Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki tolja a motort úgy tudom az is járművezetőnek számít, pont ugyanaz, mintha menne vele
műszakin kell, azért kellene tudni mennyivel előtte kezdjek hozzá a szélvédőcserének
én kivágtam a régi szélvédőből,betettem a kesztyűtartóba,megállítottak többször is,idáig csak egyszer hiányolták,megmutattam és rendben volt
cserélt már valaki azt a szélvédőre ragasztható matricát?
mennyi idő alatt készítik el?
annyit tudok hogy be kell vinni a régit az okmányirodába aztán majd ha kész adnak újat
csak az a kérdés kb mennyi idő alatt készül el
Élek Gino. Ha ír valaki válaszolok. De nem nézegetem a fórumot mostanában túl sűrűn. Lefoglal a kiscsaj már 7 hónapos. Nő mint a gomba
Ezzel kivételesen egyet, értek büntessék a sok buzeránst, amelyik nem tudja használni az irányjelzőjét... és hagyják békén a gyorsabban haladókat
fu de rég nem voltam itt. mi a téma, irányjelző? aham nos igen arra mindig kurvára figyelni! 2 hete jártam zalában a barátnőmnél, no nem a Hornettel mentem hanem autóval és megálltunk Lentiben egy szupermarket parkolójában majd arra lettem figyelmes hogy a rendőr egy körforgalomból kihajtó autót állít félre. nem kellett sokat találgatni:az irányjelzés elmulasztása volt a sünök buzgárságának oka. és ezután ez a rendőrautó valahogy pont mögém került! még szerencse hogy figyeltem mint a sas. stop tábla megálltam lassan irányjelzővel kifordultam, körforgalomból ki szintén irányjelző, el is mentek miután nem tudtak semmit a nyakamba varrni úgyhogy csak óvatosan! amugy a telepített kamerákból nem tudnak ilyet rádverni, de veszprémben állítólag van olyan kamera ami bizonyítja ha nem indexelsz kifelé.
Jól tették!
Hát nem tudom . Két hete Szfváron az Auchan-nál kivettek mindenkit aki nem jelzett a körforgalomból kifelé!
Zsaruk nyilatkozták hogy kamu
mi az igazság? ez is olyan kamu mint a többi?
ma már a 3. emailt kapom erről:
Ja,itthon főbelőnèk érte
a megoldas

link
szerintem letiltották
Pohi !

Lehetséges.......
Gyorsan hajtott lemeszelte egy motoros rendor
Leuli a buntit
Télen nem hajt senki gyorsan?

Apropó!

Hová tűnt pohi?
eltolod a mező széléig...
menj negyedgázon aztán jó eséllyel nem fognak baszogtatni
meg nézz ki pár házat az útvonalon ahová be tudsz húzódni ha meglátod őket
elmenekülni lehet, de nem sokszor, nálunk fél falut körbekerítették pár hülyegyerek miatt, de meglettek
Egyszerű!
Azon a szakaszon tolod a motort!
A földút is közút. Úgyhogy ha ott nem parázol, a főutcán is felesleges
Sziasztok!
Van egy krosszmotorom, (falun lakok) és ,hogy eljussak egy mellékutcáig ahonnan szabad az út a földutak fele ki kell mennem a főutcára és kb 100 m-t mennem. Ha esetleg rendőröket látok vagy meg akarnak állítani akkor mit csináljak? Ha úgy jön ki a lépés ,hogy nem tudom elkerülni őket sehogyse akkor mennyire ,hogy büntetnétnek meg? ( se jogsim se okmányai a motornak mivel ,hogy krossz motorról van szó, és természetesen lámpák sincsenek)
Lehet ,hogy szokatlan a kérdés , de örülnék ,hogy ha valahogy tudnátok segíteni
Esetleg , hogy tudnám őket elkerülni vagy elmenni előlük?
Előre is köszi
Ez megint azért felháborító, mert annak kell bizonyítania az ártatlanságát, akit megvádolnak valamivel. Normális esetben a vádnak kellene bizonyítania!
Az utas elfogult tanú .....a másik rendőr miért nem elfogult ?
Sajnos a saját bőrömön is érzem, hogy az a hatósági eljárási módszer ami Mo-n van......hát az