Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lámpa, nem égő
"motorkerékpáron 1 távolsági 1 tompított és 1 helyzetjelző lámpa engedélyezett előlre..." kezdhetek rettegni , pedig éppen mostanság akartam DRL-lel kiegészíteni
6/1990-es a köhém, ami előtte volt azt gondolom már nem bolygatja...
aztán ezért nem jár bünti?
mert ugye pont az lenne a lényege, hogy ne lehessen könnyen leszedni
ténérén is 2 különálló lámpa van
88 óta
de az fz-ken is 2 lámpa van
Egyszerű, ráragasztod az elejét egy vastag átlátszó ragacsra, aztán az egészet hátulról megragasztva átlátszó ragasztóval felrakod a szélvédőre. Így könnyű a csere.
Ebben az a trükk, hogy a lámpából csak 1 van Égőből van 2. Középen megosztja az idom ugyan, de valójában a lámpatest az 1 darabból áll
Egyedi forgalombahelyezesnel nem szoltak.
A mennyiségét érzem problémásnak. Mert ahogy Pohi írta, összesen 1 db ködlámpa lehet a motoron.
a GSA és az én GS-em ködlámpája is külön kapcsolható.
Wazze' illegális motorokkal közlekedünk. Műszaki vizsgán azért átmegy?
mert ha megnézed a jogszabályt akkor egyszer adható ki ismételtben De ha ki kell kérnem az lesz, ráragasztom vékony műanyag lapra.
Én is bajban vagyok akkor.
Ezt azért elmondhatták volna a Suzuki mérnökeinek is. Akkor lehet , hogy nem két tompitottat, távolságit és helyzetjelzőt tesznek a Dl-re.
Majd meglátjuk. De ha az autó jogsimat is elvennék az lenne az igazán vidám...
"A kategóriás jogsim van." Lehet hogy nem sokáig...
Dobjál fel egy erős ködlámpát..... külön kapcsolóval.
Én csak azt tudom amit kiolvasok....
Akkor ezek szerint a BMW GSA gyári ködlámpa párja szabálytalan lenne? Meglepő
akkor ezek szerint,ez az ugynevezett ledsor nem müködhet egyszerre a tompítottal egyidejüleg,de ha ugymond, megszüntetem a tompított fényforrásomat(gyári ,ami xart se ér) és helyette ez a ledsor biztósítja a nappali láthatóságomat,akkor az már elfogatható, jól gondolom?

nekem ez jött le ebből a 45.§-ból,s a kiegészítésedből
igaz este bajba leszek,de ez , egy kapcsoló beszerelésével megoldható szerintem,hogy a gyári xar vagy a ledsor müködik
A lehetőségek:
45. § (1) Ködfényszóróval minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet fel szabad szerelni.
A járműre felszerelhető ködfényszórók száma:
b) oldalkocsi nélküli, illetőleg oldalkocsis motorkerékpár esetében
1 db,

Ezen kívül nem találtam semmit, mivel motorkerékpáron 1 távolsági 1 tompított és 1 helyzetjelző lámpa engedélyezett előlre...
Meg akart nyugtatni a rendőr! Sajnos az ezen az osztályon dolgozó ismerősödnek lesz igaza az 50-150 között-el, és inkább félúton mint 50!
Sziasztok!

Ha kis forgalmú kavicsos (önkormányzati, köz nem derült ki) úton 400as rendszám nélküli quaddal (forgalomba még nem volt helyezve) megállított a rendőr, mire számíthatok feljelentést elfogadva?

Helyszínelésre várt a rendőr egy háznál, rosszkor voltam rossz helyen. Nem voltam büntetve az elmúlt években, A kategóriás jogsim van.
A feljelentésbe a papírok és rendszám hiányát vette be.

De ugye idéntől elég durván büntetik a biztosítás hiányát is, a feljelentő rendőr szerint 15000 körül várjam, az ezen az osztályon dolgozó ismerősöm szerint 50-150ezret várjak eltiltás nélkül.

Előre is köszönöm!

Edem
szelvedot is lehet cserelni ha azon mulik..
ez is olyan mint a jól láthatósági mellény, azért jó mert egyszerűbb, de nem jobb mint előtte volt