Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és amugy nagy az anyagi kár??
csákó.csajnálom a kocsmádat,remélem minnél elöbb elkapják a tettest!!
akkor majd jövöhéten
Na szeva Spy mint láthatod elég korán írok Nos feltörték a kocsmámat szt most fejezték be a helyszínelést ugyhogy nem megyek mert 1 "kicsit" fáradt vok meg leltározok Jövő hetet megbeszéljük ok
nincs mit
köszi csanaki!!!
Üdv népek
engem nem zavar,de sztem mást sem,l volt velem is oylan,hogy kamóval beszélgettem a 2t vs 4t topicbam 2 oldalt,és senki sem szolt
én tákoltam itthol egy rossz sapkábol
és az is fasza
Úgye ugye mondtam én... Mára kölcsönkértem 1 Shox maszkot a havertől... KIbaszott jó csak kicsit nehezebben lélegzek ha fáradok!!
ok
reggel megskubizom a forumot hogy mi a pálya!!oszt ma este nehogy bebasszál!!
de amugy nem volt annyira vészes az idö,csak kicsit a kezem fázott
többiek:sorry hogy ittt csetezünk de gerrenek nuku msn!!ugyhogy megértéseteket köszönöm!
holap reggel majd írok h. tudok-e menni oksa? Na én mentem mer még most is zúg a fejem 1 kicsit a Traminitő
bakker tényleg igaz hogy elfagynak a fogaid,nekem is lefagytak
Nem kíméltem a gépet dehát múszáj vót nehogy olajlerakódás legyen vhol
a villanyszerelök miatt nem tudtam menni korábban de holnap bepotolom
aha
ott forgolottam hogy merre mnejek,de végül csaptam 2kört és jöttem vissza biribe
láttam a nyomaidat
jaja engem is meglepett párszor de korrigáltam
Motorral voltál??
az fasza,téliszünetben fater elvisz engem oda
Engem megtréfált a deres fű a q**a életbe !! Harmadik negyedgázon 50-nél úgy dobálta a seggét a réten hogy íhaj... Izzadtam rendesen!!
aha egy fél orára kinéztem.voltam balkányban is holnap?
Voltál ma motorozni amúgy???
Sztem Kokodrz-nek van de az egész nincs felvéve magyarán sisakkamera nincs sztem... Elég jó pálya!! Van ott egy fószer vmi Lajos bácsi 58-60 körül nem vicc 250 cr-el veret!! Meg indul amatőr kategóriába vmi kelet kupán
A fórum keresőbe írd be:Quad azt kiadja
Részemről mára ennyi.Megyek babát fürdetni.
Szasztok.