Ha nem azt írod hogy fellebbezek,hanem azt hogy "kifogással élek",akkor az ingyen van,nem kell az ötezres illetéket leróni!
Hidd el tapasztalt vagyok a témában (sajnos)!
Pedig sokkal jobb lenne a vaktában "lövöldözés" a mérőeszközökkel főleg azokra kéne, akik a rendőrséget alantas pénzbehajtási vágyaik kiélésére használják fel...
Csak az scs103. Gps-ehs ha jól tudom. A többi nem. Szóval szerintem ez csak egy + adat. A napló az iktatva van + aláírásukkal hitelesítik a mérést végzők.
Annak benne kell lennie a naplóban.
Ahol megállunk mérni ott beírjuk a kezdő időpontot és a pontos helyszínt (Pl: Város, utca, házszám... temető előtt, stb.) , aztán ha van felvétel, akkor természetesen a rendszám is beírásra kerül valamint a megengedett sebesség és a sebesség túllépés is. Végül induláskor a záró időpont is beírásra kerül.
Szóval nem csak úgy lövöldözünk vaktában :) A GPS egy rakat kaka..... egy + adat, de ugye ezt egy nem is olyan régi ügyedben, láttad mennyit ér
sajna ez így van!bár azt nem értem,hogy a mostanában felkapott banki kilakoltatások miért mennek olyan gyorsan...a magánember miért nem folyamodik olyan megoldáshoz...
bár én azt csinálnám,hogy felmondom a szerződést,megnézném mikor nincs senki otthon,felnyomom az ajtót,kipakolok minden cuccát az utcára,a sajátomat be és ennyi..onnantól kezdve bizonyítsa be,hogy ő ott életvitelszerűen lakik/lakott,hisz semmi cucca nincs ott...tanut meg akármennyit hozok,hogy ő kiköltözött onnan és én lakok ott
Volt pár hete egy beszélgetésünk az albérlőkről és, hogy szerintem miért nem akar nálunk senki bérházat építeni....itt egy mostani példa az okára: link
Persze, hogy legális. Baxarnék, a nem legálisan mérnénk
Év végégig engedi a rendelet ezeknek a használatát.
Vagy a rendeleten módosítanak és lehet őket tovább használni, vagy pedig újakat szereznek be.
Hidd el tapasztalt vagyok a témában (sajnos)!
Már meg beszéltem haverral amit múltkor szerettem volna kérdezni
Ahol megállunk mérni ott beírjuk a kezdő időpontot és a pontos helyszínt (Pl: Város, utca, házszám... temető előtt, stb.) , aztán ha van felvétel, akkor természetesen a rendszám is beírásra kerül valamint a megengedett sebesség és a sebesség túllépés is. Végül induláskor a záró időpont is beírásra kerül.
Szóval nem csak úgy lövöldözünk vaktában :) A GPS egy rakat kaka..... egy + adat, de ugye ezt egy nem is olyan régi ügyedben, láttad mennyit ér
bár én azt csinálnám,hogy felmondom a szerződést,megnézném mikor nincs senki otthon,felnyomom az ajtót,kipakolok minden cuccát az utcára,a sajátomat be és ennyi..onnantól kezdve bizonyítsa be,hogy ő ott életvitelszerűen lakik/lakott,hisz semmi cucca nincs ott...tanut meg akármennyit hozok,hogy ő kiköltözött onnan és én lakok ott
A helyszín bezonosítását hogyan oldjátok meg?
A blokkoló érdekes dolog. Majd kialakul.
Év végégig engedi a rendelet ezeknek a használatát.
Vagy a rendeleten módosítanak és lehet őket tovább használni, vagy pedig újakat szereznek be.
Váltunk tolatóradarra.