Egyszerű, ráragasztod az elejét egy vastag átlátszó ragacsra, aztán az egészet hátulról megragasztva átlátszó ragasztóval felrakod a szélvédőre. Így könnyű a csere.
akkor ezek szerint,ez az ugynevezett ledsor nem müködhet egyszerre a tompítottal egyidejüleg,de ha ugymond, megszüntetem a tompított fényforrásomat(gyári ,ami xart se ér) és helyette ez a ledsor biztósítja a nappali láthatóságomat,akkor az már elfogatható, jól gondolom?
nekem ez jött le ebből a 45.§-ból,s a kiegészítésedből
igaz este bajba leszek,de ez , egy kapcsoló beszerelésével megoldható szerintem,hogy a gyári xar vagy a ledsor müködik
A lehetőségek:
45. § (1) Ködfényszóróval minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet fel szabad szerelni.
A járműre felszerelhető ködfényszórók száma:
b) oldalkocsi nélküli, illetőleg oldalkocsis motorkerékpár esetében
1 db,
Ezen kívül nem találtam semmit, mivel motorkerékpáron 1 távolsági 1 tompított és 1 helyzetjelző lámpa engedélyezett előlre...
Ha kis forgalmú kavicsos (önkormányzati, köz nem derült ki) úton 400as rendszám nélküli quaddal (forgalomba még nem volt helyezve) megállított a rendőr, mire számíthatok feljelentést elfogadva?
Helyszínelésre várt a rendőr egy háznál, rosszkor voltam rossz helyen. Nem voltam büntetve az elmúlt években, A kategóriás jogsim van.
A feljelentésbe a papírok és rendszám hiányát vette be.
De ugye idéntől elég durván büntetik a biztosítás hiányát is, a feljelentő rendőr szerint 15000 körül várjam, az ezen az osztályon dolgozó ismerősöm szerint 50-150ezret várjak eltiltás nélkül.
mert ugye pont az lenne a lényege, hogy ne lehessen könnyen leszedni
88 óta
de az fz-ken is 2 lámpa van
nekem ez jött le ebből a 45.§-ból,s a kiegészítésedből
igaz este bajba leszek,de ez , egy kapcsoló beszerelésével megoldható szerintem,hogy a gyári xar vagy a ledsor müködik
45. § (1) Ködfényszóróval minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet fel szabad szerelni.
A járműre felszerelhető ködfényszórók száma:
b) oldalkocsi nélküli, illetőleg oldalkocsis motorkerékpár esetében
1 db,
Ezen kívül nem találtam semmit, mivel motorkerékpáron 1 távolsági 1 tompított és 1 helyzetjelző lámpa engedélyezett előlre...
Ha kis forgalmú kavicsos (önkormányzati, köz nem derült ki) úton 400as rendszám nélküli quaddal (forgalomba még nem volt helyezve) megállított a rendőr, mire számíthatok feljelentést elfogadva?
Helyszínelésre várt a rendőr egy háznál, rosszkor voltam rossz helyen. Nem voltam büntetve az elmúlt években, A kategóriás jogsim van.
A feljelentésbe a papírok és rendszám hiányát vette be.
De ugye idéntől elég durván büntetik a biztosítás hiányát is, a feljelentő rendőr szerint 15000 körül várjam, az ezen az osztályon dolgozó ismerősöm szerint 50-150ezret várjak eltiltás nélkül.
Előre is köszönöm!
Edem