Hát nehogy azthidd van itt 3-4 emberke aztán kifujt de ók se mindig érnek rá Hát hallottam olyat Kállóba ismerem személyesen is hogy a még bejáratós 450exc-vel át akart menni 1 kanálison nem sikerült aztán addig rugatta míg felfőzte a vizet!! BEJÁRATÓSAN no comment!!!
pontosan,az ilyen emberekre gondoltam énis!!
de jo neked mert soko korodbeli van akivel motorozhacc,nem ugy mitn nekem,itt egy srác van aki a multkor kint volt a 80as cr-el de öt meg szököévben ha egyszer kijön motorozni
ok ok .Mondjuk elég sok Kállai csak azért vesz motort mert a töbiinek is van aztán meg kell mutatni h. itt is van lé:) De ez nem csak Kállora igaz hanem szinte mindenüvé!!! Amikor én elkezdtem endurozni99be itt a falu környékén uram bocsá város egyetlen enduró sem volt...!!! Persze nem azt mondom h. mindeki divatból vette kivételek mindig vannak:))) és azokkal a kivételekkel járok motorozni
nem rád irtam! te jo csávó vagy! de tényleg...de én mondtam,hogy benzin se volt sok(2-3liter)és az ok h van benzinkut de pénzesem volt nálam sok vagy 400ft,én meg kevés benyával nem szeretek elmenni motorozni!!
ha nem csak ugy oda toppantál volna hanem megbeszéltük volna h megyünk zugatni,akkor természetesen mentem volna ugy készültem volna pénzel+benzinnel!!
Remélem azt a nagyképű hozzászólást nem rám értetted..... A muttkor is hívtalak menjünk Balkányba Jó mondjuk nem volt benyád de azé kut mindig van nyitva De most tényleg elég szarul vagyok!!! Megittam másfél liter Traminit
itt a környéken(15kmes körzet) vannak motorosok azért böven,csakhát pechemre mindig olyan kor mennek motorozni mikor én hazajövök és soha nem talizok velük,máshogyan meg nemtudomf elvenni a kapcsolatot,meghát szerintem le is szarnának magasrol,mert egy kis taknyosnak tartanának,mert nem exc 450 van a seggem alat!! tisztelet a kivételnek,mert akikre ez igaz mind nagyképü köcsögök.
mondjuk ezzel sajnos énis igy vagyok laci!! de ha másnem akkor megyek egyedül,most azért nem fogok motorozni mert ninc skivel?? azt már nem hátha rátudom beszélni a babettás-simos kollégákat,hogy jöjjenek vlem aztán elbohockodunk!!
itt laknál a közelben laco,akkor zuzatnánk mindennap
Hát ja
Hallom hogy megvágtak a szomszéd miat?Ne agodj engem is feljelentet a kibaszot irigy szomszéd.Asztán biroság lesz belöle vagy mi.Mert bemegy a füst a lakásába .Mondom neki emelje meg a lakását nemtehetek róla hogy kutyaolba lakik .Bsztos hogy ez lehet nálad is
két mondogrammot mondok!!!
B.G vagy K.A
???? tuti a 2ö közül valamelyik
de jo neked mert soko korodbeli van akivel motorozhacc,nem ugy mitn nekem,itt egy srác van aki a multkor kint volt a 80as cr-el de öt meg szököévben ha egyszer kijön motorozni
ha nem csak ugy oda toppantál volna hanem megbeszéltük volna h megyünk zugatni,akkor természetesen mentem volna ugy készültem volna pénzel+benzinnel!!
én benne vagyok...
itt laknál a közelben laco,akkor zuzatnánk mindennap
Hallom hogy megvágtak a szomszéd miat?Ne agodj engem is feljelentet a kibaszot irigy szomszéd.Asztán biroság lesz belöle vagy mi.Mert bemegy a füst a lakásába .Mondom neki emelje meg a lakását nemtehetek róla hogy kutyaolba lakik .Bsztos hogy ez lehet nálad is