Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, 8 napon belül ingyenes az észrevétel megírása.
Összesen 5db, amikbe kísérleti jelleggel került be de az nem tud egyből Szombathelyre jelenteni, mint az SCS-103.
Köszi, reméltem, hogy erről van szó csak a 30 rugón nem álltam neki rugózni így tapasztalatlanul.
Ha nem azt írod hogy fellebbezek,hanem azt hogy "kifogással élek",akkor az ingyen van,nem kell az ötezres illetéket leróni!
Hidd el tapasztalt vagyok a témában (sajnos)!
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Majd közöld az eredményt
Az nálunk nincs, nem ismerem, ezért nem mertem rá mondani.
azért én megfellebbezem.....a cím nem létezik, a GPS másik településen van.....kíváncsi vagyok.
A Fama III is használ gps-t.
Pedig sokkal jobb lenne a vaktában "lövöldözés" a mérőeszközökkel főleg azokra kéne, akik a rendőrséget alantas pénzbehajtási vágyaik kiélésére használják fel...
Helló rendőre
Már meg beszéltem haverral amit múltkor szerettem volna kérdezni
Csak az scs103. Gps-ehs ha jól tudom. A többi nem. Szóval szerintem ez csak egy + adat. A napló az iktatva van + aláírásukkal hitelesítik a mérést végzők.
na igen, csakhogy a nélkül hol hiteles az adatotok? Az enyémen mért helyszínen nem is voltam soha, mellette, kb. 5 km-el viszont igen.
Annak benne kell lennie a naplóban.
Ahol megállunk mérni ott beírjuk a kezdő időpontot és a pontos helyszínt (Pl: Város, utca, házszám... temető előtt, stb.) , aztán ha van felvétel, akkor természetesen a rendszám is beírásra kerül valamint a megengedett sebesség és a sebesség túllépés is. Végül induláskor a záró időpont is beírásra kerül.

Szóval nem csak úgy lövöldözünk vaktában :) A GPS egy rakat kaka..... egy + adat, de ugye ezt egy nem is olyan régi ügyedben, láttad mennyit ér
sajna ez így van!bár azt nem értem,hogy a mostanában felkapott banki kilakoltatások miért mennek olyan gyorsan...a magánember miért nem folyamodik olyan megoldáshoz...
bár én azt csinálnám,hogy felmondom a szerződést,megnézném mikor nincs senki otthon,felnyomom az ajtót,kipakolok minden cuccát az utcára,a sajátomat be és ennyi..onnantól kezdve bizonyítsa be,hogy ő ott életvitelszerűen lakik/lakott,hisz semmi cucca nincs ott...tanut meg akármennyit hozok,hogy ő kiköltözött onnan és én lakok ott
na és az enyémhez mit szólsz?
A helyszín bezonosítását hogyan oldjátok meg?
Volt pár hete egy beszélgetésünk az albérlőkről és, hogy szerintem miért nem akar nálunk senki bérházat építeni....itt egy mostani példa az okára: link
Lesz ahol ráállnak és lesz elfogó ez ügyben és lesz ahol rá se hederítenek majd. Ezért mondom, majd elválik, sok mindentől függ, szerintem.
köszi a választ
Most sem videót rögzít az scs, hanem rengeteg képet ami majdnem videó hatású mert olyan sűrű, de mégsem. A fama készít videót.

A blokkoló érdekes dolog. Majd kialakul.
Persze, hogy legális. Baxarnék, a nem legálisan mérnénk
Év végégig engedi a rendelet ezeknek a használatát.
Vagy a rendeleten módosítanak és lehet őket tovább használni, vagy pedig újakat szereznek be.
Bár már szemrebbenés nélkül mondom ha rákérdeznek a Kiyo-ra, hogy ultrahangos aktív vadriasztó.
De most akkor legális ezzel mérni vagy csak muszáj, különben nem tudjátok produkálni a kvótát az őrült Gyurinak?
Bizony!

Váltunk tolatóradarra.
3-3 kiyo pro park