Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem eléggé értelmetlen a további szócséplés.
Még szerencse hogy nem egy útvonalunk van sem térben sem időben.
Kedves elektro-motor!

Én nem firkáltam semmilyen más néven itt a fórumon,valószínűleg keversz valakivel.Először nézzél utána mielőtt baromságokat írsz.
Nincs szükségem pszichiáterre,teljesen jól érzem magam a bőrömben,de köszönöm a javaslatodat!
Nem mintha lenne számomra jelentősége, hogy mit firkálsz! Majd ha több sütnivalód lesz feltudod fogni! Múlt tavasszal más néven koszoltad itt a fórumot. Nézesd meg magad egy pszichiáterrel! Aki örökké talál magának tombolni valót másokon, ott nem a többiekkel van a baj!
pedig büntettek meg engem decemberben 5000-re emiatt(egy rossz szavam nem volt)
Igen .... egy motorosoldalon mutogatom magam, és bizonygatom, hogy kit és hogy ütök ki Egy merő komplexus vagyok
Kár rád a betű is
múlt év szeptember 1 el hatályos a jelenlegi felállás
nem tudom,hogy változott e az elmúlt hónapokban ez,de nem olyan régen még adhatott 5000-et is(ha változott,akkor meg ráír mást)
Kedves elektro-motor!

Figyelemmel követtem eddigi sportmotoros tevékenységedet,ez alapján a te véleményed sem számít nekem semmit,ezért érdemben nem is reagálnék rá,további szép napot kívánok neked!
Nem akarok beleszólni nehogy elinduljon megint a lavina, de halkan megjegyzem , hogy a bizt öv lakott területen belül Fix közig bírságos 10 e ft, ami azt jelenti hogy ha akart se tudott volna kevesebbet adni bizt övre
lehet,hogy túlsúllyal rendelkezem,ez nem tudom,hogy jön ide...
Viszont neked vannak kisebbségi komplexusaid,mert nem mered felvállalni magad egy motoros közösségben...arctalanul ugatsz itt nekem,te senki
pont az ilyen nagypofájú hülye gyerekeknek szoktam kiütni a két füle közül a fejét,akik utána pityeregve mondják,hogy nem is úgy gondolták...
Veled a diskurzust befejeztem,hang emberekkel érvek nélkül nem társalgok!Írogathatsz még valami frappáns választ,túlságosan nem érdekel
"még finom voltam és nőies" Mint a szaros lópokróc!
Aki hülye úgyis meghal! Én mindig csak akkor és ott mentem gyorsan, ahol lehetett! idén lesz 41 éve, hogy kétkerekűt hajtok!
De ismertem olyanokat akik 14, 17, 22, 26, évesen meghaltak, mert azt hitték , hogy ők a menők! Aztán szép temetésük volt!
EVOLÚCIÓ! Aki kevés sütnivalóval rendelkezik az meghal! Ennyi!
Aztán még jó, ha egyedül teszi és nem visz magával másokat!
várjatok, hozok popcornt
Az lehet, de akkor is csak egy iszonyú túlsúllyal küzdő szerencsétlen ember vagy, akinek normálisan nem lehetett érvelni.
Primitív paraszt módra reagálod le a hozzászólásomat, és előadod itt magad, hogy te milyen udvarias vagy a rendőrökkel ?
Vicc vagy mókus .... játssz a Zoli32-vel és mesélgesd neki a hülyeségedet, hátha benyeli .... de nem veszed észre, hogy Őt sem hatod meg.
Én is finom voltam
még finom voltam és nőies
ebben igazad van,hogy nem én állok a fasz jó végén és egyenlőre a széllel szemben húgyozok(és egyre többen rajtam kívül),de ez nem mehet így tovább,és ha te úgy gondolod,hogy ez így van rendjén,akkor te is arcon köpöd az autós-motoros társadalmat...
Tudd hogy milyen hangnemet ütsz meg
Én nem a haverod vagyok
A problen az hogy a yard felkészültebb,nagyobb az arzenálja és a kedve is a szopatásra.
Ha csak téged szopatnának viszont ám legyen.
De a szomorú helyzet hogy nem téged fognak hanem másik 20 motorost.
És szomorú hogy ezt te leszarod.
hess picsába te szerencsétlen
A világ, meg a rendszer tesz gecivé ?

A fogalmazásból, a szóhasználatból egyértelmű, hogy tipikusan az a muki vagy, aki azt hiszi, hogy Ő szarta a spanyolviaszt Nincs is azzal gond, de mellé még hangoztatod is, hogy mekkora kömény vagy, mert majd te megmutatod.
Hát miért nem vágtad pofán a 2 rendőrt és jöttetek el az asszonnyal ....
Visszavágtál egy másiknak..... bravó .... gondolom azzal sem lenne bajod, ha a kocsmában más helyett kapnád a korsót az arcodba
Nem a rendszer a hibás, hanem a felfogásod.
Az egyiken tudsz változtatni, a másikon nem

Na mind1 ... én aztán sosem voltam szent, de csak hülye akarja mindenáron kihívni a sorsot.

Széles utat, meg az összes többi elcsépelt izé
szopassák,nem érdekel,majd csak bezárul egyszer a kör és mind a két fél azt mondja,hogy:
"normálisak vagyunk mi,hogy egymás életét keserítjük meg?Keserítsük meg azokét,akik ezt ránk kényszerítik!"
ha ezt magyarázni kell, már rég rossz... amilyen az adjonisten, ugye, de ez nem felnőttkori tananyag.
Azé vicces hogy csak a te hozzállásodhoz hasonlókat szopatják.
Nem gyanús ez?
Engem is állított meg yard és nem volt jogsim 8másik kabátban,visszamentem,5 perc mulva mutattam neki) fájt nekem az a 10-es?
Persze.
De egy pillanatra sem jutott eszembe 1 hét mulva hogy akkor most csak azért is visszaszopatok egy másikat akinek semmi köze hozzá.

Ha kifogsz egyet gecizés közben aki elkezd visszagecizni mit csinálsz?
Hopp fellök téged nagy igyekezetében?
a lavina elindult,engem nem érdekel túlságosan,hogy eddig rendes volt-e,ott teszek keresztbe mindegyiknek(kivéve pohi ),ahol tudok...nem nekem kell megváltoznom,hanem az egész rendszernek,hiszen ők formálnak gecivé...
nem fogom magam rosszul érezni,eztán lehet mondani az igét,leszarom
majd,ha téged is elkezdenek szopatni,akkor te is másképp látod...
persze,majd bedrótozom az asszonyt az autóba de látom,azért vannak itt szövegértelmezési gondok:nem a jogosságát,hanem a mértékét panaszoltam eddig is...
Ha beveszik a cavintont.