Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ha valaki akkor én idöben indulok ilyen okbol sosem kapkodom Csak én reális emberként élem az életem és milyen munka ez hogy sunyi modra lesből ,hátulrol támadunk ? A gyenge tesz ilyent...
nem kell gyorsan menni.........ez nem jut eszébe senkinek sem?
időben kell indulni, aztán nincs kapkodás
én meg annyit tennék hozzá ,hogy ha mi nem trüközhetünk a rendszámmal . akkor nekik sem szabadna lesből , bokorbol stb. Meg mindenféle civil autobol méregetni . Mérjen rendőrautobol meg normálisan az ut szélre leállva.
egyszer állított meg minket a helyi seriff(-nek tűnő emberke) aztán megnézte a rendszámunkat és integetett hogy húzzunk a rákba
voltunk vagy 15en
Csak az E betűs utakon vannak, és azoknak is csak a belterületi szakaszain. Egyszer találkoztam kint külterületen rendőrrel, de az se mért, csak igazoltatott. Meg talán Déva előtt szoktak külterületen lenni, de ott indokolt is mert egy elég veszélyes útszakasz van.
én még sosem láttam mérős rendőrt, pedig többet megyek aszfalton romániában mint itthon
Elmehetnétek egy román tanulmányútra
majdnem... csak és kizárólag kombi Loganból...és nem vezetékes trafival, mint a kedves kolegák...
Persze... még ki is táblázzák nem? + csíkos autó + hangosbemondó és fényjelzések
meg még annyit tennék hozzá, h a román rendőr normál rendőrkocsiból mér, nem a bokorban sunyítva civilnek látszó kocsiból/furgonból ,mint az itteniek
Ki keres moldávokat a gyorshajtás topikban?
Félreértések elkerüléséért megjegyzem hogy Új Moldovában nem moldávok laknak. Azokat a Prut és a Dnyeszter folyó között kell keresni
Hál égnek nem kellett romániában megállnom.
Romániában tényleg nem lehet találkozni ilyennel... összesen egyszer láttam ott táblára mérő rendőröket, Új Moldova (Moldova Noua) keleti végén, a Petrom kútnál.
Nem találkoztam ilyennel, igaz nem is mentem ott annyit, mint te. De azért párezer km-t kitesz így is.
Az a román rendőr amelyik lakott területen kívül, ráadásul sunyi módon mér, az a moldáv
Sebességmérés terén lenne mit tanulnunk a románoktól. Ott soha nem a lakott terület elején meg végén mérnek és soha nem elbújva, patkány módjára. Ha így megfognak és megbüntetnek, akkor azt mondom OK, ti nyertetek, fizetek!
Lakott területen kívül meg még nem is láttam, hogy mértek volna...
Hát az genya dolog. Táblára rámérni. Nem értek vele egyet én sem.
Persze mint a debreceni kollégáid akik beállnak az 50-es tábla vonalába (előtte 70-nel lehetett menni) és szintén 68-69-re megbüntettek. Szerencsére tudtam igazolni a csalásukat így csak bő 5000Ft-omba fájt a rablásuk. Ha kell kép és iratanyag töltök fel gps koordinátákkal együtt.
Az volt a gyanús hogy ketten is figyeltük az órát és biztosak voltunk benne hogy nem mentünk gyorsan.
Szeretném elhinni, hogy tényleg csak figyelmetlenség miatt történt ez az eset, de nagyon nehéz...
Igazából ez egy nem ma kezdődő történet. Egy időben felénk sem kellett a trafis srácoknak előtte felvenni a táblát. De legalább megnézték ott van e. Föntről jött az ukáz egyszer csak, hogy fel kell venni mérés előtt a táblát is. Lehet ez volt a kiindító ok. Csak akkor még nem tudtuk miért.

Szóval itt amit elcsesztek, hogy még meg sem nézték ott van e a tábla, ezek szerint......
Tipikusan mint a kereszteződésben "tegnap sem jött senki"
Ja,nem hiszed.....én sem hiszem...
büntettek már meg Ukrajnában... van valamennyi sejtésem hogy megy ott
itt az egyik ukrán ügyfelünknek a "rendőrnek látszó lény" kis cetlire felíratta a bankszámlaszámot, ahová utalni kell..... a sajátját.
kollégám kísérte el a postára annak ellenére,hogy mondta neki: ne fizesse be.
Arrafelé máshogy szocializálódtak.