Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez pl. nagyon tetszik "bujkálunk és védünk"
- rendőrünk dógozik.
- Főnök nézz má ide! Gyönyörűen néze ki. Hallod. Ez így van előírva, hogy így köll fényképezni.
-Fölvöttem videóra föl lesz téve a jutubra
Hát persze, hogy a pénzbehajtás A picsánrúgott rendőri vezetők kerek perec megmondják, hogy sz.rt se érdekli az államot a balesetmegelőzés A lényeg, hogy minél több lét lehessen LENYÚLNI!
himikém az kisdobos korom óta meg volt Család vette bagóért akkoriban. 8 éve oda készültem építkezni Oszt miután beleöltem 200 ezret (két telek összevonatása stb.) Azt mondák huzzam a faszomra a telket vagy bármit kezdhetek vele, csak építkezni nem lehet rajta
jóó megy.... "meglévő telkem"....
Inikém nagykőrösön 40 éve megvan a terv és a kijelőlt elkerülő út helye Többek között ezért sem építkezhettem a meglévő telkemen, mert pont keresztül szelné a tervezett út Nem tudom, hogy unokáim meg fogják-e élni az elkészültét Addig is napi 10000 kamion megy át a város kellős közepén.
Most néhány hónap óta van egy levegőcsoportos mérőkocsi, ami kisebb megszakításokkal, méri a levegő szennyezettségét. Vagy azért, hogy belássák az elkerülő út szükségességét, vagy azért, hogy korlátozzák a sebességhatárt 30 km-er órára
A lényeg.
Ne közlekedjen az aki fosik a trafitól ill. nem érti azok kihelyezését ( akár rejtett helyen is)
Nem kötelező közlekedni ha meg igen vannak szabályok amiket el kell fogadni.
Az meg, hogy szép dolog vagy nem szép dolog...ez van.
Én is rühellem a trafikat de mégis fizettem már és szó nélkül kinyögtem az összeget. legközelebb óvatosabb leszek.
Sok a rinya megint az erkölcsi oldaláról az egésznek.
Minden országban van trafi és van eldugva is. Pont
Csak azt nem értem miért nem előzve állították meg? Olyan nagyra vannak az rs-ükkel
Ezt viszont cáfolom, mert még a bűnösöket is marha nehezen teszik előzetesbe...
És akkor ne beszélgessünk a bűncselekményeknél lévő eljárásról, ahol csak az a lényeg, hogy be lehessen mutatni: igen, elkaptuk az elkövetőt! Ja, hogy nem ő volt? Majd a bíróság eldönti, az már nem a mi statisztikánkat rontja... Az meg kit érdekel, hogy addig ártatlanul van valaki előzetesben/házi őrizetben, esetleg ha nincs pénze normális ügyvédre, akkor a kirendelt miatt simán le is ültetik...
Tudom, hogy kötve van a kezed, nem is várom, hogy olyat mondj itt, amitől bajba kerülhetsz. De ne is mosdasd a mundér becsületét!
Volt erre is KRESZ szabály, hogy hogyan szabályoz és hogyan KELL a sebességmérést végezni.
Gondolom elintézték, hogy kikerüljön a KRESZ-ből.

Tehát egyértelműen a sunyi módon pénzszerzés a cél és nem a baleset megelőzés.
Akkor sem tetszik nekem nem tudok mit tenni
Tévedni emberi dolog
Bocsánat. A Riggs nicknevű érdi motoros rendőr írta azt a hsz.-t. Még egyszer bocs.
Churchill elhíresült mondata: Csak annak a statisztikának hiszek, amelyet magam hamisítottam.
A statisztika egy kapitális baromság. Ha én két hétig fosok, utána két hétig székrekedésem van, akkor statisztikailag a hónapban tök egészséges voltam
nem a rendőrséggel van a baj, legalábbis nem azon a szinten
a hatalommániás és pénzéhes politikusainkkal van a baj..de nem kicsi
A statisztikának...... alá bizony, ezért tartunk ott ahol....

Tipikus eset és hiba a %-os statisztikánál (példa):

Bp.-en történik 100 halálos baleset 2012-ben. 2013-ban történik 101. Statisztikailag 1%-os volt az emelkedés. Nincsenek is lebaszva.
Vidéken van 2012-ben 1 halálos baleset. 2013-ban történik 2 halálos. Megy a lebaszás, mert mi az, hogy 100%-al több a halálos balesetük.

Szóval érted.....én is..... csak mégis így van......
És alá van rendelve neki minden...
Az adja magát és szépen hangzik. A statisztika Istene meg a rendőrségen a legnagyobb......
Hát felénk városon belül van mérve a legtöbbször. 50 helyett a 69-re mérés szerintem korrekt. Főleg, hogy ilyenkor az autó km/h-ja már 70 felett kell járjon a csalás miatt. Lakott területen belül igen is mindenki menjen 50-el. Ez a véleményem. A ráhagyás majd 20 km/h, azért ez elég korrekt......e mellett, hogy civil autóból mérnek elbújva szerintem nem lényeg.

Városon kívül vannak helyek ahol volt több baleset. Ilyen helyek le vannak korlátozva táblával. Diósjenői dombon 60, Szécsény előtti "S" kanyar 60....... ezek is mérve vannak. Én nem gondolom, hogy genyó dolog. Nincsenek a 30-as táblák mérve, pedig nem egyszer már kérte a Polgármester.

Egyszóval fáj ez a sebesség mérés mindenkinek, de vegyük figyelembe azt, hogy ha nem lenne akkor miként közlekedne jópár marha a városban és azon kívül is. Kell egy kis vissza tartó erő. Még mindig kedvezőbb a helyzet mint jó pár országban, ahol agyon van kamerázva minden fixen......

Persze csak szerintem.
Onnantól fogva, hogy felvételi számot kell hozni, azt hiszem nincs miről beszélni, megbukott a "közlekedésbiztonság érdekében történő mérés" elmélete...
Szerintem nem azt kifogásoltam, hogy ott ül, hanem leírtam, hogy nem tehet mást hozni kell neki a felvétel számot, valamint táblára rámérni nem szép dolog....
Leírtam a másik oldalon lévő egyén és szervezet érzéseit. Lehet nem szeretni. Ez csak egy infó.
itt meg kátyúk vannak, van eszük, azt olcsóbb csinálni
Voltunk Tunéziában pár éve....ott elég egyszerűen megoldották a gyorshajtást...minden szélesebb úton adott távonként volt egy hatalmas fekvőrendőr.....mejd szétesett a busz és a taxik ahogy átmentek rajtuk......senki nem száguldozott....