Kérdésem lenne a biztosítással kapcsolatban, nem tudom hogy tudjátok-e hogy ilyenkor mi van. Lejárt a biztosításom és elhagytam a csekket, de már nagyon mennék motorozni. Legalább egy hét mire kiküld egy másik csekket a biztosító. Viszont azon a Zöld Nemzetközi biztosításon az áll hogy még érvényes. Akkor most mi van ? AMúgy 02.28-án járt le....
De miért nem lehet áthelyezni? A normális hátsó biciklitartókon van minden.. plusz lámpa és rendszámtáblatartó is. Nyugaton valahogy működik a dolog, és a hátsó rendszámtáblát helyezik át oda ideiglenesen
Szabálysértés lesz, mert nem olvasható a rendszám.
Épp most írták le az ORFK-ról, hogy ha raksz fel hátulra bicaj tartót arra sem rakhatod át a rendszámot, a helyen meg ugye nem látszik, tehát nem szabályos sehogy. Kezdeményezték, hogy legyen külön rendszám a kerékpártartóra.....
Sok autón így van.
Ilyen esetben leszerelhető fejűt szabad csak felrakni és amikor nem vontatsz LE KELL VENNI ! Ez az, amit sokan nem tesznek.
A kitakarás épp olyan, mint egyedi azonosító jelet megváltoztatni vagy olvashatatlanná tenni. bcs ha jól emlékszem
A rendszám tábla világítás és a piros prizma kötelező a közúton és műszakin is a 6/1990-es köhám rendelet szerint. Szóval igen, büntet érte a rendőr, ha gondolja....
Szia pohi. Szeretném lecserélni a gyári rendszámtáblatartót. A gyárin van prizma meg világítás is amit meg tervezek feltenni azon egyik sem ezért büntethet a rendőr?
párszor hazatoltuk a yardok miatt, mert elvették a benzincsövet és/vagy gyertyakábelt
szerencsére sosem ültünk rajta egyedül így felváltva tudtuk tolni
Kérdésem lenne a biztosítással kapcsolatban, nem tudom hogy tudjátok-e hogy ilyenkor mi van. Lejárt a biztosításom és elhagytam a csekket, de már nagyon mennék motorozni. Legalább egy hét mire kiküld egy másik csekket a biztosító. Viszont azon a Zöld Nemzetközi biztosításon az áll hogy még érvényes. Akkor most mi van ? AMúgy 02.28-án járt le....