Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Te tudod hogy jövőre mi lesz a lézerblokkolókkal hogy ha már nem lesz videóval rögzítve a mérés?
Ez scs102-es. Még nálunk is megy év végéig.
Értem.
Gondolom a fejeket elég leszedni, az ülés alatti "doboz" nem számít.
Viszont egy jól beállított fejet nehéz ugyanúgy visszatenni a későbbiekben, hogy ne csak dísz legyen, nemde?
Az frankó, akkor engem tényleg olyan műszerrel mértek amivel nem tehették volna, ezen még koordináta sincs. És a legközelebbi képen ahol látszik a rendszám is már megengedettel megyek. Nincs valami formaszöveged hasonló esetre? Lehet kifogásolni a határozatot vagy csak fellebbezni 5000-ért? A későbbiekre lenne érdekes mert ezt a 30-at már nem én iszom el...

Köszi!
igen, totális tiltás van, odakint csak a beépítettet úszod meg, de ha van kint közlekedési hatóság az azt is megnézi.
Ahol a birtoklás is tilos, ott nem.
Nem elég leragasztani szigszalaggal?
jaja, ismerős... a határon mostanában nem az útlevelet, hanem a tízes kulcsot készítjük elő tényleg, kint a detektor is zsanett-listás?
az a helyzet, hogy annyit járok az osztrákokhoz, hogy nem rizikózom meg a fennhagyást, ott főbelőnek érte
egy ilyen, oldalról-elölről mérést jelzett a kolléga blokkolója pár hete, vagy ötszáz méterről (gondolom az előtte haladóra kimért, szórt jelből). nekem továbbra is fent van, csak jelezni, pont az ilyenek miatt.
mi van neked fent?
Dehogyisnem! Mint a huzat. Legalább is az enyém,tuti.
Egészségedre!
még el fogom:) Ráadásul Egri út sincs Mátraterenyén
Inkább ittad volna el!
mivel szögből mért a kép szerint nem tudta volna blokkolni.
Egyszerűbb lett volna fönt hagyni a lézerblokkolót, úgyse mentek volna utánad...
nem volt hitelesített a mérő, hibás a GPS. Megfellebbezem. Csak bosszantó, hogy ezzel cseszem el az időm.
Akkor ezt most hogy hozták így össze? Tényleg nem passzolnak a koordináták.
Akkor ezek szerint megúsztad?
Fasza!
Gratula!
De még lassú vagy hozzám képest!
és Nádújfalu, nem Mátraterenye.........
pontosabban ez a koordináta az egyik ház kertjében van, a közúttól mintegy 60 méterre
Nem lehet hogy volt kint valami korlátozó tábla?
most csekkolom a koordinátát, szerintem ez nem lakott terület.....