Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 perccel ezelőtt helyszínelő Transporter világítás nélkül, persze a lakott területet jelző táblán túl, sofőr persze nem bekötve...

válasz: igen
Tegnap előtt érdekes "jelenséggel "találkoztam Egerben.......
Belváros,,,sétafika,,,,,hátulról jön valami,,dübörög a duc-duc....
Elmegy mellettünk,,, ,,hoppááááá....rendőrautó....
Hogy is van ez?Biztos jól érezte magát a szolgálatban lévő egyenruhás...
Mi van azzal az uj rendelettel?valami hangos zenehallgatásról szól....
Ezeknek mindent lehet?
azért megnézném a fókákat, meg a hasztálokat egy ilyen keményebb lökössel
mit nem értesz? A rendőrt a dupla záróvonalas leállósávon előzi ki, jelentősen túllépi a sebességet, a rendszáma olvashatatlan. Tudja, hogy előtte 1 km-el már ki van húzva a tüskés útzár. Azért jelez a kezével, hogy ne üsse ki a kocsival a rendőr, ha látod a bullbart a járőr elején, na azt ők használják is. A lefektetés meg azért van, mert sok rendőrt kilőttek, a szabad fegyvertartás hazája, és ők nem kockáztatnak.
Teee rossz erkölcsű mozdonypusztító! Eddig hol jártál?
én arra tippelnék hogy 5 robogósból 4 seggfej, szóval megcsömörlöttek.....
kb 2 éve robesszal mindig leállítottak, autóval rendszámos motorral sosem, valami oka csak volt
Jó estét!

Olvasva az eddigi hozzászólásokat, főleg Pohiét, nem kell soká várni az amerikás megállításokra. Felénk egyre jobban terjed a villogóval való megállítás, akár a forgalom zavarásával is. Hiszen szolgálnak és védenek. Nemrég nekem is részem volt benne, de nem kívánom senkinek azt a viselkedést, ahogy a biztos urak viszonyultak hozzám. Természetesen nem volt semmi okuk a kiszedésre és azt sem értettem ha velem ellenkező irányba haladtak, mivel keltettem fel az érdeklődésüket, hogy megforduljanak egy déli csúcsforgalom idején és villogóval utánam eredjenek. Talán a láthatósági mellény amit régóta viselek, nem tudom? Azt meg különösen felháborítónak tartom, hogy amikor megemlítettem a munkából való elkésésem lehetőségét, röhögve a következő megjegyzést tette az egyikük : - Előbb kellene elindulni.

Többet nem is kívánok elmondani az esetről, beszédes az eddig leírt történet így is.
Azért, mert veszélyeztetett a sebességével másokat, azok a lehajtók szerintem már le is voltak zárva amiről te beszélsz , ha valaki így elmegy a rendőr mellett, meg menekül ott már úgy gondolják ez nem véletlen. A rendőr élete fontosabb mint a száguldozóé. De a videón látszik, hogy a motoros tudja mi a dolga nem ellenkezik. Ott ez a megszokott. Itt még nem, de pár kellemetlen szerencsétlen eset és majd bevezetődik....
Azé eszt a videót annyira nem értem
Csapat a gyerek tök üres úton. Ezek a faszkalapok utánna mennek A gyerek meg bevárja őket Miért is.
Aszt is elhiszem, hogy ez a juníted sztét, de mér köll fegyvertfogni egy gyorshajtóra Ha meg már ráfogta mijé a faszé nem lövi le Egy teletankal durván háromnegyed órát lehet menni nyélgázon. Addig annyi előnyre kell szert tenni, hogy látókörön kívül egy kijáróban letiplizz. Ha erre nincs bengád vesztettél De amíg van hajts. DZZZZSSSÍÍÍÍÍ
Nincs lacafasza!
Egyszer mindennek vége.
http://youtu.be/oT_qOXccWNw
vmi ilyesmire igen

Régebben ( mintha kurva öreg lennék) csak olyanok sofőrködtek akik értettek is hozzá, és esetleg ezt is akarták csinálni.
Most meg már boldog boldogtalan jelentkezik sofőrnek, ez miatt a már nem becsülik meg a normális sofőrt, mondván lesz másik.

Anno az egyik főnököm mondta mikor elmondtam neki a véleményem: " nem érdekel mi a kínod ha nem tetszik el lehet menni, ha feldobom a kocsi kulcsot nem fog leesni annyi jelentkező van"
Letenyét ne is mond...
a 2 ünnep között 6 órát álltam ott (talán ha 6 kamion volt összesen), majd a végén jött a kis spedicios csaj 2 literes üvegből kiitta a kolát és a kezembe nyomta hogy hozzak benne mintát... érdekes volt a 75 ös csövön kiengedni a bázis olajat a kolás flakonba.
Rudinál dolgozott egy cimbim, meg egy fórumos társ is (mondjuk már őt rég nem láttam Canáry) A 800 autó gyenge túlzás olyan max 100-150 autója lehetett,(belföldes furgonokkal együtt) de úgy tudom az a flotta is a gyuribácsi zászlaja alatt hajózik már. Tán a pénz egyre kevesebb volt a munka meg egyre sz@rabb, így öt év munka után lépett a srác Asszem az még gyöngyösi telephely volt Akkoriban wéber bácsinak volt talán magyarországon 1500 kamionja Ők a tefuból indultak annó úgy tudom, de nagy olvasztó tégelyé vált. Gyuribácsinál is dolgozott egy haver kb. 5-6 éve minmálbérre jelentve Úgy tűnik ott a kapuba megáll az adóhivatal és nem megy bentebb, mert "elhiszi", hogy nemzetközibe 3 hét kint lét után ennyi pénzt markol fel a söfőr. Ott is sok xarság volt tükörpénz, üzemanyaglevonás aszt a beharangozott 3 kilós fizuból jó ha láttál 2-őt, amiből még kint zabáltál
Villi betznél meg nincs kec-mec állandó négykézben ki sem szálsz az autóból 6 hétre vagy itthon , mondjuk fizetnek is érte valamit. Ha most én nemzetközire adnám a fejem, tuti külföldön helyezkednék el 3 szoros pénzért, ugyanazért a munkáért. A különbség max annyi lenne, hogy nem 80 km-re venném fel az autót hanem 400-ra az még azért nem akkora gáz
költse gyógyszere.......
azért a szar mindig fennmarad a vízen
Megvan, mondjam az iroda címét?...elkérheted tőle...
Ott dolgozó szerint őt is "átvette" a napocskás illetve nemsokára, a szemerey már megvan.....értsük meg...mindenkit ki akarnak szorítani a kicsiket meg tönkretenni....ha lesz rá elég idejük össze is jön...
ha már ennyire konténerezünk
az a zs..ó gerő cég még megvan?
hogy utáltam már azt az öregasszonyt nem egyszer átkúrt a bitang
még egy ötössel mindig lóg konténerpakolásért
horváth rudolfról mi a vélemény?ha már itt tartunk.én nem ismerem.haver fia dolgozott nála.itt van Hatvannál a telephelye,azt mondják van vagy 800gépe... mindenesetre báhol voltam Európában,mindenhol láttam a sárga ponyvásakat...
Nem ,ez nem így mükszik itt.....ez nem sima felvásárlás hanem a lófejes verzió....könnyű úgy, hogy besegítenek az érvényesülésbe...
nincs mit tenni
a nagy cég megeszi a kicsit
mint a konténerereseknél a maersk az is egy csomó más társaságot felvásárolt már
ha nem lenne ilyen trehány akkor már rég kiszorított volna mindenkit
Ahogy hallom őket is bekebelezi a napocskás...minden piac kell nekik...
A közelmúltban Letenyén egy fiatal srác megkért,hogy álljak már oda a rampához, tételes vámszemlére mert ő nem tud tolatni. Nyergessel b+. Román rendszám, Wáberer, mondtam neki gyakoroljál. Utána majdnem lebaszott a vámos,hogy miért vagyok ilyen antiszociális,megkeseredett,genyó a fiatal kollégával? Jaj de kívánom már a Horvát csatlakozást az eu.hoz!
béta?
az a rakita gyerek suttyóként is már seggarc volt, szerintem úgy született
hát milyenek legyenek az emberei?
Most is tapsolunk az ilyen ügyeskedőnek hisz övé a világ....a gond az, hogy a fizetések még mindig kötelezővé teszik ezt csak már nem állami melóhelyek vannak hanem a maszekot lopják meg amitől az tönkremegy.....