és tényleg jönnek a svájciak hozzánk gyorshajtani:
január 1-től, ha itt a 30as zónában valaki 40-nel többel hajt, vagy faluban 100-zal, esetleg falun kívül 80 helyett 140-nel (autópályán 110 helyett 170), akkor 2 évre ugrik a jogsi.A büntetési tétel majd kiveri az eget.
Piszchó-alkalmasságin kell bizonyítani, h "megjavultam" de 10 év a próbaidő...és ha visszaeső az ember, akkor örökre elveszik a jogsit.
Semmi extra.
100-ból 1 ilyen normálatlan és nem kell megijedni ezektől.
Ki kell állni az igazunk mellet és kész ( már ha valóban igazunk van)
15 ezer ft-ért nem fognak agyba főbe bíróságra járni meg idézgetni, inkább annyiban marad pláne ilyen megkérdőjelezhető szabálysértési formánál.
És még mindig áll a víz
ha rád hívják a zsarukat, akkor az minimum jogos amúgy és valaki fizetni fog.Én is kihívnám a szomszédban kábelt égető ci...akarom mondani kedves szomszédokra, ha lehetne...Ja, h mogyoróországon ilyet nem lehet? :D
Nem kell hegyi felfutósat játszani és a hazai frekventált motoros porfészkekben motorozni.
Simán, többé kevésbé normakövetően közlekedve nem fognak kihúzni a sorból senkit egy ilyen-olyan rendszámért... "elfogóvadászos" traffi meg úgyis csak az autópályákon van jószerivel, szóval a probléma.. amiért trükkökre kényszerül a földi halandó meg is van oldva.
Egyébként határátkelésnél se volt gond, mindig csak mosolyogtam és mondtam hogy ne fáradjon, inkább diktálom
lófaszt basztatnak minket a rendszámért. Tele van budapest rendszám nélküli 125-300 köbcentis robogókkal, és motorlezáróláncot hátul lógató nagymotorosokkal. Senkinek semmi baja nem lett még belőle.. (a balesetező rendszám nélküli nagy robogók már elhasalnak, de addig semmi gondjuk)
Idén 6000 kilométert mentem letakart rendszámmal..Az előző évek kilométereit összeadva pedig már igen tetemes szám jönne ki.. Egyszer kérte számon a rendőr, de akkor se büntetett meg.. pedig nem tudtam megtisztítani a rendszámot
Ezek után mondanom se kell, hogy itthon még nem kaptam gyorshajtásért büntetést
Ami engem zavar, hogy rengeteg olyan autót látok ahol a vonóhorog kitakar egy karaktert!
Meg ugye a fenn "felejtett" kerékpártartó, ami nem csak egy karaktert takar ki, hanem többet.
Ez ugye az egyedi hatósági jelzés nem láthatósága, ami ugye már nem is szabálysértés hanem bcs.....
Persze azautósokat nem basztatják ilyenért, de a motorost rendszáma miatt szinte mindenért
január 1-től, ha itt a 30as zónában valaki 40-nel többel hajt, vagy faluban 100-zal, esetleg falun kívül 80 helyett 140-nel (autópályán 110 helyett 170), akkor 2 évre ugrik a jogsi.A büntetési tétel majd kiveri az eget.
Piszchó-alkalmasságin kell bizonyítani, h "megjavultam" de 10 év a próbaidő...és ha visszaeső az ember, akkor örökre elveszik a jogsit.
Magyarország ehhez képest még gyerekcipőben jár