Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, na most pont a 9esben van megkérdem ott, hátha mégse
Azt hogy esik ez szarházi szemétláda eső
Te szeki itt mit köll nézni?
Hogy miért jó? Mert a magnumsöförnek mindnek erős az állkapcsa
Szerencséd van, nekem 5 éve nincs kp-s.....
Alig merem leírni. Nekem 90% kp. Ami átutalásos, az az a cég aki a melót adja.
Jelenleg mivel bent ragadtam pár millával 4 éve egyszerűen nem vagyok hajlandó 1 hetet sem várni...ahol most vagyok ott engedek 5%-ot cserébe a számla leadás napján utalnak ami az előző hétre vonatkozik....senkiben nem bízom és így csak 1 hetet és két napot bukok ha egyszer csak nem fizetnek...
Köszi. 8 napon belül utaló kuncsaftokat kívánok neked nyugdíjig!
akkor ez a trükk
nagy autóval szerencsére nem jártam vagy 10+éve
még józsefvárosból voltam minden nap kiküldetésben velük

a rövid útról ki van tiltva a nagy autó...
vonatból nem tűnt ilyen soknak a km....
Ja, 50km-oda-vissza és 14 rugót eszik 100-on....így 7 az átjárás...
Kb ugyanannyiba.....viszont ha most át kell menni törökbálintra (ritka) akkor azt megfizetik, vicc, hogy pont a mahartért nem jár pénz...
bilk-mahart 7 pénzbe van?
akkor mennyi lenne ha az ex kelenföldre kellett volna vinni?
szerencsére elszabadultam a bilkről... már heroltom volt a bilk, k.barcika sopron körtől.
Többnyire bilkezek ,utálok a mahartra átjárni, nem fizetik meg és így 7 rugó bukó minden átjárás...
vmi rémlik, nem sok konténeres mozdony mozog a bilk/mahart környékén...
Nem, drapp barna...
véletlenül nem egy fehér mozdony, 40 lábas póttal?
Tehát sikerült egy olyat találni a cégnél akit le lehet vajazni...ez egészen addig jó amíg nincs vezércsere mert az automatikusan hozza magával a saját embereit, megéltem ezt pár cégnél....,de legyen szerencséd sokáig, addig jó
Jól kell feküdni a cégednél. Vannak trükkök. Nálunk is volt már olyan,hogy a vevő küld majd kocsit,hát persze. Csütörtök du. egy kicsi műszaki hiba a kitárolásban, 1nap csuszi. Másnap vétlenül túltervezik az eladandó anyagot és nem jut. Következik a 7vége. 4 nap állásidővel már nem olyan olcsó a haverfuvaros sem. Ha én viszem akkor megérkezik az áru. Ehhez az kell persze,hogy monopol helyzetben legyen a cég akinek dolgozol. Kifogtam egy ilyet. Nem költök E4es 5ös verdákra. Az öregek 3 havonta megkeresik az árukat. Ha jön a nagyhalál akkor annyi mennek a levesbe. 12. éve megy.
Ok, talán egy darabig lesz megrendelő aki kifizeti a plisz 32 ft+áfá-t, de nem sokáig....nálunk egy percig sem....
Nekem az van és kedvelem....még nem ZF váltós és nincs bajom vele eddig, 3 éve van meg.....ami a képen van az már euro3-as, nekem még a kislámpás van...
Tavaly februárban mentem vele utoljára,-18 volt Áporkán amikor indultam Ózdra. M3 hatvani MOL kútnál vettem le a nagykabátot. A Volvónál mindez a Levegő csárdánál(3km.) esik meg. Nyáron dettó a klíma. A sofőr szereti.
a motorral nem volt gondom, a váltót akkor hozták vissza a félújítóból mikor átvettem a kocsit...

de 1 év alatt 2db pozitívumot találtam az egész autóban... a portások, határőrök utálják fülke kontrolnál