Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemkéne gyorshajtani kéremszépen.
én is bekaptam egy 30-as csekket:)
Remélem!
Igen!
Én is "imádom,szeretem"napocskás bácsit!
Orbán bácsival össze bilincselném őket,oszt irány a Duna mélye!
Ott a helyük!
Áááááááááááááá,hagyom!
Az elmúlt 5-6 évben nem büntettek meg semmiért,még motorral való "alacsony repülésért"se!Pedig februárban még telephely ellenőrzésem is volt(no akkor liftezett a gyomrom rendesen).
Most is "csak" 30-pénzre vasaltak meg!
Akkor ez haladék nekünk ha így lesz...
A sofőr egy más dolog, de azok akiket tönkretesz szintén más....
Biztos forrásból tudom jövőre még nem lesz útdíj!
Egyik dolog amin elbukott,hogy január 1-ig nem tudják már kiépíteni,beüzemelni!Innentől meg bukott a mutatvány,mert ha én január 1-én megveszem az éves matricát,akkor nem lehet kiróni rám az útdíjat!És ez csak az egyik probléma amit említettem!Ha minden jól megy nekik,akkor 2014!Bár láttunk már kis hazánkba csodát!
Csak nehogy valaki eltegye lábalól. Sok embernek szúrja már a szemét. Lásd Vizo...
nézd meg a koordinátát egy GPS-el, ha nem oda teszi akkor kifogásolhatod.
akármelyik sofőrrel beszéltem eddig egyik sem kedvelte a "napocskást"
Mert akkor Te még egy darabig elvagy a jövőre bevezetendő útdíj miatt....mi már nem....bár a 3-ok is csak 1-2 évig lesznek még egy kategóriában az ötösökkel....utána vagy újítás vagy annyi... ....a napocskás megvette a törvényt....
Igen!
Miért?
Na ez az...fizetünk mert sem lehetőségünk sem jogunk megkérdőjelezni az eszköz és a rendszer hibátlanságát.... .....tényleg, a Te géped euro3-as?
Nem mondom hogy nem tolom neki ha lehet,de egyszerűen nem tudom elképzelni az adott helyen,adott időben,hogy ennyivel mehettem!Mindegy!Fizetek oszt jó napot!
Ezt ott gyakorlatilag lehetetlen ha csak nem vagy egy száguldozó állat....hasonlóm nekem is van szgk-val ahol ha gyorsan is mentem t5alán 65-70-el, de 89-ről volt "kép".....a net egyre több ilyennel van tele, a legjobb az amikor a képen lévő kocsi a traffi szerint 50-el megy a 30-as táblánál......és a képen tisztán látszik, hogy a kocsiban nem ült senki, a gyereket vitte be az iskolába és a kocsit üresen hagyta az úton ahol lefényképezték 50-el sofőr nélkül......
Azt hiszem néznének.
csinálj egy nagy táblát hogy mérnek a sünök, aztán szúrd ki eléjük
De most legalább nem bújtak el, nagyon jól látni Őket messziről is. Persze nem tudom milyen messze látnak, mert ha a tábláig akkor páran megszívják ma.
nálunk is volt már ilyen,hogy beálltak a gyepre a ház előtt.. el lettek zavarva a p*csába de előtte megráztuk a diófát ami föléjük lógott
fuss el előtte 70el kopasz seggel aztán majd jól feldolgozzák
Itt mérnek a házunk előtt!
ja,meg még annyi,hogy engem nem büntettek még meg ...szóval nem is bosszúból írom,hanem csak a a szokásos "magyar" ésszerűségen csemegézek
pont ez a szivacs,hogy az emberek automatikusan gyorsítanak,mikor az új szakaszra érnek,mert a többi helyen lehet.... persze majd mindjárt jönnek a főokosok,és beénekelik,hogy nem kell megszokásból vezetni meg hogy figyelni kell a táblákat....bla...bla
nincs kint tábla? én nem is vettem észre. Mondjuk nem járok arra sokat, de ez buziság. Egyetértek: 60as táblát ki és csak a DT rendszámosakra szűrjenek.