Én is munkanapon szoktam menni meghallgatásra.
Vannak olyan sztorik, hogy majd besírnak a szabsos csajok.
"berepült egy méh, kicsatoltam magam, hogy ki tudjam zavarni az autóból, mire sikerült pont megállított a rendőr és nem voltam bekötve"
Értem én,de kíváncsi vagyok hogy ez esetben mi a helyzet. Mivel nincs jogsi és kb 2 hónapig még nem is lesz a motorral meg úgy is menni fogok. Ha le akar meszelni tuti hogy üldöznie kell mivel 80000-et nem akarok fizetni jogsihiány miatt.
Sajnos őt nem hiszem, hogy behívogatják.
Téged lehet....
Sajnos az sem számít, hogy nem írtátok alá.
Előadó megnézi:
Be volt kapcsolva az öv? Nem. Ezt a döntést hozom, pont.
Fellebbezel? (pénzért)
Megint az a döntést hozza, hogy jó döntést hozott elsőre.
Vagy ad fellebbezési lehetőséget vagy nem és akkor ez van. Ennyi
értem én,nem is ezzel vitatkozom,mert szerinte tréler kellett volna
De akkor adja már a minimumot!
Most abban bízom,hogy valami vidéki jófej csávó és jó lesz neki bejárkálnia az előadóhoz párszor...
régen ez volt,de manapság kőgecis volt...
Korrekt világ volt,ha nem nézted hülyének és megadtad a tiszteletet,akkor minimum bírság vagy "meg ne lássam mégegyszer"...
A körítés nem számít. (bárki mondhat bármit)
Be volt kapcsolva a biztonsági öv menet közben? Nem. Kár az idegeskedésért, úgy járt el ahogy kellett neki. A jogalapot szolgáltattátok.
Nekem jó tapasztalatom van csak. Szinte minden héten megállitanak, de mindig normálisan viselkednek. Céges autóval megyek, de soha nem kérik a menetlevelet. Volt olyan, hogy már láttam, hogy megállít és nem voltam bekötve. Kaptam egy szóbeli Ejnye-bejnye -t.Azóta mindig bekötött magam.
be is szopattam a napokban őket baracskánál...gurulok 50-60-al 4.ben szinte alapjáraton,látom,hogy ott melegednek az autóban a marton felöli végén az új autóban,kb 500 méterre lehettem,láttam nyílik az ajtó,száll ki a közeg,visszavágtam 1.-be,egykerék,üveg...
a gyerek kiállt a külső sávba,én meg 4. telin elmentem a külsőben,az emelkedő tetején a kanyart 240-el vettem...
úgy meglepődött,hogy a kezét nem emelte fel,én nem szegültem ellen neki,de valószínűleg gatyacsere volt neki az árokparton,a nyitott akra+V2+fordulat együtt elég intenzív élmény lehetett neki
mert nagyon szemét módon mennek a bírságolások...
az autómban komplett belső csere volt és sajnos a biztonsági öv csatjának a fogadója nem egyezett...2 napig nem használtuk az autót,amíg meg nem jött a másik...a feleségem elindult a bontatlan postai csomaggal(dátumozott) az 1 km-re lévő autó szerelőhöz,akinek a műhelye előtt 100 méterre lemeszelte a közeg.MOndta neki,hogy itt a csat a mai dátummal,ott a szerelő,be van írva a naptárjába az autó nézze meg:
eredmény 10000 Ft bírság(nem 5000 a minimum)+ kurva flegmaság...Hívott az asszony,hogy mi legyen,mert a rendőr azt mondta,ha nem fogadja el,akkor feljelenti és minimum a duplája.Be vágtam magam az autóba,odamentem gyorsan,kajak normálisan kértem,hogy ha mindenáron büntet,tegye legalább a minimummal.Olyan paraszt választ kaptam,hogy én szégyelltem el magam:mondtam neki,hogy jelentse fel,de garantálom,hogy minimum 2-3 szabadnapja rá fog menni,mert folyamatosan húzom az időt majd,hogy potyára járkáljon be ő is(feleség az egészségügyben nem gond az igazolás),ebben maradtunk mondta,hogy írja alá az asszony.Én nem engedtem,mondtam:"írd alá magadnak,mert ő biztos nem fogja",erre kiakadt náluk a lemez,még kétszer elmondtuk egymásnak a magunként,aztán elmentek.Majd kiderül mi lesz belőle...
Vannak olyan sztorik, hogy majd besírnak a szabsos csajok.
"berepült egy méh, kicsatoltam magam, hogy ki tudjam zavarni az autóból, mire sikerült pont megállított a rendőr és nem voltam bekötve"
Ez kifogás?
Persze méh nem volt....