Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ha az lenne a cél hogy ne legyen gyorshajtás akkor lenne megoldás:
pl amennyi százalékkal gyorsabban ment annyi hónapra jogsibevonás
ha jogsi nélkül vezet akkor meg közmunka(pl macskakövet készíteni, mostanában elég jó a piaca)
vagy a gyorsabb megoldás: meg kell korbácsolni, itt is lehet százalékos osztogatásos módszerrel, aztán a következő gyorshajtásnál mindig megkapja az előző ütés számokat is
tök gyorsan rend lenne az utakon
nem is lehet megélni havi 85-ből........
valamit tenni kell
Tudom, persze, amit nem láttál még/nem történt meg veled, az nem is létezik...
A sebességmérésnek nem az lenne a lényege, hogy olyan szakaszokon ne menjenek gyorsan az emberek, ami balesetveszélyes és nagyon indokolt a sebességhatár betartása? Ott akkor is eléred a célod, ha kiállsz a kamerával. Ugyan nem jön a bevétel, de senki nem fog gyorsan menni.
Na végre, de legalább bevallottad. ....van itt ilyen nem kis számban csak azok ezt sunyin teszik....
ááááá
simán csak besúgó vagyok, gyűjtögetem az infókat meg az ip címeket és bezsebelem a jutalmakat
szerinted miért nem büntetnek engem?
Pont az előbb linkeltek be egy cikket, miszerint azokat büntették sorra a tetvek, akik teljesen szabályosan mentek. Olvasni nem tudsz vagy szándékosan teszed a hülyét?
amúgy a legnagyobb gáz az hogy a főbb útjaink egy csomó falun-városon mennek át
ha ez nem így lenne nem lenne ennyi gyorshajtás
pl kiskőrösön az 53as elkerülőt már szerintem 30 éve tervezik, most is valamit kínlódnak de ha az lesz amit terveztek akkor 5x rosszabb lesz mint volt
Picit változott a véleményed ahhoz képest, amikor valaki lencsevégre kapta egy traktor mellett elbújva fényképező kollégáidat. Ha nem te voltál akkor bocsánatot kérek,de úgy rémlik,hogy nem tévedek. Szentes mellett volt az eset, és egy munkagép mellé beállva "dolgoztak" a rend őrei." Parancsnoki utasítás" valami ilyesmit említettél akkor,és nem éppen pozitív volt a reakciód.
Az túl drága...
Pohi
Tudod hogy birlak mert normalis motorosrendor vagy..de az utolso mondatod...
Ezert van a civil auto es bujkalva meres..

Ez nagyreszt nem az atlag autos motoros vedeserol szol hanem penzbehajtas..te is jol tudod...legyenek jo utak, becsuletes munkabol meg lehessen elni es legyenek becsuletes politikusok
Es akkor azt mondom veszek egy berletet a ringre es ott fogok hajtani, de addig senki ne csodalkozzon ha mindenkinek felall a szor a hatan a bujkalo sunok miatt...
6 lovas jobb lenne.
Most váltok 5 lovas szekérre mert az euro 5-ösnek számít és kevesebb lesz az útdíja......
Áááá én újat kezdeményezek :
Egységesen legyen 17km/h. Egyedül 3 sávos autópályán legyen 14, mert ott azért nem kéne felelőtlenül száguldozni
Fel is kérem TSanyi fórumtársunkat, hogy győzze meg a szállítmányozással foglalkozó összes ismerősét, a két hét múlva tartandó demonstrációm pártolására, illetve segítésére.
Semmi komoly, csak lezárunk minden utat

Előre is köszönöm a megértést az esetleges kellemetlenségekért
Ezek hatalmas szervezet kb. 1 főből állhat....az ilyen "civileket" az aktuális kormány hozza létre és a következők sem szüntetik meg mivel az ilyenekkel való "tárgyalásokkal" legitimizálja az intézkedéseit....

....amúgy azt lenne jó végre bevezetni, hogy lakott területen kívül lovas lakotton belül gyalogos figyelmeztesse kereplővel és zászlóval a lakosságot ha géperejű jármű közeledik.....vissza a középkort, az kell nekünk...
30km/h-ért.

Ez a cikk egész jól összefogja a lényeget

Gondolom rohanni fogsz aláríni a petíciót
Ez a elbújva mérés nem értem miért zavaró?
Ha kiállsz az út szélére a kamera állvánnyal, akkor előtted lassít, beint, majd lelépi neki és elszáguld. Ha neked kellene mérni téged is zavarna, hogy a munkád hiábavaló. Azért vagy kiküldve, hogy gyorshajtókat mérjél be. De ha látnak akkor nem mennek bele + beintenek és továbbra is gyorsan hajtanak. Ennek lenne értelme? Kötve hiszem.

Ezért van a civil autó és a bujkálva mérés, hogy mindenki úgy közlekedjen mint ha ott sem lennél.....
Milyen 30ért ?
Akkor ezek már a bringásokat is gyorshajtásért akarják büntetni
az nekem 3-ban alapjárat, szóval lehet vakargatni a jobb talpam is menet közben
amúgy most se igen több mint 40 a forgalmasabb részeken, kint meg 70el meg rengeteg ember
vasúti átjáróban meg minél újabb egy autó annál lassabban kell átmenni
szóval ez van vidéken
Pár éve romániában betiltották a fix kamerás mérést (ott is fent vannak még a fix kamerák csak nem működnek) mert kiderült, hogy valamelyik kormánytag fia működtette (ez még nem nagy titok), de az már az volt, hogy gyakorlatilag csalással ment az egész....ott miután ez kiderült beszüntették...nálunk is számtalan példa van a csalásra, de véletlenül sem szüntetnek be semmilyen mérést....sőt a csalást próbálják eltussolni....
Majd csökkentik a sebességhatárokat (Az LMCS már elég régóta harcol a városi max 30-as tempóért!)
teljesen komolyan gondolom
mindig az van amit a nép akar
ha olcsó húst akar akkor olcsó hús lesz, és lehet szidni pl a tápos csirkét meg az injekciózott szar sonkákat meg a többi szart

amíg gyorsan meg a nép addig mérni fognak, miután nem megy gyorsan nem fog, mert nem jön be annyi pénz mint amit rákölt
ilyen egyszerű
Én nem trükköztem még rendszámmal de már az utobbi években elgondolkodtam rajta párszor mert ha ők igy én ugy
ezt most nem gondolod te sem komolyan...
ha senki sem menne gyorsan akkor nem mérnének sunyin.......sőt akkor nem is mérnének.