Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha porcelánnak is van egy nagy kucu atv-je
mennyit megy végre??
Porcelánt az ki faxom?? Neki is atv-je van??? Én Oxigént ismerem!!!
lehet d eén egy sport quadot vennék ha annyi lém lenne!!!de biztos zsir az atv is!!!
porcelánt ismered gerre??,
Mert havon meg jegen sztem nincs jobb az összkeréknél meg szoktunk kimenni a haverokkal szalonnát sütni aztán Felpakolok oszt uzgyi Perked v. Sámson határ hárman meg a felszerelés
arra hogy vaduljon ott az exc
és miért atv-ét vettél miért nem sport quadot???
Quadot tavaly oktoberbe vettem !! Persze semmi baja pedig többet ment keresztbe havon jegen meg sárba mint egyenesen!! Mondjuk olajcserére meg légszűrőre oda is figyelek amúgy megbizható pöpec jószág!!
a quad miota van +?????
zsirul müxik??
Kb ennyi de még van 1 lecsupaszitott yamaha robesz is naon vandál gép csak nem akarja hidegbe az igazságot!!! Pedig mit kibírt a szerencsétlen!!! Még burkolt korába hazajöttem a Balcsiró(Siófok Szabadifürdő) Vele!! Ja és bringával is benne volt a keletmatyiba:)) Nem vicc!! Igaz öt nap alatt de megcsináltuk:)
nem tudja vki hogy endurora fehér gumit hol lehet kapni?
mi ez a csend?? valami téma???
siki matrica... majd jövőre...
Sisakot a fejre csizmát a lábra
Mandínerből kinézek a lányra
Tetszik neki hogy izomból megyek
A lejtő végén pofára esek!!!
de mostmár töltzsd már le az msn-ent! nem nagy cucc.
felmész a www.origo.hu/szoftverbazis és ott van oldalt hogy top10internet és ott nem tudom hanyadik az smn.
ráklikkelsz és letöltöd ha az megvan onnan már tényleg gyerekjáték
ok nekem8,azzal jössz amivel akarsz áruld már el hány géped van???
a ktm&grizly@robog....ezenkvül van még valami???
neked már fazsa bakker ennyi vas áll a garázsban
Hello!
Matrica ügyben mi van nálad?
Szasztok crossördögök ...
Tsak vicceltem teeeee
nem ugy speedes!!hanem akkor mondom parasztosan: GYorsasági motorom van( rs 50)
de mossá mondja meg valaki h mennyi az a qva idom vagy mondjtok cimet ahol meg tom nézni!!
Ja és www.pannonboyz.at.hu
Ja ok!! Ne legyél speedes mert egészségtelen és nagyon sok ásványvizet kell rá inni
nem..én speedes vok...csak veszek még 1 krosszmotort és a jelenlegi gazdája elesett vele és e feridom eltört és rondán van megheggesztve...
Vazze Tommy lekarcoltad?? GRT
hát nem túl jól Ha a jövő héten nem lesz felfagyva a terep kimegyünk!! Ha fel lesz fagyva akkor is csak akko a yamahával megyek!! OK?
Mennyibe kerül derbi sendára a faridom
msn-el hogy álsz gerre?????