Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mire akarod használni?
Gyerünk Csanaki, jöhetnek!
Szabolcs....utolso héten irunk vmi 6 vagy hány TZ-t pár kisdoga felelések.... ha legalább jo idő lenne..
eladja a haverom az yz450 ét2005 ös,mert 2007est vesz.alighasznált,nem versenyzett,nőitulaj de tényleg frankó a gép 900000ft ha valaki ilyet keresne nekem nincs pénzem belőle,csak baráti segítség
nem ujba gondoltam hanem használtak közül...
Csátok!!!Sikerült ma elintéznema kertvárosi mocizást,igaz nem is tudott a tulaj róla .Csinált Huzuki 1-2 képet minnyá felteszem őket!!!!
Sziasztok! 125ccm enduroba szerintetek milyet érdemes venni????ja és 2T!!
aha elsö rugásra.
szereintem(laci szeerint+és egy szerelö szerint)is a berugonál lévö fogaskerekek lehetnek elkopva és egyszer elkapja egyszer nem.........
ne is emlegesd a sulit. Már herótom van tőle. Még az életkedvem is elmegy a hallatán
Köszönjük a csodás képeket zoozee :Ej de jó is az efféle endurosmenü
gerre hello ...zozi nagyon frankók lettek a ködfelhős képek
sehol senki? gyertek már! adigse gondolok a sulira
Spy ma indult szépen?
ezt mondtam pár hsz-el lejebb hogy nekünk is dobogó kőre kellet volna menni, de....
n meek eszek amjd jövök, a tanulásból meg elegem van leszarom, lesz ami lesz
most megmutatom az endúrós menü-t ......ezt a dobogókőn lehet kapni matyi büfében ......almáspite zsíroskenyér ..tea...esetenként bableves......de akár forraltbor is van baj esetére ...több mint 10 éve fogyasztjuk ezért nem mérgező igyekszünk útba ejteni ha egy mód van rá!!
többet ne....
eddigsem volt jokedvem, még irigykednem is kell?
még képek
fasza!
szép képek, jo napotok volt ahogy nézem....
nemhogy mi is mentünk volna dobogó kőre.....
na szevasztok!
voltatok motorozni?? én igen és mondhatni remek volt
reggel kicsit szarul kezdődött mert motorosbolt kinyit hoztam új belsőt ,meg vakszelepet gyorsba összetettem és mikor éppen fújtam a láncot fél 10-kor elkezdett esni a jeges eső de csak picit szakaszosan vagy háromszor pár percet majdnem agyvérzést kaptam de haverokkal ha már megbeszéltük akkor már menjünk !
elindultunk tankoltunk és mintha elvágták volna be erdőbe és nagyon jó időnk lett ...........nagyon király volt nem akartunk hazajönni ..szél nulla ...csapadék semmi ...majdnemhogy meleg volt zatán 5-600 méter felett meg kimentünk a ködfelhő fölé és rendesen őszi idő volt a látvány se volt szar /mindjárt dobok képeket/ .....úgyhogy mentünk több mint száz km-t!
nagyon jó volt kár lett volna kihagyni pedig reggel határán voltunk ,hogy nem megyünk de hát az igazi endúrós az nem "cukormotoros"
úgyhogy most boldogság ül arcomon.....
csak telefonom volt ott ezért nem túl jók a fotók
Ja szia Elissa!!
Sziasztok !
Köszi Standar!

(Még sok-sok jó videót van)
na én el lépek haverhoz dvd-ért(fél ora és lesz)
csáko
az zsir"perkedi kanális alacsony vizállásal smafu" de laza
de zsirak is azok a gépek átmennek mindenen
Volt úgy még K.B-nek a sportqadja volt hogy határba én vágtam a nyomot nekei mert az övé csak tolta a havat az első kerekével meg kapart hátúl!!! Viszont a sportkvad homokba meg szárazon igen igen odatud gyalázni nekem viszont én nem is sportolásra hanem csúszkálásra mászatásra meg bohóckodásra vettem!! Perkedi kanális alacsony vízálásnál smafu:)))
dede egy suzukija van,geci az a quad akkro mint egy kocsi!!
mocis talin a tk-ba oda adta 2 csajnak(16évesek) akiket ismer,oszt ottt nyomták vele!!
nekem adná ide dzsalnék vele pár kört!!
Nem 1 Suzuki Kingquadja van? Láttam a motorostalálkozón Kállóba 1 olyan jószágot!!111KMH-t megy végre!! Jegen mértem meg 1helybe de elektronikusan szabályozva van sztem mert olyanokat durrogott mint 1 sörétes puska:)
Ja igen csak volt baja el is felejtettem: Az első két kerékcsapágyat kellett cserélni de gariba megcsinálta Karsai!! Meg természetesen fékpofacsere!! Mondjuk én ragasztattam nem ajánlották de nekem eddig még tart!!