A gond hogy a te sérelmed (szerintem eléggé felfújt mert magadnak okoztad) miatt beintettél egy tök másik közegnek.Aki eddig lehet rendes volt.Mostantól meg nem.
Ha esetleg az asszony övét egy darab falkábellel kamuból odadrótozod,ha nem kapcsolod ki megállás előtt satöbbi akkor nincs mibe kötni.
Nem bax fel az ideg és sorolhatnám.
Lehet az előző rendőrt pont egy ilyen útálatos viselkedés húzta fel 4-5 esetel ezelőtt és az asszonyon meg rajtad töltötte ki mint te a másik rendőrön.
Tehát egy kicsit el kéne gondolkozni a nagyon magyaros mindenki hibás csak én nem hozzáálláson és javulna is a helyzet egy icipicit.
és most mit vársz tőlem?
kérjek bocsánatot vagy menjek és adjam fel magam?
többedszerre szopat most már szanaszét a közeg,legutóbb azért büntettek meg,mert még nem állt meg teljesen az autó mikor kikapcsoltam a biztonsági övemet...jogos?igen...
de engedd már meg,hogy legalább kicsinyes,semmit nem érő bosszút állhassak
Köszönöm a választ erre voltam kíváncsi. Tudom, hogy a legtöbb rendőr nem hülye nem nézem le őket pontosan tudom hogy tudni fogják hogy valószínüleg én volt aki vezetett engem csak a bírság elkerülése érdekel.
köszi,de nem célom a kibújás felelősség alól,csak pénzt és időt nem sajnálva szeretném megmutatni ennek a bizonyos rendőr úrnak,hogy más is tud rohadék lenni,és ezek után lehet egy kicsit emberségesebb lesz másokhoz,mert az egyenruha nem jogosítja fel a minősíthetetlen modorra...
Én nem vártam volna mást,mint egy arányos büntetést és egy kis emberséget.Megértem én,hogy köcsög azzal,aki rászolgált,de itt nagyon tisztelettudó és elismerő magatartással találkozott,amire az ő flegma,lekezelő stílusa nem elfogadható reakció...
Ha látja a rendszámot egyértelmü,hogy megtudja ki a motor tulajdonosa ez idáig oké.De mivel van rajtam bukó így nem tudja megmondani, hogy ki vezette a motort. Én meg azt mondom,hogy egy rokonomnak kölcsönadtam. Na ilyenkor mi a helyzet?
Hát akkor bizony ne motorozzál vagy viseld a következményeket férfi ember módjára.
Nem lesz semmi, ha akkor lelépsz, de meg fog találni később hidd el.
lassan megyek, de azt hangosan... emlékeznek is rám a nyuggerek