pl ma a béke tértől, mert ott elfáradt a metro és mindenki fel a felszínre aztán séta
így van..... én nem bosszankodom.....
mindenképpen pénztárcakímélő a sebesség betartása
.... se bírság, kedvezőbb fogyasztás
Esetleg lehet tömegközlekedni.
Én betartom a sebesség határokat és felőlem a föld alól is mérhetnek a kollégák.

Ti meg csak bosszankodjatok. Nem változtat semmin. Csak a szabályok betartása a megoldás a sebesség mérés ellen...
Amióta inkorrekt módon intézkedtek és szarházi volt a rendőr azóta nap mint nap szembesülök a korrektségükkel...

Tiszteletem a kivételeknek....
lehet, hogy most megyek aludni. csákány
motorosnál is lehet bármi... nem tudhatják miért és mi okból menekül-t..... lehet, hogy ott egy fegyver a kabátzsebében......
ha felszólítják és nem teszi, amit mondanak..... ott adta meg a lehetőséget az eljáró rendőröknek bármire vele szemben.
üdv. beardr bocs, hogy beleszólok, de a motorost nem " üti" ki a járőr. nem áll arányban az elkövetett cselekmény a lehetséges sérülések bekövetkezésének kockázatával. (hacsak a motoros egy bankot nem rabolt ki előtte és netán még lelőtt is valakit)
követik és megvárják amíg hibázik, feladja.
autóknál más a helyzet.
Csúnya gonosz emberek vagytok, hogy bántjátok a biztosurakat.
Ők csak vigyáznak rátok .... mondjuk nyakig be kéne őket ásni és rápisálni a fejükre, persze csak a védelmüket díjazandó
Vitéz urak! Pedig a rendőrminiszter uruk megmondta"nem bujkálunk". Igaz ezt még az első minisztersége idején mondta. Emlékeztek rá? Amikor nem ismerte Dietmar Clodót sem.
ez nem a nudista strand melletti bokor a lupánál?
patkányok...
ornitológusok....
igen! ehhez értenek.
Ez lemaradt.

"Bujkálunk és Mérünk!"
...és megfelelően lezárta a közúti forgalom elől
ha tiéd a földút akkor nem
Most nem igen kap el! Főleg, ha evező is van nálad!
Szerintetek földúton elkap a rendőr krossz motorral megbirságol?vagy csak pályán használhatom?
"Meghalt egy motorkerékpáros a Békés megyei Battonya és Dombegyház között vasárnap délután. A motort vezető 23 éves férfi elvesztette uralmát a járműve felett, letért az útról és árokba hajtott. A dombegyházi fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette."
Pedig egy darab sebességmérős rendőr sem volt a közelben!